If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аидееееееееееее ,сега и брокер на имоти ме назначи.
Когато фирма се премести в бг заради данъците кака пак е зад тази фирма и тогава има нужда от счетоводител - и кака праща клиенти . Но на читави сътрудници.
Кака отваря и работни места. Ти колко работни места създаде какин? Нека позная едно число/цифра - 0.
Айде чао какин.
Какин това си е лично твой проблем. Да си чукнал 50те и да си просиш “консултации” за по 50 лв. и да препитваш участниците за басове също не е някакъв особен принос.
Имоти имам в две държави. Когато някой има интерес да купи по иберията винаги съм на линия и за съвет. Не изпросен и не за 50 лв.
Какво ти си чул или видял не ме касае. Ако имаше милиграм мозък можеше да те залея с клиенти и то платежоспособни щото сума ти испанци накупиха втори имот в бг и сега си скубят косите как да се отърват от “инвестицията” и то на безценица, но ти си глупав и не оценяваш околните.
Не веднъж тук са се коментирали имоти, които “кака” дискретно е пуснала да се продават. Просто не си знаел. А не си знаел защото не е нужно да се шуми за всичко.
Аидееееееееееее ,сега и брокер на имоти ме назначи.
Кака тая тема е съдадена да обменяме мнения, информация , и съвети по иконмически въпроси.Ти освен да обиждаш и да дрънкаш глупости друго не правиш.Не видях едно смислено изречение по темата.Не ти е мястото тука.Бегай в темата за жените.
Какин това си е лично твой проблем. Да си чукнал 50те и да си просиш “консултации” за по 50 лв. и да препитваш участниците за басове също не е някакъв особен принос.
Имоти имам в две държави. Когато някой има интерес да купи по иберията винаги съм на линия и за съвет. Не изпросен и не за 50 лв.
Какво ти си чул или видял не ме касае. Ако имаше милиграм мозък можеше да те залея с клиенти и то платежоспособни щото сума ти испанци накупиха втори имот в бг и сега си скубят косите как да се отърват от “инвестицията” и то на безценица, но ти си глупав и не оценяваш околните.
Не веднъж тук са се коментирали имоти, които “кака” дискретно е пуснала да се продават. Просто не си знаел. А не си знаел защото не е нужно да се шуми за всичко.
Целта на тези задачки-закачки не е да замествате във формули, а да разберете смисъла. Примерно първото нещо, което ви говори условието на тази конкретна задача, още преди да изчислявате резултата, е че справедливата цена на тази облигация е по-ниска от номинала. Защо е така - остава за домашно.
Колкото до това дали се използва в практиката - няма как да си сериозен инвеститор в ценни книжа (включително и държавни) без тази база.
Тука всички са велики финансисти и макро икономисити и инвеститори-мелеонери. Ти сега си седнал да издребняваш
Целта на тези задачки-закачки не е да замествате във формули, а да разберете смисъла. Примерно първото нещо, което ви говори условието на тази конкретна задача, още преди да изчислявате резултата, е че справедливата цена на тази облигация е по-ниска от номинала. Защо е така - остава за домашно.
Колкото до това дали се използва в практиката - няма как да си сериозен инвеститор в ценни книжа (включително и държавни) без тази база.
дръж се мъжки, бе, колега
и приеми, че твоята затихваша функция ще се изпълнява от аи
който всеки с достъп до интернет ще може да ползва
без да се обзалааг за долнопробен алкохол
Какво общо има АИ с елементарни формули дето ти не ги знаеш?
Коментар