IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

2007-ма - средна заплата за София около 400лв vs. 2021-ва средна заплата за София 2000лв (разлика 500%)

2007-ма средна цена на м2 в София 1200 евро vs. 2021-ва средна цена за м2 в София 1200 евро.

2007-ма лихви по ипотечни кредити около 8-9% vs. 2021-ва лихви около 2-3%

Тук нещичко дали не ти прави впечатление? Щото аз все си мисля, че за да се случи 2007-ма сега, първо имотите също трябва да прибавят 500%, а лихвите да се покачат до поне 7%.

демек средната цена за м2 за София да стане 7200 евро и тогава ще имаме пукане на балона.

Не ти харесват цифрите? И на мен не ми харесват, но това не е причина да си заровя кратуната у песъка.

Приятно чеканье!
    Мен ми прави впечатление че НЯМА НИ ЕДНА ВЯРНА ЦИФРА, даже не си и близо.
    Като е толкова йофтино ЩО НЕ КУПУВАШ?
    Що НЯМА НИ ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ДА КУПУВА - ни по морето, ни по ебанско, ни из софията.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Айде тигри, “захлупвайте”:

https://enoti.bg/имот/софия/докторск...MJ_NZmIELq2sR4

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Е, 50% е нищо, човешката глупост е безгранична, и през 2007 бяха луди цени нали ? А после пляс по нос долу.
        Мога да се съглася обаче, че поне стотина огледа са нужни за умен човек да почне да отсява читавото.
        2007-ма - средна заплата за София около 400лв vs. 2021-ва средна заплата за София 2000лв (разлика 500%)

2007-ма средна цена на м2 в София 1200 евро vs. 2021-ва средна цена за м2 в София 1200 евро.

2007-ма лихви по ипотечни кредити около 8-9% vs. 2021-ва лихви около 2-3%

Тук нещичко дали не ти прави впечатление? Щото аз все си мисля, че за да се случи 2007-ма сега, първо имотите също трябва да прибавят 500%, а лихвите да се покачат до поне 7%.

демек средната цена за м2 за София да стане 7200 евро и тогава ще имаме пукане на балона.

Не ти харесват цифрите? И на мен не ми харесват, но това не е причина да си заровя кратуната у песъка.

Приятно чеканье!
        Last edited by the Judge; 20.06.2021, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
          https://www.capital.bg/politika_i_ik...che_staree/amp

Не расте и вече старее....
          • Софиянци живеят предимно в блокове - старо строителство, а младите са концентрирани в пет квартала.
          Младите са концентрирани преди всичко в циганските гета.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Вече отдавна сме на верандата, къркаме лидълска мастика, може и от петте профила да кажем наздраве на хитрите наематели, късмет...че днес прегледах два панеляка във Хиподрума....цени безбожни. Купуват се за дни обаче. Мяуто идва, с 50% нагоре за две години. Страхотно Мяу, неам думи.
            Е, 50% е нищо, човешката глупост е безгранична, и през 2007 бяха луди цени нали ? А после пляс по нос долу.
            Мога да се съглася обаче, че поне стотина огледа са нужни за умен човек да почне да отсява читавото.

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...che_staree/amp

Не расте и вече старее....
              • Софиянци живеят предимно в блокове - старо строителство, а младите са концентрирани в пет квартала.
              • Прогнозата е, че към 2050 г. населението на София ще намалява и много жилища ще останат празни, защото местата около града са по-привлекателни.
              • Пътуванията с градски транспорт намаляват през годините въпреки пускането на метрото, показват анализи на общинското предприятие "Софияплан".

Коментар

Наздраве, Лордиевич. Не, превалява на кратки периоди, но е тихо и топло. Пием бърбън, разискваме имотите и всичко.
                Мъка се задава за пероноизчаквателите. Тепърва следва взрив споррд мен. Тези цени са детски...лошо е че всичко читаво заминава на секундата.
                Ама недей.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Наздраве! Топнахте ли се в морето?
                  Само не казвайте, че е среща на ивеститори, че Митко Малкия с голямите ипотеки ще се разстрои
                  Наздраве, Лордиевич. Не, превалява на кратки периоди, но е тихо и топло. Пием бърбън, разискваме имотите и всичко.
                  Мъка се задава за пероноизчаквателите. Тепърва следва взрив споррд мен. Тези цени са детски...лошо е че всичко читаво заминава на секундата.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Вече отдавна сме на верандата, къркаме бърбън, може и от двата профила да кажем наздраве на олимпийците, късмет...че днес прегледах два апарта в Хиподрума....цени безбожни. Купуват се за дни обаче. Мяуто идва, с 50% нагоре за две години. Страхотно Мяу, неам думи.
                    Наздраве! Топнахте ли се в морето?
                    Само не казвайте, че е среща на ивеститори, че Митко Малкия с голямите ипотеки ще се разстрои
                    Last edited by 13ADROL; 20.06.2021, 00:45.

Коментар

От една кръвна група сме да знаеш. Ей го на Левчо е на път за морето. След няколко часа ще сме на верандата пушейки пури, смучещи бърбън и ще се смеем за сметка на олимпийците докато зяпаме морската синева.
                      Вече отдавна сме на верандата, къркаме бърбън, може и от двата профила да кажем наздраве на олимпийците, късмет...че днес прегледах два апарта в Хиподрума....цени безбожни. Купуват се за дни обаче. Мяуто идва, с 50% нагоре за две години. Страхотно Мяу, неам думи.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
                        Момци, не ми се чете назад дали е пускано: https://www.capital.bg/politika_i_ik..._veche_staree/ . Ето малко по-алтернативен анализ. Не като тъпотиите от Блиц, които публикувате. Ей затова казвам, че няма смисъл от апарт - кутийка в София. А на морето - есента ще му е времето, за който иска, ако ще пада още.
                        Да, интересно е написано с лек наклон в определена посока. Не че е изненада и показва безсмисленото купуване за инвестиция в настоящият момент = може да се окаже, че от наеми при настоящите нива да не може да се изплати, а капиталовата да залязва с годините....
                        Но нещата са малко по-сложни от текста в статията.... и съответно изводите не е задължително да са тези към които статията тласка....
                        А най-големият наклон е желанието за ново масово саниране на гърба на нас данъкоплатците на дъртите мухлясали коФтори.... Това е втора подобна статия в последните няколко дни. Явно от ''санирането'' се печели повече от новото строителство....

Коментар

• Момци, не ми се чете назад дали е пускано: https://www.capital.bg/politika_i_ik..._veche_staree/ . Ето малко по-алтернативен анализ. Не като тъпотиите от Блиц, които публикувате. Ей затова казвам, че няма смисъл от апарт - кутийка в София. А на морето - есента ще му е времето, за който иска, ако ще пада още.

Коментар

От една кръвна група сме да знаеш. Ей го на Левчо е на път за морето. След няколко часа ще сме на верандата пушейки пури, смучещи бърбън и ще се смеем за сметка на олимпийците докато зяпаме морската синева.
                            Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не. Никога не съм възприемал апартамента за дом, само временна квартира.
                              Last edited by the Judge; 19.06.2021, 17:15.

Коментар

Сега би ли се върнал да живееш в апартамент?
                                Не. Никога не съм възприемал апартамента за дом, само временна квартира.

Коментар

Working...
                                X