IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да продам ли апартамента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Темата е излишна, старият Нишан държи нещата под контрол.
    Иначе апартамента да е продаден още през 2016, когато цените достигнаха връх според лирическия герой

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Точно така. Не бива човек да си продава кокошката, която му снася златни яйца.

Ще го изчистиш, ще го обясиваш, нещо новичко ще купиш, и ще го наеме някой .

.
      Ако беше мой и аз така ще направя - каквото мога сам да освежа и стегна и наем - АирБнБ/Боокинг, това е пътя на най-малките харчове и най-малката съпротива. Но си трябва фирма да се занимава или ти лично дългосрочно
      Last edited by X_Y; Вчера, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

За мен локацията си е Топ, лошото е че е двустаен, ако има гараж към него ще замине като топло гюзлеме, гаранция! Ако няма пак ще замине. Плюс е ако е във вътрешния двор (нищо че е североизток) - че Тунджа има много трафик от минаващи напряко а и от детската и училището - все с коли ги карат тия деца бе... Предполагам е на стар паркет, соц тапети и неремонтирана отдавна баня - т.е. тотално изриване, инсталации, подове, дограми дето ще глътне 30-40 000Е минимум. Ако беше мой и в това състояние и не знам защо съм решил да го продавам, а не да го направя за нощувки примерно или под наем на студентче в медицинския, то бих му искал 250Е минимум, ако е с гараж 300Е.
        Точно така. Не бива човек да си продава кокошката, която му снася златни яйца.

Ще го изчистиш, ще го боясиваш, нещо новичко ще купиш, и ще го наеме някой.
        Last edited by X_Y; Вчера, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

втори етаж над гаражи, на Тунджа между Борис и Станчев
          За мен локацията си е Топ, лошото е че е двустаен, ако има гараж към него ще замине като топло гюзлеме, гаранция! Ако няма пак ще замине. Плюс е ако е във вътрешния двор (нищо че е североизток) - че Тунджа има много трафик от минаващи напряко а и от детската и училището - все с коли ги карат тия деца бе... Предполагам е на стар паркет, соц тапети и неремонтирана отдавна баня - т.е. тотално изриване, инсталации, подове, дограми дето ще глътне 30-40 000Е минимум. Ако беше мой и в това състояние и не знам защо съм решил да го продавам, а не да го направя за нощувки примерно или под наем на студентче в медицинския, то бих му искал 250Е минимум, ако е с гараж 300Е.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
            Продават на Петьофи и Люлин планина ет. 1 за 245 Евра 70м2, ако е от до градинката и не е на натоварена улица - Тунджа до басейна примерно - повече от това. Моя е в другото каре оттатък Прага - преди две години 80м2 го взех 180 Е, сега и след ремонт не бих го продал, но ако се налага минимум 300Е.
            втори етаж над гаражи, на Тунджа между Борис и Станчев

Коментар

• Продават на Петьофи и Люлин планина ет. 1 за 245 Евра 70м2, ако е от до градинката и не е на натоварена улица - Тунджа до басейна примерно - повече от това. Моя е в другото каре оттатък Прага - преди две години 80м2 го взех 180 Е, сега и след ремонт не бих го продал, но ако се налага минимум 300Е.

Коментар

• Да продам ли апартамента?

Поради сериозните цени на имотите, един познат се зачуди дали да продаде двустайния до Баня Мадара. Как мислите, колко да иска на 70 квадрата стара тухла на втори етаж?
                11
                Поне 200 хил. евро
                0%
                0
                Над 300К Е
                36.36%
                4
                Да изчака влизането в еврозоната
                9.09%
                1
                Веднага да продаде с отстъпка, че иде големото мяу
                18.18%
                2
                Как шъ продаде без нишан и слава, като не е негов?
                36.36%
                4
              Working...
              X