Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Фундамента е следният- очакване в хората за спад на цените на имотите= отлагане на покупката на имот= няма комисионна. Затова са непрекъснатите приказки и платени статии за ръст на НИ по врене на криза. По- здрав фундамент за брокерите от това здраве му кажи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Фундамента е следният- очакване в хората за спад на цените на имотите= отлагане на покупката на имот= няма комисионна. Затова са непрекъснатите приказки и платени статии за ръст на НИ по врене на криза. По- здрав фундамент за брокерите от това здраве му кажи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Каврък проблема ти е че нямаш собствено мнение и слушаш експерти
Ако имаше поне малко икономическа мисъл в главата щеше да видиш очевадното предстоящо поскъпване на имотите 2017 а не като Матросов да седиш на амбразурата
Сега си мислиш че е по различно - Не е по различно - Посоката е нагоре колкото и да не ни харесва
Както обичаш да казваш някой трябва да плати сметката за напечатените пари - Крайно времее е да се усетиш че това всъщност си ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И аз питам тия експерти като не могат да направят една прогноза ,че даже пише и че с оценките им било трудно,какви експерти са и с какви очи излизат ПАК да прогнозират ?Ей ме на мен един път дадох прогноза и до там.Тя се сбъдна де.
Коментар
-
Да те питам и теб за обсоновка.Дай неопровержими доказателства за това което казваш?Здрав фундамент зад тази прогноза ?
Коментар
-
И аз питам тия експерти като не могат да направят една прогноза ,че даже пише и че с оценките им било трудно,какви експерти са и с какви очи излизат ПАК да прогнозират ?Ей ме на мен един път дадох прогноза и до там.Тя се сбъдна де.
Ако имаше поне малко икономическа мисъл в главата щеше да видиш очевадното предстоящо поскъпване на имотите 2017 а не като Матросов да седиш на амбразурата
Сега си мислиш че е по различно - Не е по различно - Посоката е нагоре колкото и да не ни харесва
Както обичаш да казваш някой трябва да плати сметката за напечатените пари - Крайно времее е да се усетиш че това всъщност си ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Прав си, гола вода са.
Аз като прогнозирах по време на първия локдаун ръст от 10% се смеехте, сега плачете. Ако още чакате, още ще плачете. Още 10% поскъпване таз година.
Аз ще ти дам обратната за миналата година и тя е проста.Локдауна беше Март 2020 НО икономиката ни не беше в криза,всички бизнеси,ние очаквахме че цирка ще свъши наесен,това обаче не се оказат така и сега сме в сценарий приказка без край.
Реално България беше застигната от кризата късната есен с второто затваряне.За мен за да има ръст на имотите от тук нататък е важно да има спад в безработицата и ръст в икономиката,сигурност и персоектива в потребителите за техните очаквания по отношение на приходите им.Last edited by nkavrakov1982; 09.02.2021, 17:39.
Коментар
-
Краят на март не е много далече ако се окажа че знам повече от тях ще дойдеш ли да го признаеш???
Мораториума е въведен за да се избегнат фалитите на засегнатите от пандемията хора - Какъв е смисълът той да бъде отменен преди те да имат възможност да се върнат към нормална работа ???
Понякога е хубаво да ползвате и главите си не само да повтаряте какво казал тоя и оняLast edited by mitko2848; 09.02.2021, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тези мораториуми замитат проблема под килима и той става по голям, МНОООГО ПО ГОЛЯМ. И повече ще страдаме ВСИЧКИ заради глупавите програми. Колкото по рано се настроим да живеем с корона толкова по добре. Всички купонджийски бизнеси в киреча - колкото по бързо фалират толкова по малко пари ще хвърлим в печката
Въпроса е кога ще бъде махнат - Какво ще се случи до тогава - Колко време след като е махнат ще почнат да се появяват отнетите имоти на пазара
Ако мораториума го държат още 3 години какво те брига че си познал че като го махнат пазара ще падне ???
- 1 like
Коментар
-
Аз като прогнозирах по време на първия локдаун ръст от 10% се смеехте, сега плачете. Ако още чакате, още ще плачете. Още 10% поскъпване таз година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЕксперти анализират защо не се сбъднаха прогнозите им за спад в цените на жилищата
https://www.dnevnik.bg/biznes/2021/0...ha_prognozite/
[ATTACH=CONFIG]n3715314[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е са па ти чак па да ползват главитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Експерти анализират защо не се сбъднаха прогнозите им за спад в цените на жилищата
https://www.dnevnik.bg/biznes/2021/0...ha_prognozite/
Коментар
-
Краят на март не е много далече ако се окажа че знам повече от тях ще дойдеш ли да го признаеш???
Мораториума е въведен за да се избегнат фалитите на засегнатите от пандемията хора - Какъв е смисълът той да бъде отменен преди те да имат възможност да се върнат към нормална работа ???
Понякога е хубаво да ползвате и главите си не само да повтаряте какво казал тоя и оня
- 1 like
Коментар
Коментар