If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страшна рецесия ще удари Европа! Този ужас на имотния пазар го доказва
Очаква се имотните кредити да продължат да поскъпват в идните шест до девет месеца със затягането на паричната политика от ЕЦБ
Лихвите по ипотечните кредити в еврозоната растат рязко, което засилва перспективите за забавяне на жилищния пазар, след като предоставената по време на коронавирусната пандемия правителствена подкрепа и желанието за повече площи предизвикаха покачване на цените на жилищата. Това пише Financial Times, цитиран от Investor.bg.
Страшна рецесия ще удари Европа! Този ужас на имотния пазар го доказва
Очаква се имотните кредити да продължат да поскъпват в идните шест до девет месеца със затягането на паричната политика от ЕЦБ
Лихвите по ипотечните кредити в еврозоната растат рязко, което засилва перспективите за забавяне на жилищния пазар, след като предоставената по време на коронавирусната пандемия правителствена подкрепа и желанието за повече площи предизвикаха покачване на цените на жилищата. Това пише Financial Times, цитиран от Investor.bg.
пп досадно беше да се логвам наново и прочее, но ако това намали множествените регистрации - супер!
ппп да преброим кой не е фалшив профил. засега:
bulgarian lev - повишител
Julius_BG - понижител
nkavrakov1982 - понижител
13ADROL - повишител
bertram - понижител
Frosty - понижител
Аз - повишител
Аз съм краткосрочен повишител и дългосрочен понижител.
Коментар