IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Е, нали го знаеш...0,3 от дамаджаната.
    Като и 0, 3 от коня. Принципно, такива инвеститори, нека им е алал на пазарите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

съмнява ме малко да имаш цяла дамажана с кайсиева на 15 гОдин.
      Имам бе, ама тихУ, тихУ да не чуе Оня.....

Коментар

нямам предвид природата
        дали си следил какво стана по време на ковида там.
        задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
        за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола

наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
        като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
        ами там е така...

гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
        Това е вярно. По принцип мъжете/момчетата носят вируса и го предават на момичетата при полов контакт. HPV - 18 е най-рисков...но независимо от това нещата са прекалени. Навсякъде са се навъдили популисти и нищо не разбиращи политици.
        Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
        За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
        А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!
        Last edited by bulgarian lev; 09.08.2024, 23:23.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.
          нямам предвид природата
          дали си следил какво стана по време на ковида там.
          задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
          за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола

наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
          като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
          ами там е така...

гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
          препоръка е

Коментар

Е, нали го знаеш...0,3 от дамаджаната.

Коментар

• Представител на перона, договаря покупка на имот

https://www.facebook.com/share/r/Zej9aPu2jgUMKb1m/

Коментар

ммм, то в канада е супер
                Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.

Коментар

При леля си в Канада. План Б.
                  ммм, то в канада е супер
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Съгласен съм. И точно затова се сънявам, че ще има какъвто и да било шанс за обезлюдяващите се райони в БГ. Съмнявам се и че всички тези имоти ти трябват за нещо. Имаш дъщеря доколкото разбирам - осигури и нещо извън БГ, да има къде да бяга тя и внуците ти. План Б го наричам аз. Има райони в света, където за имащите кинти бели хора ще има последно обежище преди тоталното изчезване на бялата раса. БГ не е мястото. И в Европа трудно се намират вече такива места.
                    При леля си в Канада. План Б.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Начи с дамаджаната да идвам.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пази си я, че тия пирати ще ти я изкъркат със скоростта на нарастващ биткоин
                        А, не се и съмнявам.

Коментар

аз без него не мърдам!
                          Начи с дамаджаната да идвам.

Коментар

Аз скоро ходих да си видя селото на прабаба и дядо. Реселец, страхотно село беше, с природа, Предбалкана, Искърското дефиле започва оттам. Каньона Калето с уникална природа. Исках да се изкъпя във вировете които бяха точно там, към каньона. Божичко, непочистени, тръстика и папур, няма едно дете даже. По моето време там гъмжеше от стотици деца и големи които се къпеха във синьо-зелени и студени води. Ма и циганче немаше...те си седят дома. Ужас пич! И хижата я няма, ама за кво и да я купя за 300 лева примерно и да я направя наново. Кмета ще ми я даде. Кой ще дойде едно кебапче там да изяде. Виж Карлуково на 10 км оттам по жп линията е по-добре. С пещерите и особения пещерен туризъм за познавачи там. И Луковит като град и изходна база пак с много ромеи обаче се държи добре. Близо е до София, пътища, засега е добре. Личи си като минеш през града.
                            Подобна трагедия е навсякъде в БГ.

Коментар

Ако след време тази прослойка просъществува бъди сигурен че не е обречен, а ние ще сме обречени. Европа става кафява, и ги защитават маса държави и институции и комитети. Ще градят ред и държава, няма как. Даже много ще забогатеят, и в Бангладеш има прослойки и много богати и много бедни. Това става света, момче. Не си ли съгласен?
                              Съгласен съм. И точно затова се сънявам, че ще има какъвто и да било шанс за обезлюдяващите се райони в БГ. Съмнявам се и че всички тези имоти ти трябват за нещо. Имаш дъщеря доколкото разбирам - осигури и нещо извън БГ, да има къде да бяга тя и внуците ти. План Б го наричам аз. Има райони в света, където за имащите кинти бели хора ще има последно обежище преди тоталното изчезване на бялата раса. БГ не е мястото. И в Европа трудно се намират вече такива места.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Намалели ама друг път. Между Кнежа и Летница по права линия из селата бял човек няма. Плевен е по средата точно. Обречен регион е това.
                                Аз скоро ходих да си видя селото на прабаба и дядо. Реселец, страхотно село беше, с природа, Предбалкана, Искърското дефиле започва оттам. Каньона Калето с уникална природа. Исках да се изкъпя във вировете които бяха точно там, към каньона. Божичко, непочистени, тръстика и папур, няма едно дете даже. По моето време там гъмжеше от стотици деца и големи които се къпеха във синьо-зелени и студени води. Ма и циганче немаше...те си седят дома. Ужас пич! И хижата я няма, ама за кво и да я купя за 300 лева примерно и да я направя наново. Кмета ще ми я даде. Кой ще дойде едно кебапче там да изяде. Виж Карлуково на 10 км оттам по жп линията е по-добре. С пещерите и особения пещерен туризъм за познавачи там. И Луковит като град и изходна база пак с много ромеи обаче се държи добре. Близо е до София, пътища, засега е добре. Личи си като минеш през града.
                                Last edited by bulgarian lev; 09.08.2024, 20:51.

Коментар

Working...
                                X