Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение12.07 е последната дата с дивидент.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Може ли информация докога записани акции дават право на дивидентец.
Благодаря предварително за отговорът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение. А отговорят ли "водят се преговори в напреднал етап", то това ще е 100% потвърждение на моята непотвърдена информация.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ти имаш ли акции, че казваш "попитайте"? А и дори да попитаме, те нямат право да ни кажат! Това е вътрешна информация! Най-много да ни кажат същото, което плямпат от години - "водят се преговори в напреднал етап".
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Хубава PR статия, но ми е малко странно как така сградата е " бъдещ дом......" Ако има такава договореност, би следвало да бъде оповестена. Не че имам нещо против де - имам много акции, но съм учуден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз, принципно, бих предпочел да се напълни, да си се взима наем и да удължат живота на дружеството. Да се взимат добри дивиденти, ама ще ги видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеДоговорът предстой да бъде подписан, вероятно от есента, а обявяване на нещо, което още не е факт, няма как да стане. Попитайте на ОС в края на месеца.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Хубава PR статия, но ми е малко странно как така сградата е " бъдещ дом......" Ако има такава договореност, би следвало да бъде оповестена. Не че имам нещо против де - имам много акции, но съм учуден.Last edited by melon; 24.06.2022, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПокривна конструкция, изцяло усвоена от фотоволтаичен парк с мощност 300 kW; вода, която се рециклира и повторно се употребява, Външни щори, управлявани от метеостанция, с което се допринася за по-висока енергоефективност. Интериор, който покрива всички изисквания на съвременния пазар на офис площи. Това са само част от характеристиките, които Synergy Tower притежава и които я превръщат в най-големия проект за "Фонд за недвижими имоти България", както и в бъдещ дом на Институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии (INSAIT).
Какви други новаторски подходи са използвани в строителството на сградата за да се превърне тя в основен пример за новото поколение офис площи? И как една новаторска платформа е помогнала на инвеститора на проекта в пестенето на време и средства при подбор на контрагенти и до по-голям избор на материали?
https://www.capital.bg/Auxionize/par...yC7ToeChhSG89s
Коментар
-
Покривна конструкция, изцяло усвоена от фотоволтаичен парк с мощност 300 kW; вода, която се рециклира и повторно се употребява, Външни щори, управлявани от метеостанция, с което се допринася за по-висока енергоефективност. Интериор, който покрива всички изисквания на съвременния пазар на офис площи. Това са само част от характеристиките, които Synergy Tower притежава и които я превръщат в най-големия проект за "Фонд за недвижими имоти България", както и в бъдещ дом на Институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии (INSAIT).
Какви други новаторски подходи са използвани в строителството на сградата за да се превърне тя в основен пример за новото поколение офис площи? И как една новаторска платформа е помогнала на инвеститора на проекта в пестенето на време и средства при подбор на контрагенти и до по-голям избор на материали?
https://www.capital.bg/Auxionize/par...yC7ToeChhSG89s
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар