Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
От тези цифри има много интересни неща - например Стокхолм след 30-40 години ръст имаше 1 година на спад от 10-ина % и сега пак тръгна нагоре. Т.е спадове има само требе да се чека... и да се хванат, че са кратки :-) И Лисабон където имотите са 2 пъти /скромно/ по-скъпи от София , а покупателната сила в София скоро ще стане 2 пъти о-висока от там :-) т.е. спрямо Лисабон имотите в София са реално 3-4 пъти подценени :-)Last edited by Minaiivan; 24.05.2024, 13:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
От тези цифри има много интересни неща - например Стокхолм след 30-40 години ръст имаше 1 година на спад от 10-ина % и сега пак тръгна нагоре. Т.е спадове има само требе да се чека... и да се хванат, че са кратки :-) И Лисабон където имотите са 2 пъти /скромно/ по-скъпи от София , а покупателната сила в София скоро ще стане 2 пъти о-висока от там :-) т.е. спрямо Лисабон имотите в София са реално 3-4 пъти подценени :-)
А, и ми кажи къде има ресторант в София, където наливната бира е 3,65. Любопитен съм. Аз последно като бях на кръчма, беше по 7 лева.
Нумбеото е идеален сайт за брокерските лъжи да намерят подкрепа.
Лисабон е скъп град и има причини да е скъп.
София е също скъп град и има много причини да е значително по-евтин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/534-novini...barzo-v-evropa
Какво стана бре, орли, нали и в Европа се сриваха цените, а в Испания беше по-евтино от Бг. Никаква връзка с реалността…
Коментар
-
Начи логиката ки куца отново Бетерчо :-)
Питай Берти той е наясно - отдавам 1 който е с ипотечка за 450 лева на месец щото толкова са наемите в Гоцето....
И тези 450 лева ми стигат щото разходите ми са средностатистически, а не като при теб :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 24.05.2024, 13:10.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...barzo-v-evropa
Какво стана бре, орли, нали и в Европа се сриваха цените, а в Испания беше по-евтино от Бг. Никаква връзка с реалността…
- 1 like
Коментар
-
"Мадрид е особено засегнат от притока на пари от Латинска Америка, който задълбочава недостига на жилища на пазара. Градът е под влиянието и на засиленото търсене на имоти в определени квартали. „Карабанчел“, традиционно квартал на работническата класа, миналата година зае трето място в класация на най-добрите квартали в света."
миналата година Карабанчел, догодина....люлинпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПовишението на цените на недвижимите имоти води до ефект на богатството, до повишение на нетното богатство на българина, особено за този, който има собствен имот.
https://mobile.frognews.bg/article/295365/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Гледам снимките, и не виждам никъде в тази къщичка да има нещо, което струва 730 хилядарки
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ao167j&f1=1
- шкафовете струват 70-80 лева
- пералната, ако е работеща, струва 90 -100 лева настаро
- евтин ламинат за 100-150 лева
- леглата заедно със секцията струват 100 лева
- одеалата може да си ги купите по 20 лева от битака
- камината на дърва по обяви се намира за 300 - 400 лева...
Бай Лорд ако иска това нещо някога да се продаде - да махне две нули от цената... Иначе така ще си виси на обява с десетилетия...
После като ги гледам тея супер луксозни ламаринени покриви и ми става лошо
37 000 евро и то със зор на някои циганин по може.Но за мен тая кочина е непродаваема.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На мен ми стигат , за другите не знам и не отговарям
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Човекът ще го намеря, но дали ще можеш да събереш парите да му платиш обезщетението.
препостил е тая картинка с всичките си никове
и после се чуди, как го разкриваме
освен по неграмотното писанепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С такъв лукс не може да се мерим.Даже имаш кафеварка от 1980г
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ao167j&f1=1
- шкафовете струват 70-80 лева
- пералната, ако е работеща, струва 90 -100 лева настаро
- евтин ламинат за 100-150 лева
- леглата заедно със секцията струват 100 лева
- одеалата може да си ги купите по 20 лева от битака
- камината на дърва по обяви се намира за 300 - 400 лева...
Бай Лорд ако иска това нещо някога да се продаде - да махне две нули от цената... Иначе така ще си виси на обява с десетилетия...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С такъв лукс не може да се мерим.Даже имаш кафеварка от 1980г
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАко е в твоят кенеф, явно ги разбираш нещата....При мен лукса ме успокоява...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз работя, но, ако пожелая, още утре мога да престана. На 100м. от мен само в Бургас има хотел с апартаменти колкото моя и в някои отношения по-малко екстри, в който нощувката целогодишно е 100лв. на вечер.Упс, вече са вдигнали на 120лв.!
Лордче, май бъркаш Бургас с Монте Карло нещо...
Купи още 20 такива маломерки, после ще говорим. Дотогава ще се бачка.
- 1 like
Коментар
Коментар