IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей, тамън да тръгне диалог в темата и мине някой кисел модератор и затрие всичко

ми то не може всеки пост да пишем с колко /15%/ очакваме да се дигнат имотите
    препоръка е

Коментар

• В първия момент реших, че съм в темата какво искат жените?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

според мен всяка достойна медия би споделила и малко факти от кариерното развитие на експерта, който дава интервюто.
        Ще го титулуват имотен експерт.То в днешно време всички медийни експерти са все такива...като ги гледам тия новите как са се ухилили каква трудно сдържана радост ги е обзела по точно трудно прикривана гордост от великите им постижения не ми се мисли как ще гледат като почнат да ги освиркват и да ги замерят с камъни....Ако си мислят че протести срещу тях няма да има в заблуда са.Както дойдоха така ще си отидат оплюти и развенчани

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Заводите са временно нещо като цяло. Има някакви ресурси наоколо изчерпват се и край. Или пък има човешки ресурс с ниска цена и като този ресурс отиде в София или чужбина за по-добра лична сгодност завода е чао . Всичко това може да се случи и за 5 години / като многото шивашки фабрики/ или за няколко десетилетия, но почти няма разлика защото дори и това да изглежда ного не можеш да инвестираш в жилище/недвижим имот защото след заминаването на завода и миграцията имота става на 10% от строителната себестойност....Не че можеш да построиш имот със заводска заплата....
          Та Севлиево или, което и да е друго подобно място , то има недобро бъдеще.
          Моята жена е от Стара Загора.... Не знам дали е до личност или район, но трудно друга би ме търпяла :-)
          Евго, пълно е с жени в момента които търсят семейство и искат много деца .... Раждат по 2 примерно след 40 години и искат още....Старо, ново възпитание бла бла.... Топката е в твоят двор и е жалко при доходите и имотите които имаш да не можеш да ги споделиш с някоя Кака и няколко чавета.....За какво са ти ако няма ползватели...... Тука години изгуби в терзания.... И да не забравя намали малко мускулестите мачовци те деца не раждат....:-)
          Всичко Песи на тоя свят е временно.Колкото и да не ти се вярва и София е временна...Щото рано или късно ще дойде някой който ще разкара тая безумна армия чиновници....някога е нямало заводи ама хората не са се влачили в София...А жена ти да я гледаш като писано яйце...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Не мога да разбера защо най некомпетентните и най неможещите тъй много се напъват.Говори нормално ама не според твойто а според общоприетото...като напишеш статия за пазара на НИ България какво ще научим от нея?Че цените са високи и непосилни за теб....Като напишеш статията отдолу напиши
            Николай Кавръков завършил УНСС никога не работил по специлността.Не купил не продал и не построл нито един имот през живота си.Семейно положение жена и дъщеря избягали чак в Испания.Приветствал Ковид 19 с желанието да умрат много хора с цел да им се вземат имотите..но уморил баща си радетел за революция и конфискация на НИ на хората които имат...

Като напишеш това за да знаят хората които четат твоята статия за какъв писач става дума после прочети отдолу коментарите...И модератор не се заяждам изброявам само факти които всички в тая тема знаят.Доматите съм ги пропуснал умишлено щото нямат връзка с цената на имотите.Това е действителността.Ако тя не се харесва на Кавръчето това не е мой проблем...
            според мен всяка достойна медия би споделила и малко факти от кариерното развитие на експерта, който дава интервюто.
            препоръка е

Коментар

Ко речи ?
              Има бедни пенсионери от някъде, които искат да си спестят данъка върху пенсията и търсят ЕВТИНО и спокойно място. Като Розино им дойде на гости и се изпаряват със светлинна скорост....
              Ще ми е интересно да видим дали ще продадете къщата и за колко....
              Е то в тоя форум може да я продаде веднага и за колкото напише

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

По отговора ти личи каква е реалността .Благодаря все пак .С теб човек и нормално да говори резултат няма ,само нападки и обиди са .Личи си кой е злобен
                Не мога да разбера защо най некомпетентните и най неможещите тъй много се напъват.Говори нормално ама не според твойто а според общоприетото...като напишеш статия за пазара на НИ България какво ще научим от нея?Че цените са високи и непосилни за теб....Като напишеш статията отдолу напиши
                Николай Кавръков завършил УНСС никога не работил по специлността.Не купил не продал и не построл нито един имот през живота си.Семейно положение жена и дъщеря избягали чак в Испания.Приветствал Ковид 19 с желанието да умрат много хора с цел да им се вземат имотите..но уморил баща си радетел за революция и конфискация на НИ на хората които имат...

Като напишеш това за да знаят хората които четат твоята статия за какъв писач става дума после прочети отдолу коментарите...И модератор не се заяждам изброявам само факти които всички в тая тема знаят.Доматите съм ги пропуснал умишлено щото нямат връзка с цената на имотите.Това е действителността.Ако тя не се харесва на Кавръчето това не е мой проблем...

Коментар

Кеш наливат чужденците ,те гледат напред във времето когато на територията ни ще живеят други хора .
                  Ко речи ?
                  Има бедни пенсионери от някъде, които искат да си спестят данъка върху пенсията и търсят ЕВТИНО и спокойно място. Като Розино им дойде на гости и се изпаряват със светлинна скорост....
                  Ще ми е интересно да видим дали ще продадете къщата и за колко....

Коментар

• накавръка да пише в матрЯла, че иде големо мау и вратата става тясна за излизане.
                    и да не забрави да даде тука линк
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В Селиево било хубаво, има много заводи.

Аз например бих си взел жена от Ловеч, Троян или Тетевен, да е почтенна и със старото възпитание. Ама няма как да стане дистанционно. И са малко еснафки.
                      Заводите са временно нещо като цяло. Има някакви ресурси наоколо изчерпват се и край. Или пък има човешки ресурс с ниска цена и като този ресурс отиде в София или чужбина за по-добра лична сгодност завода е чао . Всичко това може да се случи и за 5 години / като многото шивашки фабрики/ или за няколко десетилетия, но почти няма разлика защото дори и това да изглежда ного не можеш да инвестираш в жилище/недвижим имот защото след заминаването на завода и миграцията имота става на 10% от строителната себестойност....Не че можеш да построиш имот със заводска заплата....
                      Та Севлиево или, което и да е друго подобно място , то има недобро бъдеще.
                      Моята жена е от Стара Загора.... Не знам дали е до личност или район, но трудно друга би ме търпяла :-)
                      Евго, пълно е с жени в момента които търсят семейство и искат много деца .... Раждат по 2 примерно след 40 години и искат още....Старо, ново възпитание бла бла.... Топката е в твоят двор и е жалко при доходите и имотите които имаш да не можеш да ги споделиш с някоя Кака и няколко чавета.....За какво са ти ако няма ползватели...... Тука години изгуби в терзания.... И да не забравя намали малко мускулестите мачовци те деца не раждат....:-)
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 09.12.2021, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз например бих си взел жена от Ловеч, Троян или Тетевен, да е почтенна и със старото възпитание. Ама няма как да стане дистанционно. И са малко еснафки.
                        Пак ли бе?Омръзна ми вече...

Коментар

Каврък, слез на земята. Ти защо не отидеш да работиш от село ? Големите държавни инвестиции, добре платената работа и бизнес образование, болници, летище, култура и забавление, спорт всичко е само в големият град...основно в София.
                          В селата и малките градове дори и веднага държавата да започне да налива кеш / което няма да стане/ ще трябват десетилетия, за да достигне подобно ниво на удобства като в София.
                          Има някакви оазиси поради замърсяващи и опасни производства като АЕЦ-а, мини, КЦМ, Мариците / всички тези са временни и са за по няколко десетилетия и след това потоп/ и т.н. заедно с малко туризъм по морето и пристанища, които поне са постоянни и по-добре от предната производствена група/ и тва е
                          Чистият въздух през лятото / зимата знаеш ли как се топлят на село и на какво мирише въздуха/ , спокойствието / ако няма Шведи в радиус от 15 км, ама то няма такова място/ и т.н. не стигат Просто живота на село НЕ става за постоянно и за мнозинството хора....

Коментар

Топ локейшън -парк,стадион ,зад теб панорама целия Балкан като на картичка ,отдолу подбалканския път .
                            Колко квадрата, колко пари? Може да имам интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Панелка във военното градче?
                              Топ локейшън -парк,стадион ,зад теб панорама целия Балкан като на картичка ,отдолу подбалканския път .

Коментар

Каврък, слез на земята. Ти защо не отидеш да работиш от село ? Големите държавни инвестиции, добре платената работа и бизнес образование, болници, летище, култура и забавление, спорт всичко е само в големият град...основно в София.
                                В селата и малките градове дори и веднага държавата да започне да налива кеш / което няма да стане/ ще трябват десетилетия, за да достигне подобно ниво на удобства като в София.
                                Има някакви оазиси поради замърсяващи и опасни производства като АЕЦ-а, мини, КЦМ, Мариците / всички тези са временни и са за по няколко десетилетия и след това потоп/ и т.н. заедно с малко туризъм по морето и пристанища, които поне са постоянни и по-добре от предната производствена група/ и тва е
                                Чистият въздух през лятото / зимата знаеш ли как се топлят на село и на какво мирише въздуха/ , спокойствието / ако няма Шведи в радиус от 15 км, ама то няма такова място/ и т.н. не стигат Просто живота на село НЕ става за постоянно и за мнозинството хора....
                                Кеш наливат чужденците ,те гледат напред във времето когато на територията ни ще живеят други хора .

Коментар

Working...
                                X