Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, вижте го този образ. Същият апартамент в Борово, където преди беше псувал в обявата брокерите и беше искал по 20 кинта за оглед:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64682214100833
Коментар
-
Нали си се нагласил да идваш при нас да работиш ?! Затова и те предупредих приятелски какво ще се случи защото съм го видяла вече с такива особиБрокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар
Виж, франсетата ме дразнят, там няма да идвам и да ме караш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не ме радва разбира се.На никого не е приятно да му вземат имота.Показах го щото искам да изтрезнеете и да разберете че на тая Земя не е най важното да си богат да имаш власт и да и трупаш материални неща.Затова и преди време се драпах с Джонката но той влезе в правият път и сега е удоволствие да го чета..Предстои грандиозна промяна на Земята.И няма не искам и няма недей...Природата ще ни вразуми повярвай има безброй начини да го направи..Ще ни приземи ще ни укроти ще избие всичката ни алчност и злост...Само чуй Аянски какво ти казва за болните деца и какво училище за родители са..за зли хора...Нашите глави са дебели и само страданието налива мозък между ушите.
Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
Коментар
-
Пешо, ама точно ти показа новината ,че руснаците искат отново да ограбват българите и останалите хора живеещи в цивилизования свят. Как да разбирам това радва ли те или те възмущава ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да работя с вас, т.е. да стана брокер ли? Аз и не се бутам да ставам такъв, хахаха. Бъди спокойна, няма да ти взема залъка (впрочем може и да го направя някой път, обичам да помагам на хора да избегнат брокера и да не му платят незаслужени 3%).Брокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар
- 2 Харесвания
Коментар
-
...
С това мислене няма да те гледаме с добро око ако дойдеш да работиш с нас ще знаеш
...
И не ми казвай, че като враг на народа къщата в Оборище ти е била харизана от комунистите току-така. Или си била тежка номенклатура, за да те допуснат да живееш там, или нямаш изобщо къща там, или си я реституирала. Друг вариант няма.Last edited by ejonny2376; 09.04.2022, 14:22.
Коментар
-
Аз от години тука обяснявам че кой с каква играчка колко време да си играе решава Бог ама никой нито чува нито разбира.
Коментар
-
Дури без да споря с теб не мога да приема че си права.Аз чужди имоти категорично не желая.Категорично нищо зад което не стои моят труд и моята пот не желая.Война категорично не желая.От мое име да се правят лоши неща не.Не правя на другите това което не желая да правят на мен.
Коментар
-
И кое му е задължителното? Случайно пък дали няма нормални хора сред руснаците с имоти у нас, които са работили, трудили са се и са пестили цял живот за да си купят имот? Какво са виновни те за едно безумно политическо решение на някой си? И защо на едно зло трябва да отвръщаш по същия начин?
Ако не беше успяла да си реституираш имотите друга песен щеше да пееш.
Не успях с реституцията защото комунистите вече бяха построили панелките в/у имотите на дядовците и бабите ми !
- 1 like
Коментар
-
НЕ можеш да спориш с мен защото разбираш ,че съм права !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Не знам дали е прекрасна, но със сигурност е отрезвителна.Казват ни, че навсякъде и във всеки момент има някаква върховна власт, която решава. А ние не притежаваме нищо, всичко ни е дадено за временно ползване.
Днес мислиш, че имаш апартамент, но утре вече нямаш. Днес мислиш, че имаш банкова сметка, но утре нямаш. И така с всичко останало.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не си права, но няма смисъл да споря с теб.
Коментар
-
А, българите в Русия, имащи имоти дали са крали или и те са работили и пестили цял живот за да си купят имот там ?! Хайде,малко по-сериозно !
Значи руснаците могат да грабят българите ама видиш ли ние трябва да ги коткаме ?!
На боклуците се отвръща със същото в противен случай си мислят ,че са силни и прави !!!
Коментар
Коментар