Абсолютно вярно - тези "оценки" са в голяма степен сериозно манипулируеми: няма ясни критерии за оценка, вземата се предвид оферти от уж " специализирани" издания, където можеш да си подаваш ти самия всякакви цени
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Ех как не ги обичам тези "пазарни" оценки. Трябва да им забранят да правят подобни неща. Само си надуват активите под управление и таксите, които АДСИЦ-а плаща. За акционерите нямат никакъв смисъл. Всеки си има глава и може да си смята каква е стойността на имотите зад неговите акции.
Иначе "пазарна" оценка може да си извади всеки, за каквато сума си пожелае.
Коментар
-
Ех как не ги обичам тези "пазарни" оценки. Трябва да им забранят да правят подобни неща. Само си надуват активите под управление и таксите, които АДСИЦ-а плаща. За акционерите нямат никакъв смисъл. Всеки си има глава и може да си смята каква е стойността на имотите зад неговите акции.
Иначе "пазарна" оценка може да си извади всеки, за каквато сума си пожелае.
Коментар
-
... Пазарната оценка означава, че зад една акция на фонда стоят активи с нетна стойност 2,94 лв. По пазарни цени, дружеството притежава недвижими имоти за над 161 млн. лв., като това е близо 2,3 пъти над счетоводната им стойност в размер 71,5 млн. лв. от финансовите отчети към 30 септември 2007 г. ...
Юруш на доматитеее! Евтино ги давамееее! Без семки саааа!Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magАбе то хубаво проекти ама намаля дивидента за 2007 с 20% на акция. При положение, че с новите акции ще има 13.5 стинки дивидент на акция не виждам как цената ще мине 2.50 в близките месеци. Така че аз ще чакам да видя как ще тръгне следващата година и тогава ще решавам дали да се гмуркам пак
Коментар
-
Абе то хубаво проекти ама намаля дивидента за 2007 с 20% на акция. При положение, че с новите акции ще има 13.5 стинки дивидент на акция не виждам как цената ще мине 2.50 в близките месеци. Така че аз ще чакам да видя как ще тръгне следващата година и тогава ще решавам дали да се гмуркам пак
Коментар
Коментар