IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Мисля, че ще е до около средата на юли - 12/07 последна дата с див, защото ако го гласуват на 30/06, броиш 14 дена.
    Благодаря за отговорите на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
      12.07 е последната дата с дивидент.
      Точно така, ако на събранието има кворум и се проведе на 30.06.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 12.07 е последната дата с дивидент.
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение
          Здравейте,

Може ли информация докога записани акции дават право на дивидентец.

Благодаря предварително за отговорът.

Мисля, че ще е до около средата на юли - 12/07 последна дата с див, защото ако го гласуват на 30/06, броиш 14 дена.

Коментар

• Здравейте,

Може ли информация докога записани акции дават право на дивидентец.

Благодаря предварително за отговорът.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
              . А отговорят ли "водят се преговори в напреднал етап", то това ще е 100% потвърждение на моята непотвърдена информация.
              Проблемът е, че отговарят така от години, но договор няма! Колко години трябват да се подпише такъв?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Ти имаш ли акции, че казваш "попитайте"? А и дори да попитаме, те нямат право да ни кажат! Това е вътрешна информация! Най-много да ни кажат същото, което плямпат от години - "водят се преговори в напреднал етап".
                Имам и то немалко, но не ходя на ОС, а и ще съм на много по-приятно място тогава. А отговорят ли "водят се преговори в напреднал етап", то това ще е 100% потвърждение на моята непотвърдена информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Хубава PR статия, но ми е малко странно как така сградата е " бъдещ дом......" Ако има такава договореност, би следвало да бъде оповестена. Не че имам нещо против де - имам много акции, но съм учуден.

Коментар

Аз, принципно, бих предпочел да се напълни, да си се взима наем и да удължат живота на дружеството. Да се взимат добри дивиденти, ама ще ги видим...
                    Подкрепям на 1000%. Така ще е най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                      Договорът предстой да бъде подписан, вероятно от есента, а обявяване на нещо, което още не е факт, няма как да стане. Попитайте на ОС в края на месеца.
                      Ти имаш ли акции, че казваш "попитайте"? А и дори да попитаме, те нямат право да ни кажат! Това е вътрешна информация! Най-много да ни кажат същото, което плямпат от години - "водят се преговори в напреднал етап".

Коментар

• Договорът предстой да бъде подписан, вероятно от есента, а обявяване на нещо, което още не е факт, няма как да стане. Попитайте на ОС в края на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Хубава PR статия, но ми е малко странно как така сградата е " бъдещ дом......" Ако има такава договореност, би следвало да бъде оповестена. Не че имам нещо против де - имам много акции, но съм учуден.
                          Може да се изпуснали, без да искат. Знам ли.
                          Last edited by melon; 24.06.2022, 19:39.

Коментар

Покривна конструкция, изцяло усвоена от фотоволтаичен парк с мощност 300 kW; вода, която се рециклира и повторно се употребява, Външни щори, управлявани от метеостанция, с което се допринася за по-висока енергоефективност. Интериор, който покрива всички изисквания на съвременния пазар на офис площи. Това са само част от характеристиките, които Synergy Tower притежава и които я превръщат в най-големия проект за "Фонд за недвижими имоти България", както и в бъдещ дом на Институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии (INSAIT).

Какви други новаторски подходи са използвани в строителството на сградата за да се превърне тя в основен пример за новото поколение офис площи? И как една новаторска платформа е помогнала на инвеститора на проекта в пестенето на време и средства при подбор на контрагенти и до по-голям избор на материали?
                            https://www.capital.bg/Auxionize/par...yC7ToeChhSG89s

Коментар

• Покривна конструкция, изцяло усвоена от фотоволтаичен парк с мощност 300 kW; вода, която се рециклира и повторно се употребява, Външни щори, управлявани от метеостанция, с което се допринася за по-висока енергоефективност. Интериор, който покрива всички изисквания на съвременния пазар на офис площи. Това са само част от характеристиките, които Synergy Tower притежава и които я превръщат в най-големия проект за "Фонд за недвижими имоти България", както и в бъдещ дом на Институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии (INSAIT).

Какви други новаторски подходи са използвани в строителството на сградата за да се превърне тя в основен пример за новото поколение офис площи? И как една новаторска платформа е помогнала на инвеститора на проекта в пестенето на време и средства при подбор на контрагенти и до по-голям избор на материали?
                              https://www.capital.bg/Auxionize/par...yC7ToeChhSG89s

Коментар

• Аз, принципно, бих предпочел да се напълни, да си се взима наем и да удължат живота на дружеството. Да се взимат добри дивиденти, ама ще ги видим...

Коментар

Working...
                                X