Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не очаквай от мен да се държа като мама !!! Ще продължат да растат на този етап и все повече хора ще бъдат бедни за жалост
и пак ще са недостъпни имотите, но цените ще са надолу, не нагоре ..
ще видим кой ще излезе прав ..
лошото е че изкуствено толкова ги надуха, че ще минат много години докато се върнат на нормални нивадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
много е важно да уточниш обаче .. като го казваш това .. дали цените на имотите продължават да растат според теб или просто все повече хора ще са бедни .. демек покупателната им способност ще пада .. различни неща са .. направи си прогнозата може пък да се окаже , че имаш добри анализаторски способности
- 2 Харесвания
Коментар
-
Казвам, че цените ще стават все по-невъзможни за покупки и казвам ,че това няма да може да го контролираме.
Казвам, че много хора и семейства ще се наложи да живеят под наем без да могат да си купят жилище в голям град , да не говоря в София !!!
И за съжаление , казвам ,че тренда е за повече недостъпни жилища за мнозинството на хората !действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
какво ще стане ?
аз казвам, че имотите ще стават все по евтини и пак няма да се продават ..
цените им са европейски, а доходите на населението не ..
ти може би очакваш да продължи тренда и да станат все по недостъпни .. това ли казваш ?
Казвам, че много хора и семейства ще се наложи да живеят под наем без да могат да си купят жилище в голям град , да не говоря в София !!!
И за съжаление , казвам ,че тренда е за повече недостъпни жилища за мнозинството на хората !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво очакваш да забравя ,че не разбрах ? Преживял ли си изобщо това време за да пишеш за него ?!!! Знаеш ли ,че е много по-лесно и спокойно да се спре в един момент и да се изчака ? Не знаеш, а и не те интересува, но сега ще го видиш
Който строй ,ще знаеш ,че и това го е сложил в проекта, само чакай да видиш какво ще стане за жалост.
аз казвам, че имотите ще стават все по евтини и пак няма да се продават ..
цените им са европейски, а доходите на населението не ..
ти може би очакваш да продължи тренда и да станат все по недостъпни .. това ли казваш ?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
да обаче забравяш нещо съществено ....
строителите и те са бизнесмени и те трябва да продават,
но няма на кого .. и няма и да има на такива цени ..
ако искат да продадат, ато им се налага, понеже не всички могат на мускули само да строят ..
ще им се наложи много да клекнат ... лошото е, че докато клекнат ще мине време ..
не се надявайте да се повтори 96-97 .. сегашната инфлация няма нищо общо с тогавашната
Който строй ,ще знаеш ,че и това го е сложил в проекта, само чакай да видиш какво ще стане за жалост.
- 1 like
Коментар
-
Да ви напиша какво казвате и двамата : Много хора, вече няма да могат дори да си помислят за собствен имот ,а тези които са се надценили ще глътнат вода . Права ли съм ?
строителите и те са бизнесмени и те трябва да продават,
но няма на кого .. и няма и да има на такива цени ..
ако искат да продадат, ато им се налага, понеже не всички могат на мускули само да строят ..
ще им се наложи много да клекнат ... лошото е, че докато клекнат ще мине време ..
не се надявайте да се повтори 96-97 .. сегашната инфлация няма нищо общо с тогавашнатадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Митко , знае също, поне според мен.
- 1 like
Коментар
-
Ето, написа ,че нищо не знаеш за това за което пиша
Каква е твойта хипотеза ?
Коментар
-
Също като КТБ, нали :-)
До колкото разбирам КТБ фалирала, защото всички българи си набухали там парите и банката не могла да прави по 10% на години за всички.
Сега всеки като купува апартаменти по същия начин, очакваме резултата да е друг. Добре.
Не затова фалира КТБ
Опитваш се да пишеш за пирамиди ми се струва ,но това днес не е такаLast edited by Dury; 28.11.2021, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Не ! За жалост НИ е И финансов инструмент и то много добър и сигурен !!!
До колкото разбирам КТБ фалирала, защото всички българи си набухали там парите и банката не могла да прави по 10% на години за всички.
Сега всеки като купува апартаменти по същия начин, очакваме резултата да е друг. Добре.Last edited by dollarman; 28.11.2021, 00:19.
- 1 like
Коментар
-
Да го кажем по друг начин, ще се завърне идеята, че недвижимият имот не е финансов инструмент а човешка необходимост
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да ви напиша какво казвате и двамата : Много хора, вече няма да могат дори да си помислят за собствен имот ,а тези които са се надценили ще глътнат вода . Права ли съм ?
- 1 like
Коментар
Коментар