Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Глупости. Най-голямата криза последните десетилетия беше дефлационна. Яко дефлационна.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ още новини, Таралежа знае много добре. Къща на съсед в Албена се продаде - беше обявена за 180 евра. Освен да са свалили и подарили за 100€.
Лоши новини, драги чакали, лоши!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Глупости. Най-голямата криза последните десетилетия беше дефлационна. Яко дефлационна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
При всяка криза и при всеки рестарт го отнасят депозитарите:-)))
Историята го е доказала. Парите винаги се движат само в една посока.Last edited by corner; 05.03.2025, 20:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
При всяка криза и при всеки рестарт го отнасят депозитарите:-)))
Историята го е доказала. Парите винаги се движат само в една посока.
Коментар
-
Старите жилища се продават за 3 седмици ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
===2079===
Амааа...Как така?! Нали тук местните понижители казаха, че пазар на тези цени НЯМА! (ветерчо...)
Коментар
-
Къщите в комплекси във и около София са поскъпнали с над 51% от 2020 г. насам - Investor.bg
===2079===
...А през 2020 един имотен гуру от Ереван чекаше гоУемо МЯУ...Сега неговия падуан чете и се развива зазидан в деЦката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Пишеш глупости, а на такива не отговарям!
Официалния курс лев-евро е отговарял на реалния курс лев-евро до 2020-та.
В момента официалния курс не отговаря на реалния и то с много.
Затова искам някой от вашата групичка на бордажиите да напише и да каже какво следва, след като се разбере, че бордчето ви е избушено и няма как да ви пуснат по официален курс...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеВлизането в еврозоната /ако стане от 01.01.2026 г./ ще е гарантирано по курс 1.95583 лв. за 1 евро. Това дори е законодателно скрепено - Съгласно закона за въвеждането на еврото в РБългария /от 19.08.2024 г./- Чл. 5. Официалният валутен курс на лева към еврото е неотменимо фиксираният валутен курс на лева към еврото, определен в Регламент на Съвета, приет в съответствие с чл. 140, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз.
Има и още една разпоредба /закона за присъединяването към валутно-курсовия механизъм 2019-2020/ подобна на горната, но не ми се търси в момента!
Защото знам в каква посока ще започнете да разсъждавате, затова да обясня: При вземане на решение за приемането на еврото и окончателно определяне при какъв курс ще бъде - се гласува от всички членове на еврозоната и страната която кандидатства, като решението е единодушно! Ако има промяна в курса, ние може да не гласуваме и съответно няма да влезем в ЕЗ при някакъв друг курс!!!
Заради горното е важно да приемем еврото от 01.01.2026 г., защото до няколко години с тези наши политици със сигурност борда ще бъде най-малко променен - промяна на курса или премахнат /вече сме тръгнали натам - дефицити, дългове и т.н./, от което следва ....... не ми се мисли и пише ..............
Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар