IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Сигурно е така, ама аз не искам да живея в 50+ годишна сграда. Бих живял в Бусманци и Ихтиман само да е в ново....
    Хора с такова мислене ще има винаги....
    Ти може да искаш много неща, светът обаче не се върти само около теб. Тук говорим за средни цени. При огромен брой налични празни стари жилища(като под стари разбирам и тези строени след 2015 досега, понеже след 10 години те ще са точно толкова стари, колкото и строените през 1980) средната цена ще пада, съответно натискът върху цените на новото ще се увеличава. До момента, в който ще ти се наложи да си построиш сам сграда и да си живееш вътре, понеже няма да има други кандидати да платят тази цена и съответно никой инвеститор няма да се захване да строи. Другият вариант е старият жилищен фонд да се събаря - сети се доколко ще е възможно това.

ПС: Ти изобщо осъзнаваш ли, че в Лозенец и Изток няма вече къде да се строи. И във Вадите няма. Остават поляните северно от тангентата. Сигурен ли си, че точно там искаш да живееш само защото било ново? Ако ще се строи оттук нататък, то ще е в далечната периферия, съответно ще е боклук-строителство за неплатежоспособни клиенти.
    Last edited by ejonny2376; 26.02.2022, 00:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Левчо това са провокации,знаеш че аз съм точен.
      Настават трудни времена и трябва да сме хора.Жалкото е че в такова време изпъкват сметки на дребно без да се мисли за големия ,мащабния проблем.
      Гледа се локално,наемчетата, бежанците ,тънките сметки,ама не се слага в сметката дебелата цена на която идват,ако ме разбираш,защото след тях това дето се задава ,ще нулира всички очаквания.
      Провокации , които ако някой им се хване после ще четеш криминалната хроника. Много яко.
      На никой от нас хората с имоти не ни пука за наеми от Украински бежанци не си ли го осъзнал ? С тях и без тях нема да фалираме. Даже може да е шокирам, но ако се случи да ми се освободи нещо и такъв ми дойде ще го пусна на половин наем или без наем / само сметките/ няколко месеца докато се ориентира , намери работа и т.н. Това са бежанци бре Каврък.... бягат от война, смърт и са с нашата кръв и разбиране за живота. Нашите как са отишли там преди 200 години ?
      Ще направя всичко по силите ми да се чувстват добре у нас ако дойдат и опрат до мен по някакъв начин. Тяхната мъка и нещастие е най-добрата възможност за България от 30 години насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Построени са вече апартаменти за 2 поколения напред. Себестойността на новото строителство няма никакво значение, от такова няма никаква нужда, даже е крайно време да спре.
        Сигурно е така, ама аз не искам да живея в 50+ годишна сграда. Бих живял в Бусманци и Ихтиман само да е в ново....
        Хора с такова мислене ще има винаги....

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

И това не е гаранция, не се знае дали заплатката няма да ти дойде като наемател- той плащаше дебели наеми по спомен
          Заплатката е нов човек. Като порасне човек престава с детските глупости. В момента с него мненията ни съвпадат на 80% по темата и причините. Единствено се разминаваме временно в това че не е осъзнал засега, че хазяите не са му враг , а жертва като него на ситуацията....

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Настават трудни времена и трябва да сме хора.Жалкото е че в такова време изпъкват сметки на дребно без да се мисли за големия ,мащабния проблем.
            Гледа се локално,наемчетата, бежанците ,тънките сметки,ама не се слага в сметката дебелата цена на която идват,ако ме разбираш,защото след тях това дето се задава ,ще нулира всички очаквания.
            Идеална възможност да настаниш в етажа от къщата бежанци, хем да покажеш и колко голям човек си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

А да ти е хрумвало какво може да му се случи на този с прашката пак така неофициално. След като застрахователя покрие щетите от дограмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                Чувам, че строителното желязо се доставяло от Украйна и Росия. Как ще се отрази на цената му и оттам на строителната себестойност?

Разбрах, че хиляди бесарабски българи ще бъдат приети у нас.
                Построени са вече апартаменти за 2 поколения напред. Себестойността на новото строителство няма никакво значение, от такова няма никаква нужда, даже е крайно време да спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да, поради това нямам имоти в местата с голямо РОИ.... ценови и локационен подбор....:-)
                  И това не е гаранция, не се знае дали заплатката няма да ти дойде като наемател- той плащаше дебели наеми по спомен

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                    Чувам, че строителното желязо се доставяло от Украйна и Росия. Как ще се отрази на цената му и оттам на строителната себестойност?

Ще дойдат основно хора с ниски доходи и имащи нужда да им се помогне.Това са бежанци,а не шейхове от Дубай.
                    Колкото до желязото,очаквай криза ,инфлацията ще потопи икономиката преди още банките да са затегнали кранчето.Феда комуникира цял 1 % на старта.

Коментар

• Чувам, че строителното желязо се доставяло от Украйна и Росия. Как ще се отрази на цената му и оттам на строителната себестойност?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

И не само в Англия е така. Не разбирам защо не се практикува и тук. Дори не се правят истински интервюта - като за работа. Да си изберат хората най-подходящият според тях. Тук обикновенно първият, който се съгласи с условията се нанася.
                        Ами аз ще ти кажа защо. Защото на запад за един апартамент има по 10-20 платежоспособни кандидата. А в България за един кандидат има по 10-20 апартамента. Наемателите трябва да интервюират хазяите а не обратното. Щото всеки инветитор е с 5 апарта и до ушите в дългове пък Киро-Инфлацията ще го спаси от лошите банки всеки път като го сполетят рисковете които е поел.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Най -лесно е да му спреш тока и сам си заминава.
                          Прав си ,но преди това трябва да му пуснеш предизвестие с препоръчано писмо, срока на предизвестието да е изтекъл и тогава . Пак ще те даде на прокуратурата, но излизаш чист Няма къде да ходи без ток и излиза ,а ако направи мизерии вече прокуратурата е сезирана
                          Това е най-правилното решение. Браво , Радев !!!

Коментар

Отсеваш пикльовците с цена и качество. Вярно, няма пълна гаранция, но има и елемент на проучване. В Англия отдавна искат препоръка от предишния наемодател.
                            Да, поради това нямам имоти в местата с голямо РОИ.... ценови и локационен подбор....:-)

Коментар

Отсеваш пикльовците с цена и качество. Вярно, няма пълна гаранция, но има и елемент на проучване. В Англия отдавна искат препоръка от предишния наемодател.
                              И не само в Англия е така. Не разбирам защо не се практикува и тук. Дори не се правят истински интервюта - като за работа. Да си изберат хората най-подходящият според тях. Тук обикновенно първият, който се съгласи с условията се нанася.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Има начин да се измъкнеш от самоуправство ,но трябват знания как да го направиш и здрави нерви. Играла съм го това упражнение преди да купя апартаментите в Изток.
                                Песи, ако имаш проблем с наемателя и той не иска да излиза ми пиши л.с. и ще ти кажа как да постъпиш без да може прокуратурата да те пипне
                                Има начин
                                Най -лесно е да му спреш тока и сам си заминава.

Коментар

Working...
                                X