IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Друго е..... Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......
    Ми, това да не са лекции, по-сериозно отношение трябва, колега..

Занасям се, тук съм напред, но и аз много занимания пропуснах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Въобще няма да е зле да ни зарадват с по 1,30-1,50, но може би имат някакъв друг план...
      Друго е..... Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Въобще няма да е зле да ни зарадват с по 1,30-1,50, но може би имат някакъв друг план...
        може ама пак да попитам - удължиха ли срока на съществуване на дружеството в противен случай плана се изяснява

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Здравейте, днес ви четох през телефона си , но понеже ми е кофти да пиша от там реших да изчакам да се върна удома.
          И аз съм узадачен от тези масови разпродажби на активи, та се питах ... я някой да каже ако е бил на ОСА-то тия пичове удължиха ли си срока за съществуване, защото ако не се лъжа приключваше 2011година. Да не би да "затварят" всичко и да ни зарадват с по 1,30-1,50 на акция???

Коментар

• Здравейте, днес ви четох през телефона си , но понеже ми е кофти да пиша от там реших да изчакам да се върна удома.
            И аз съм узадачен от тези масови разпродажби на активи, та се питах ... я някой да каже ако е бил на ОСА-то тия пичове удължиха ли си срока за съществуване, защото ако не се лъжа приключваше 2011година. Да не би да "затварят" всичко и да ни зарадват с по 1,30-1,50 на акция???

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Да не събират пари за Бенчмарк бизнес център-а на Цариградско?!
              45-50 М лв. и е техен. Лично се наемам да навия акционерите да гласуват "За" подобна сделка на нужното ОСА.
              Пък после от БРЕФ-а да си го развиват и препродават както показаха че умеят добре
              50 милиона, ама със заемите...пак ви е много
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Да не събират пари за Бенчмарк бизнес център-а на Цариградско?!
                45-50 М лв. и е техен. Лично се наемам да навия акционерите да гласуват "За" подобна сделка на нужното ОСА.
                Пък после от БРЕФ-а да си го развиват и препродават както показаха че умеят добре

Коментар

• И аз ги смятам за успешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Да така е, но зависи и какви ще са новите инвестиции
                    Няма чак такова значение. Като купуват на пазарни цени ще купуват по-евтино от това което е можело да купят преди година или две. Очевидно е че могат да си управляват проектите. Лично аз смятам че това е един от изключително малките успешни адсиц, работещ и за акционерите си, а не само за управляващите го.

Коментар

• Да така е, но зависи и какви ще са новите инвестиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Разпродават- сигурно са намерили нещо за покупка от което пак да се извадят пари
                        Цената им е на P/BV 0.5 като се продават активи на печалба това означава че дивидента, който ще се получи ще отговаря на пазарна капитализация над счетоводна стойност. Така че нищо лошо да се продава. Това което е над счетоводна стойност ще се разпредели, а това което е до счетоводна стойност влиза като кеш и може да се използва за развитие. Така че от гледна точка на акционерите, тези продажби заслужават само ръкопляскания.

Коментар

• Разпродават- сигурно са намерили нещо за покупка от което пак да се извадят пари

Коментар

• Защо така разпродават всичко?

Коментар

• Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ e продало общо 10 213 декара обработваема земеделска земя в общините Добрич, Разград, Генерал Тошево, Тервел, Кубрат, Исперих и Силистра. След продажбите, общо притежаваните от дружеството земеделски земи възлизат на 534 декара.

ФНИ България е извършило и продажба на общо 3 354 кв. м. поземлени имоти, намиращи се в гр. София, район Младост, ж.к. Младост 4. След извършените продажби общо притежаваните от дружеството имоти по проект „Инвестиционни имоти в Младост 4, София” възлизат на 43 002 кв. м.
                              Автор: Money.bg

Коментар

• Даа около 0.20 дивидентец

Коментар

Working...
                                X