IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

намери някой балък и го прехвърли с печалба
    при положение, че нямаш готов кеш, а скачаш в момента със сериозна ипотека - нещата не са точно "имал бол пари - дал" и "кеф цена няма"
    това важи за хора с готови пари .

слушай колегата бонвиван
    а дали има ПО-ГОЛЯМ от него?

Абе будала со трудното име НЕ СИ ЛИ ОПЕЧЕШ ВСИЧКО НЕ ДАВАШ НИКАКВИ ПАРИ.
    Всички ще те пробват да им даваш ПАРИ - брокери, банкери (за оценки), строители. Стоп капарото е още първото искане и ти си паднал в бандарника(трънака по пътя на купуване на дом).
    НИЩО НЕ ПОДПИСВАШ - аз не съм гледал имот щот ми искали имената, ЕГН (чшш кви сте вие ве) и са ме карали да подписвам, НИКАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ НЕ ДАВАШ - използвай чуждо име ако трябва, прякор - летеца, боцко
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

ОББ няма да включи фирмата в списъка.Бас на нови 4000 лв.
      В списъка на ОББ влизат само първокласни инвеститори. Тоя с 1 сграда не е от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнение
        За сега съм дал само 4000 лв. стоп капаро. При подписване на предвартиелен договор ще платя и комисионната на брокера.
        На брокера ли ги даде или на продавача?

Коментар

За сега съм дал само 4000 лв. стоп капаро. При подписване на предвартиелен договор ще платя и комисионната на брокера.
          ОББ няма да включи фирмата в списъка.Бас на нови 4000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз също ще купувам в Овча Купел, ама с цел окрупняване и смяна на предназначение. Та ще пиша.
            Да не си решил да отваряш писоар в Световния търговски център в Овча купел?

Коментар

Привет, отново, чета ви нещата по моят казус.

Ситуацията е следната, имота дето разказах, че го капарираха докато се чудя 2 дена, ми беше предложен от брокер на Home2U. Съответно, когато ми съобщи, му казах, че има една сграда на Home2U малко по-надолу от този имот, да види там. Та в тази сграда е имота, който си капарирах. Реално на огледа бях с моя брокер от Home2U и друг брокер от Home2U, който ни развеждаше из сградата.

Да дам още информация. От Home2U ми предложиха да ползвам техен Кредитен Консултант и го направих. Там изговорихме някои неща и излезе, че най-добра оферта имам от ОББ.

Днес ходих при брокера да изговорим всичко. Даде ми всички документи, нотариални актове, договори между обезщетените лица и инвеститора. одобрение от общината за строеж и т.н. Малко по-късно ми звънна и кредитният консултант, който ми каза, че инвеститора, понеже е с нова фирма и го няма в списъка на одобрените инвеститори на ОББ и съответно, те няма да ми отпуснат 70% кредит на АКТ14. Кредитният консултант, вече говорил с брокера на сграда и да видят дали инвеститора ще се навие да даде нужните документи за да стане одобрен инвеститор в ОББ. Друг вариант е да се съгласи 70% да се дадат на АКТ15. Та ще чакам да видя какво ще стане.

Инвеститора е “ЕЛИТ-КНС 2” ЕООД / ЕИК: 201941802 с управител: Кръстьо Наумов Стефанов и собственик: ИВАНКА ГРИГОРОВА РАХИМИ

В google maps се вижда една табелка сложена на сградата, че се строи от "ЕЛИТ-КНС" ЕООД / ЕИК: 121072185, управител и собственик Кръстьо Наумов Стефанов

Като цяло, "ЕЛИТ-КНС" ЕООД имат сайт, където са изредили доста неща, че са построили, отделно във "камара на строителите" пише, че са направили 2 желищни сгради, като едната май-няма все още АКТ16.

Мен малко лично тръгна да ми притеснява всичко това, че ОББ няма да ми дадат кредит. Надявам се инвеститора да се навие да дам 70% на АКТ15.

Иначе съм се разбрал с брокерите, че в предвартиелният договор ще пиша, че Цената е крайн и не подлежи на индексация.
              намери някой балък и го прехвърли с печалба
              при положение, че нямаш готов кеш, а скачаш в момента със сериозна ипотека - нещата не са точно "имал бол пари - дал" и "кеф цена няма"
              това важи за хора с готови пари .

слушай колегата бонвиван
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За сега съм дал само 4000 лв. стоп капаро. При подписване на предвартиелен договор ще платя и комисионната на брокера.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ти си класически шаран.Кълвеш на гола кука.Казах ли ти че няма да дадат кредит, казах ти.И ново строителство с брокер.Комисиона плати ли му?Прежалвай стоп капарото и бегай.Дано да не си дал комисион че едва ли ще си го получиш обратно.За тия пари има с акт 16 ,даже на по-хубави локации.
                  Най-доброто и прямо мнение!!!
                  Изгоре с малко, ближи рани и взимай поука, че иначе рев. ДАНО НЕ СИ ДАЛ КОМИСИОННА НА ПАРАЗИТ!!!
                  900 лв наем ще ти се сторят като без пари.

Коментар

Реално на огледа бях с моя брокер от Home2U и друг брокер от Home2U, който ни развеждаше из сградата.
                    Ще се набълбукаш с комисионна! При положение, че знаеш кой е инвеститора отиваш директно при него и прескачаш паразитите. Повярвай ми, те си чакат само комисона и грам не ги интересува натам.

Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнение
                    Иначе съм се разбрал с брокерите, че в предвартиелният договор ще пиша, че Цената е крайн и не подлежи на индексация.
                    Брокера ще ти напише каквото поискаш, ще ти свали звезди, НАЛИ СИ Е ВЗЕЛ КОМИСИОННА, инвеститора ще ти вземе парите и накрая ще МОЖЕ да те изклати с много пари, пък ти го съди. Не казвам, че всички така правят, но нека бъдеш подготвен, че не си страна по сделката, която диктува правилата след плащане :-))))
                    Просто ще ти кажат, че ситуацията се е променила и това са новите условия. Ако искаш подписваш новите условия и плащащ или обекта се замразява.
                    Демек гони Михаля...

Коментар

Ситуацията е следната, имота дето разказах, че го капарираха докато се чудя 2 дена, ми беше предложен от брокер на Home2U. Съответно, когато ми съобщи, му казах, че има една сграда на Home2U малко по-надолу от този имот, да види там. Та в тази сграда е имота, който си капарирах. Реално на огледа бях с моя брокер от Home2U и друг брокер от Home2U, който ни развеждаше из сградата.

Да дам още информация. От Home2U ми предложиха да ползвам техен Кредитен Консултант и го направих. Там изговорихме някои неща и излезе, че най-добра оферта имам от ОББ.

Днес ходих при брокера да изговорим всичко. Даде ми всички документи, нотариални актове, договори между обезщетените лица и инвеститора. одобрение от общината за строеж и т.н. Малко по-късно ми звънна и кредитният консултант, който ми каза, че инвеститора, понеже е с нова фирма и го няма в списъка на одобрените инвеститори на ОББ и съответно, те няма да ми отпуснат 70% кредит на АКТ14. Кредитният консултант, вече говорил с брокера на сграда и да видят дали инвеститора ще се навие да даде нужните документи за да стане одобрен инвеститор в ОББ. Друг вариант е да се съгласи 70% да се дадат на АКТ15. Та ще чакам да видя какво ще стане.

Инвеститора е “ЕЛИТ-КНС 2” ЕООД / ЕИК: 201941802 с управител: Кръстьо Наумов Стефанов и собственик: ИВАНКА ГРИГОРОВА РАХИМИ

В google maps се вижда една табелка сложена на сградата, че се строи от "ЕЛИТ-КНС" ЕООД / ЕИК: 121072185, управител и собственик Кръстьо Наумов Стефанов

Като цяло, "ЕЛИТ-КНС" ЕООД имат сайт, където са изредили доста неща, че са построили, отделно във "камара на строителите" пише, че са направили 2 желищни сгради, като едната май-няма все още АКТ16.

Мен малко лично тръгна да ми притеснява всичко това, че ОББ няма да ми дадат кредит. Надявам се инвеститора да се навие да дам 70% на АКТ15.

Ако можеш си вземи стоп капарото и търси нещо готово. Говори с тези от Home4You.

Коментар

Ти си класически шаран.Кълвеш на гола кука.Казах ли ти че няма да дадат кредит, казах ти.И ново строителство с брокер.Комисиона плати ли му?Прежалвай стоп капарото и бегай.Дано да не си дал комисион че едва ли ще си го получиш обратно.За тия пари има с акт 16 ,даже на по-хубави локации.
                        Last edited by nradev1111; 13.03.2025, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Купи по-голям апартамент, един път се купува. Не е задължително да е в кв. Овча Купел, може в съседен квартал - Борово, Бели брези или Бъкстон. Има чудесни тристайни апартаменти, тип ЕПК, по 90 кв.м. за около 200 000 евро, а преди имаше и по 150 000 евро, панорамни, пред тях има паркинг. Ако жилището е за ремонт, ще ти смъкнат от цената. Ще си направиш и детска стая, и гардеробна и библиотека в хола, те са с големи стаи, с големи балкони, предлагат много възможности.

На всяко "купи си голям апартамент, скочи смело, няма да ти се занимава да се местиш и ремонтираш на всеки 10г., а и е скъпо" има по едно "Бъди предпазлив, живота е голямо нещо, по-добре нещо малко и като го изплатиш, да продадеш и да додадеш малко за по-голямо".

Home2U са гадове, извиват ръце на баби и дядовци и после продават солено.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми аз имам триетажна къща, но той си е предпочел под наем. Иначе място имам, етаж не е точно детска стая.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ами, как ще е
                              като накавръчко
                              докато се спука балона ще е у вас на квартира
                              Ми аз имам триетажна къща, но той си е предпочел под наем. Иначе място имам, етаж не е точно детска стая.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Абсолютно, тия дето изглеждат добре днес след 20 години ще са същите кочини като новото строителство от 2005та. Само дето са с малко повече изолация, поне би трябвало. Синът ми като младо лъвче се оглеждаше последните 1-2 години но така и не харесаха нищо на разумна цена и се отказа. За момента под наем е доста по-изгодно, ще видим като се спука и тоя балон как ще е.
                                ами, как ще е
                                като накавръчко
                                докато се спука балона ще е у вас на квартира
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X