Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
съмнява ме малко да имаш цяла дамажана с кайсиева на 15 гОдин.
Коментар
-
нямам предвид природата
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!Last edited by bulgarian lev; 09.08.2024, 23:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
съмнява ме малко да имаш цяла дамажана с кайсиева на 15 гОдин.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ммм, то в канада е суперОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
При леля си в Канада. План Б.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Съгласен съм. И точно затова се сънявам, че ще има какъвто и да било шанс за обезлюдяващите се райони в БГ. Съмнявам се и че всички тези имоти ти трябват за нещо. Имаш дъщеря доколкото разбирам - осигури и нещо извън БГ, да има къде да бяга тя и внуците ти. План Б го наричам аз. Има райони в света, където за имащите кинти бели хора ще има последно обежище преди тоталното изчезване на бялата раса. БГ не е мястото. И в Европа трудно се намират вече такива места.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Начи с дамаджаната да идвам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Пази си я, че тия пирати ще ти я изкъркат със скоростта на нарастващ биткоин
Коментар
-
аз без него не мърдам!
Коментар
-
Аз скоро ходих да си видя селото на прабаба и дядо. Реселец, страхотно село беше, с природа, Предбалкана, Искърското дефиле започва оттам. Каньона Калето с уникална природа. Исках да се изкъпя във вировете които бяха точно там, към каньона. Божичко, непочистени, тръстика и папур, няма едно дете даже. По моето време там гъмжеше от стотици деца и големи които се къпеха във синьо-зелени и студени води. Ма и циганче немаше...те си седят дома. Ужас пич! И хижата я няма, ама за кво и да я купя за 300 лева примерно и да я направя наново. Кмета ще ми я даде. Кой ще дойде едно кебапче там да изяде. Виж Карлуково на 10 км оттам по жп линията е по-добре. С пещерите и особения пещерен туризъм за познавачи там. И Луковит като град и изходна база пак с много ромеи обаче се държи добре. Близо е до София, пътища, засега е добре. Личи си като минеш през града.
Коментар
-
Ако след време тази прослойка просъществува бъди сигурен че не е обречен, а ние ще сме обречени. Европа става кафява, и ги защитават маса държави и институции и комитети. Ще градят ред и държава, няма как. Даже много ще забогатеят, и в Бангладеш има прослойки и много богати и много бедни. Това става света, момче. Не си ли съгласен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Намалели ама друг път. Между Кнежа и Летница по права линия из селата бял човек няма. Плевен е по средата точно. Обречен регион е това.Last edited by bulgarian lev; 09.08.2024, 20:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар