Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Местата се разкриват заради тръгналите си хора, т.е. най-добрите, които се изнизват, усещайки апокалипсиса на окрадената и оглозгана до кости от Баце и компания държавица.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз познавам немалко чужденци (от Западна Европа), които живеят в София, част от тях са в IT-сферата.
Още ще дойдат със сигурност.
Парадоксалното е че от никой от тях не съм чул лоша дума за България, а нашенските "аристократи" Миро и Иванчо, от Ловешко и Априлци, не спират да плюят.
За нашите с радиоточката е ясно....назад с инфото са винаге.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
шелчо, ти нема-нема, па току метнеш някоя стрела в 10-ката. И Левчо ти е фен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЗапочва се:
https://www.investor.bg/bylgariia/45...sechie-330552/
Цените на жилищата в София са нараснали с двуцифрен процент първото тримесечие
В София всяка седмица се разкриват повече работни места, отколкото са освободените хора. Като падне извънредната обстановка ще е страшно...
И пак: ако визираш ИТ-сектора като някакъв движещ механизъм, да напомня: откраднатото от ГЕРБ само от началото на 2021 е повече от 5% от БВП, което пък е повече от тези около 3%, които целият този сектор генерира. И най-лошото е, че откраднатото е с емитиран дълг, т.е. тепърва трябва да се плаща. От плана за възстановяване няма да дойде нищичко в държавата, а фискалният резерв отива към нулата. ЕС ни се присмива заради Македония и може скоро наистина да изядем още една здрава тояга оттам. Лъжите на Ананиев скоро ще доизплуват, също и източването на почти всички болници наред с Лозенец и безстопанственост в НЗОК..
Откраднати милиарди, нулев бюджет за здравеопазване в разгара на предстоящата нова вълна на Делта-варианта (която ще бъде опустошителна) и Славчо Чалгарчето премиер - това ни предстои. Гърция я спасиха, нас обаче няма кой да ни спаси - ЕЦБ не печата левове, нито изкупува наши облигации.
Как мислите, дали очертаващата се обстановка е благоприятна за тегленето на 30 годишен кредит и покупката на апартамент в Гоцето за по 2500 на фалшив квадрат?
Знам, еуфорията е голяма, всички се ръчкат с лакти да купуват като за последно, заблудени от лъжеброкери и лъжебанкери. Сметката им обаче няма аз да я платя. Ще я плати целият народ - предстои бедност, по-лоши времена и от Виденовата Зима.Last edited by ejonny2376; 28.06.2021, 17:13.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЗапочва се:
В София всяка седмица се разкриват повече работни места, отколкото са освободените хора. Като падне извънредната обстановка ще е страшно...
2007 ВЛИЗАНЕ В ЕВРО СЪЮЗА.
СЛЕД ТВА ЯК СЕКС
2021 ИЗЛИЗАНЕ ОТ ГЛОБАЛНА ПАНДЕМИЯ.
ВЛИЗАНЕ, ИЗЛИЗАНЕ , НЕКА СЕКС ДА ПАДА.
Last edited by Майстора233; 28.06.2021, 17:13.
- 1 like
Коментар
-
Започва се:
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнениепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеПРАВА Е ГОСПОЖАТА ,ЩОМ ЦЕТАНОВ И ЦАЧЕВА КУПИХА В ЦЕНТЪРА ЗА 650 ЕВРО ТОВА МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА ЧЕ ТОВА Е СПРАВЕДЛИВАТА ЦЕНА.ОПРЕДЕЛЕНА ОТ ИЗВЕСТНИЯТ СТРОИТЕЛ
но защо не купувате на тая цена.
нека да позная...ммм...алчните брокери от БНБ надуват цените, нали?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Прав си Ратко, ама не може всички да правим правилни неща и да ти генерираме конкуренция :-)
А внуците де ще одят нали требе да ме гледат като остарея иначе нема имот :-))) Премислено е :-))))препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
Жената изрично е обяснила че оперира и в София и в Пловдив,това че фирмата и е от Враца и има качени обяви във Враца не и пречи да работи и в други градове .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Проблемите на Джонка, Феникс, Боровинката, Лимона и други забравени вече никове са ясни. Скоро гледах с интерес този мастърклас и мисля, че ще ти хареса. Засяга въпросите кога, доколко и как да сме скептични, как да търсим и разграничим обективната от личната истина, чувството че сме специални като корен на всички cognitive bias (имам 300к ехеее не може да не съм единствен) и други.
https://www.masterclass.com/classes/...-communication
Иначе ме фърли в дълбокото, аз неам 30 лева ти пишеш за 300К ойро. По толкова имат само тези дето немат имоти :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнениеКоментар от г-жа Малина Цветкова по повод пазара в момента.
Коментара е в отговор на статия на в.Капитал,за поскъпването и цените на жилищата.
Управител в Миа Инвест ЕООД -агенция за недвижими имоти-дамата оперира и в Пловдив и в София .
Коментарите са без съкращения
"Не пишете глупости, Капитал! Аз съм собственик на Агенция за недвижими имоти, работя и в София и в Пловдив. Навсякъде цените са надути до краен предел,много от купувачите са стресирани . Пазара върви трудно / с изключение на перачите и играчите/ . Обикновенните хора по-трудно вече решават да теглят кредити, които могат да се окажат в един момент непосилни за изплащане. Време на спекула и алчност от една страна и време на трудни решения от друга. Над 30% от жилищния фонд в София е празен!!! Ще дойде момент, когато това ще има обратен ефект, и няма да е далече!"
"Няма как да строиш въздушни кули и да искаш стабилна опора под краката си! Ситуацията с недвижимите имоти е извън контрол от към цени и това няма как да не се отразява на сделките! Всички гръмки изказвания за полудял пазар от към сделки е една ГОЛЯМА ЛЪЖА! Моля, колегите да бъдат честни!
с по 4 ника да изпълнят и осмислят това
трябват купони за Лидл
пазара ще крашне отведнъж
за няколко седмици ще се окажем на
нива от 2018
после - бавно и темелно
за някой самоубивно
полека полека - надолу
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Баси, пише за спирачка през пролетта на 2017-та. 4 години по-късно цените са избушили стратосферата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Не може да се изказваш като последна инстанция (полу-образован и полу-информиран), да подвеждаш (умишлено или неумишлено) и после да смениш ника и да рестартираш играта.
Коментар
Коментар