Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нов 9 -ти Септември е нужен .
Когато стадион Васил Левски почервенее ,ще има напредък !Не може нормален човек да пише подобни неща ако няма ментален проблем или не е приемал забранени субстанции !!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИмотният пазар полудя
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...a-cena-1211330
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Дури време е да разбиеш бетона в главата ти...Само ти ли не виждаш фаровете на влака който иде насреща ни в тунела..Колкото по рано осъзнаеш че желанията и реалността са различни неща толкова по добре за теб.Запада фалира.Неизбежното не може да се отлага повече...В другата тема от години обяснявах че богат ще е този който има какво да яде и е на топло..Е времето дойде..Тръскането на Украйна не е случайно.Тъеси се удобен повод за да започне процеса и други да са виновни...И ще го намерят ако не с Русия ще с Китай или някой друг.Големият въпрос е как народите на САЩ и Западна Европа ще приемат нещата...Финансовата олигархия оплеска нещата и е в паника щото много добре си дава сметка че ще бъде избита барабар с рода до девето коляно..Я вземи се събудии и се осъзнай.Не си купувай на Девети септември фабрика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Дури време е да разбиеш бетона в главата ти...Само ти ли не виждаш фаровете на влака който иде насреща ни в тунела..Колкото по рано осъзнаеш че желанията и реалността са различни неща толкова по добре за теб.Запада фалира.Неизбежното не може да се отлага повече...В другата тема от години обяснявах че богат ще е този който има какво да яде и е на топло..Е времето дойде..Тръскането на Украйна не е случайно.Тъеси се удобен повод за да започне процеса и други да са виновни...И ще го намерят ако не с Русия ще с Китай или някой друг.Големият въпрос е как народите на САЩ и Западна Европа ще приемат нещата...Финансовата олигархия оплеска нещата и е в паника щото много добре си дава сметка че ще бъде избита барабар с рода до девето коляно..Я вземи се събудии и се осъзнай.Не си купувай на Девети септември фабрика
Когато стадион Васил Левски почервенее ,ще има напредък !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Хъм, и от какво се определя цената на имотите според теб, ако не е от търсенето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Хъм, и от какво се определя цената на имотите според теб, ако не е от търсенето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКато цяло съм съгласен с фактите, които поднасяш, но изводите ми са коренно различни. Каква инфлация идва, охооо. Идея си нямате. Ще субсидират храната естествено... за сметка на ВСИЧКИ останали АКТИВИ, които 95% от хората притежават. Ще субсидират и някакъв подслон по някое време. Просто няма да си собственик на нищо. Пак ще го кажа - цената на имотите не се определя от това дали има търсене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИмотният пазар полудя
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...a-cena-1211330
който консумирате...
Щом БНБ още към края на 2020 ги смята за леко надценени, какво ли ще е към края на 2021?
За какво мислите променят антицикличния буфер?
1.0% от 01.10.2022 г.
1.5% от 01.01.2023 г.
- 1 like
Коментар
-
Като цяло съм съгласен с фактите, които поднасяш, но изводите ми са коренно различни. Каква инфлация идва, охооо. Идея си нямате. Ще субсидират храната естествено... за сметка на ВСИЧКИ останали АКТИВИ, които 95% от хората притежават. Ще субсидират и някакъв подслон по някое време. Просто няма да си собственик на нищо. Пак ще го кажа - цената на имотите не се определя от това дали има търсене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ Щатите строят и продават на поразия. Направо бой за имоти има. В същото време обаче фондовете си изтеглят парите от строителството, още от преди нова година. Без обаче да спират да купуват имоти. Струва ми се странно. По никакъв начин не надценявам "прозорливостта" на големите фондове.
От друга страна нямам пълна идея каква е пълната картинка с инфлацията при материали и труд и недостиг на хора, които могат да държат чук.
https://m.investor.bg/analizi/91/a/z...alizym-345992/
В България винаги нещата идват със закъснение,ако си спомняш като процеси така беше и преди 10 години.Докато навън си изнасяха кашончетата от офисите,у нас още беше цъфтеж,така е и сега.Влезни в сайтовете на повечето големи фирми за строителство и ще видиш че няма нови проекти,по една сграда и толкоз.Ако те можеха да реализират на тези цени,повярвай ми нямаше да се поколебаят,но не могат...защото тези цени в момента са нереални,те не са в резултат на здрава икономика...
Инфлацията винаги удря строителството и когато шока от поскъпването е рязък в огромни проценти,за картко време както сега няма кой да плати насреща.Говорих преди 2 дни със един пич,направили са сграда 12 апарта.Каза ми едвам се измъкнахме с малка печалба на 1200 евра на квадрат,след почването и поскъпването на материалите...
Навън има призиви включително и в Европарламента за реакции от банките,в Германия ги хранят до 9 то коляно,а хората вече са ударени от храната,която навън беше условие за социален мир....
Коментар
-
В Щатите строят и продават на поразия. Направо бой за имоти има. В същото време обаче фондовете си изтеглят парите от строителството, още от преди нова година. Без обаче да спират да купуват имоти. Струва ми се странно. По никакъв начин не надценявам "прозорливостта" на големите фондове.
От друга страна нямам пълна идея каква е пълната картинка с инфлацията при материали и труд и недостиг на хора, които могат да държат чук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Наквръче що не се спреш малко! Явно липсата на перспектива и пари те е смачкала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако го е направил това ще е НАЙ-ГОЛЕМИЯ удар в живота му
Коментар
Коментар