Бенч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Конане, ти ли кашираш тука. Останаха 9 оферти купува, не могат и 10 да се съберат
по-леко продавайМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Бил малък дивидента.
по-леко продавайНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеТова е в лозаро - овощарския портфейл, с хоризонт 5-6 години. Почти колкото лесовъдния
Проблемни са ловно-рибарските портфейли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗа индексът съм горе-долу съгласен, да речем, че досега само спада на еврото го крепи, за дружеството не толкова- предвид фундамента времето до голяма степен работи за него, та от началото на годшната акциите му са +21% при -6% на индекса.
Дето се вика - за един чашата е наполовин пълна, за друг е празна, ами борса - нормално еНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Бъдещето, както обикновено, е несигурно, но в реалността към днешна дата болката е у нямащите
А това тук ке пукне, ке се смряска с индекса.
Камбаните наполовина празни... Техпаркът вятър го вее тази година...
Да видим само Ецебарите и феда дали ще лашнат лихвата на 0,75% ... след 10тина дни
Спре ли енергията за западна европа, започват поголовните фалити и цена на газта - тавана, наемите се отлагат...
Болка у нямащите?!? - познай, това звучи гордо, да ама неНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеИ тоз плондер ке гръмне, Застраховка - никъде няма.
Колкото повече надувате латерните тука у форумо, после толкова по-боли
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тъкмо те бях отблокирал - викам си, нека дам втори шанс, може пък да не чак такъв герой от Мечо пух, пък то. Мерси, че ми напомни защо трябва пак да те сложа в игнора при ийст коуст групичката.
А басовете са единственият вариант двама непознати да докажат нещо, не само с лаляне. Показват и наличие на топки - от вашата група само 4Д има такива! Бъди здрав и успешен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тъкмо те бях отблокирал - викам си, нека дам втори шанс, може пък да не чак такъв герой от Мечо пух, пък то. Мерси, че ми напомни защо трябва пак да те сложа в игнора при ийст коуст групичката.
А басовете са единственият вариант двама непознати да докажат нещо, не само с лаляне. Показват и наличие на топки - от вашата група само 4Д има такива! Бъди здрав и успешен
само от загриженост ти го пускам груев, мисля, че го игнорираш проблема,
но няма да ти пускам продължението от уикито, щом така негативно реагираш, може и сам да си го прочетеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хазартна зависимост е утвърдена необходимост за правене на залози с цел печалба или постигане на преимущество. Според международната квалификация за болести и свързани здравословни проблеми ICD-10 (International Classification of Diseases and Related Health Problems), заедно с трихотоломания, клептомания и пиромания) се разглеждат като ненормални привички с кодово название F63.0 (патологично комарджийство).
А басовете са единственият вариант двама непознати да докажат нещо, не само с лаляне. Показват и наличие на топки - от вашата група само 4Д има такива! Бъди здрав и успешенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар