If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.
Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).
"Никога няма да бъдеш критикуван от хора, които правят повече от теб. Винаги ще си критикуван от хора, които правят по-малко"......
В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.
Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).
Еее, посмали малко. Това са 3000лв. месечна вноска за период от 30г. Ако това е истина, то скоро ще има голям рев.
+1 Той завинаги е дамгосан в тази тема, като един от най-крупните измамници от ранга на Замаушката! Брокер да му пробиел акаунта, хахахахахаха. Като се разрових из старите му мнения, този лирически герой е продал наследствен апартамент ( вероятно във Варна) , докато е бил квартирант в София на бул. "Витоша", известна на старите ни софиянци, като Витошка. Там , по неговите писания, се прехласнал по високия стандарт на софиянеца в ултрацентъра и глупака накарал родителите му да шитнат семеен апарт във Варна, за да купи такъв в София. Ама, няма как да купи на Витошка и купил бити коне, после ги продал и купил кофтор на околовръстното
Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.
За икономиката инфлацията е вредна САМО ако доближи и надхвърли 10%. Тогава икономически активните трудно могат да прогнозират и планират, съответно да взимат правилни решения.
Обаче инфлация до 5% е ПРЕКРАСНА. Тя е своебразен "данък мързел" или "данък некадърност". Ежегодно част от паричния ресурс попада в безполезни субекти - поради наследство, късмет, кражби, помощи и т.н. Умерена инфлация е идеалният инструмент за преразпределение на това богатство към умните и активните участници в пазара - капка по капка, ден след ден, без шокове за безполезните.
Такъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.
Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
Да, но better е по дебелокож и от bertram и никога няма да се махне.
На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.
Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.
Такъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.
Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.
Всъщност ако сега ни пиемат в еврозоната, това ще повиши лихвите и парадоксално може да охлади жилищния пазар. И въпреки това очаквам еврозона от януари 2025, кокорчо владее бюджета и финансовите еквилибристики. Съответно първата половина на '25 ще настане объркване на пазара и може да се купи на добра цена от някой заблуден ипотекар. От '26 почват двуцифрени ръстове в София.
Извинявам се, сбърках, свалиха правителството и отложиха еврозоната. Съответно през '25 няма да "настане объркване на пазара" и няма да "може да се купи на добра цена". Но за сметка на това:
„Процесът на дезинфлация е в ход. Инфлацията продължава да се развива като цяло в съответствие с прогнозите и през тази година ще се върне към средносрочната цел на Управителния съвет от 2%. Повечето измерители на основната инфлация предполагат, че тя ще се установи трайно около целевото равнище“, се посочва в изявлението на ЕЦБ след заседанието.
Съответно двуцифрените ръстове в София ще се случат и през '25, и през '26.
пп абе, дали да не звъннем на ГДОБОБ, брокерази са хакнали и ЕЦБ!
Коментар