IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако има още желаещи, да заповядат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Еее, посмали малко. Това са 3000лв. месечна вноска за период от 30г. Ако това е истина, то скоро ще има голям рев.
      Абе, не знам, но читав тристаен под 500-600К лева, трудно, то и една баничка на Стамболийски беше левче, сега е 2,80лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
        В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.

Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).

"Никога няма да бъдеш критикуван от хора, които правят повече от теб. Винаги ще си критикуван от хора, които правят по-малко"......

Айде в игнора. Сбогом.

Коментар

В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.

Ако имотния пазар е в балон, пак ще се размине на понижителите, щото най-големите ръстове предстоят в крайната фаза. Ако не сме в балон, ще е интересно може ли толкова бавен и муден пазар като имотния едната година да прави +16% а другата - ?!? Аз наистина вече не мога да гадая, но днес слушах от първо лице(покрай брокера който ощастливих с 5100лв. комисион) се вземат х 400евра кредити за 3стайни от хора, които продължават да нямат такса самоучастие и са на х 6000лв. заплата(в ай ти сектора).

Еее, посмали малко. Това са 3000лв. месечна вноска за период от 30г. Ако това е истина, то скоро ще има голям рев.

Коментар

+1 Той завинаги е дамгосан в тази тема, като един от най-крупните измамници от ранга на Замаушката! Брокер да му пробиел акаунта, хахахахахаха. Като се разрових из старите му мнения, този лирически герой е продал наследствен апартамент ( вероятно във Варна) , докато е бил квартирант в София на бул. "Витоша", известна на старите ни софиянци, като Витошка. Там , по неговите писания, се прехласнал по високия стандарт на софиянеца в ултрацентъра и глупака накарал родителите му да шитнат семеен апарт във Варна, за да купи такъв в София. Ама, няма как да купи на Витошка и купил бити коне, после ги продал и купил кофтор на околовръстното
            Last edited by Bailor; 30.01.2025, 21:17.

Коментар

• В рамките на 2 седмици Бетърчо лъсна и затвърди мнението ми, на лаладжия, най-много наследник на някой и друг апартамент продаден от родини. Напълно въображаем герой с голям комплекс и нужда от внимание очевидно, иначе това цялото лаене за биткойн не го разбирам. С това че е продал на 109хил ясно показва и какво му е нивото на крипто знания- а.к.а пълен невежа и начинаещ хазарададжия. Ако някой се е виждал с този герой спокойно да ми драсне и да ми обясни, че греша в преценката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.
                За икономиката инфлацията е вредна САМО ако доближи и надхвърли 10%. Тогава икономически активните трудно могат да прогнозират и планират, съответно да взимат правилни решения.

Обаче инфлация до 5% е ПРЕКРАСНА. Тя е своебразен "данък мързел" или "данък некадърност". Ежегодно част от паричния ресурс попада в безполезни субекти - поради наследство, късмет, кражби, помощи и т.н. Умерена инфлация е идеалният инструмент за преразпределение на това богатство към умните и активните участници в пазара - капка по капка, ден след ден, без шокове за безполезните.

Коментар

• Бодър поздрав за мелеонерете в крипто и по конкретно за героя на седмицата
                  https://www.facebook.com/share/r/1Fg...ibextid=wwXIfr

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                    Такъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.
                    Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
                    Да, но better е по дебелокож и от bertram и никога няма да се махне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                      Сега между другото се вихри във фб пак със старите лакърдии, не се ли измориха тия хора тъпо и упорито да повтарят едно и също години наред.
                      Най-лощото е да си тъп и упорит:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
                        На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.
                        Много зависи от коя страна си във финансовата игра- инфлацията може да ти е и приятел и враг, за съжаление на повечето хора им е враг.

Коментар

• Такъв цирк не е наставал в тази тема, откакто кавръка беше започнал да заплашва с убийства наляво надясно.

Коментар

• На мен ми е доста странно, че хората се радват, че ЕЦБ намалява лихвите. Това означава инфлация. На мен честно казано ми писна от тази инфлация, но явно хората са търпеливи и не им пречи.

Коментар

• Човек трябва да си признава грешките:

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Всъщност ако сега ни пиемат в еврозоната, това ще повиши лихвите и парадоксално може да охлади жилищния пазар. И въпреки това очаквам еврозона от януари 2025, кокорчо владее бюджета и финансовите еквилибристики. Съответно първата половина на '25 ще настане объркване на пазара и може да се купи на добра цена от някой заблуден ипотекар. От '26 почват двуцифрени ръстове в София.
                              Извинявам се, сбърках, свалиха правителството и отложиха еврозоната. Съответно през '25 няма да "настане объркване на пазара" и няма да "може да се купи на добра цена". Но за сметка на това:

ЕЦБ очаквано намали лихвите на първото си заседание за годината

„Процесът на дезинфлация е в ход. Инфлацията продължава да се развива като цяло в съответствие с прогнозите и през тази година ще се върне към средносрочната цел на Управителния съвет от 2%. Повечето измерители на основната инфлация предполагат, че тя ще се установи трайно около целевото равнище“, се посочва в изявлението на ЕЦБ след заседанието.

Съответно двуцифрените ръстове в София ще се случат и през '25, и през '26.

пп абе, дали да не звъннем на ГДОБОБ, брокерази са хакнали и ЕЦБ!

Коментар

• ЕЦБ- то очаквано намалява лихвата на първото си за годината заседание с крайна цел да стане 2%
                                https://www.investor.bg/a/539-banki-...ie-za-godinata

Коментар

Working...
                                X