Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
В конкретният случай става въпрос само за държави които не са част от Нато и го отнасят без вина. Първо Американците свалиха / дори не криха бюджета колко им е струвало - жълти стотинки/ с преврат проруският президент Янукович / избран на избори/ и назначиха техни подлоги след това / все едно Кире/ , сега Путин ще ги измете и ще назначи руска подлога разбира се с цената на вероятно стотици хиляди невинни животи и разрушена прекрасна страна / харесвам много Украйна/
Тъй да се каже батковците бият шамари на случайно срещнати минувачи.... тъпа работа, но такъв е света.
Това с прехвърлянето на кеша навън е безумие по време на война. Ето например точно в Украйна много пъти мислех да си отворя сметки там. Даваха по доларовите депозити по 10% и повече лихва.... ама дали може да си ги вземеш после....или по-точно сега или ще ти ги изплатят в гривни поевтинели няколко пъти за периода....
Акции на ТВОЕ име / не на посредника/ или сейфове по добри убежища вероятно е ок, но отново над нивото ми е.... Аз съм дребно селско човече отдавна приключил с кариери и т.н. Силите ми стигат да осигуря имоти за близките си хора у нас и толкова....
Коментар