IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
    От 2015 досега, жилищата в София са поскъпнали 2.5 ПЪТИ:
    кой прИмоция чакАл,
    яко се е преебал
    Боньо, вместо да се занимаваш с мухлясали маломерки, купи си акции на TESLA.
    От 2018-та до сега са поскъпнали над 10 ПЪТИ.
    Ако още 5 години седиш и чакаш примоцията, пак ще се преебеш яко...

...и да не забравиш да ми пратиш в децката 500 евра за инвестиционните съвети дет ти ги давам наготово...
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Мисля, че е време да се подготвим за влизане в борсите. Черните лебеди са се вдигнали и ще долетят всеки момент. Паниката ще трае седмици наред. Ластика е опънат яко, а ножицата е разкрачена докрай. Скоро ще видим кой плува без гащи.
      откак накавръчко стана борсов играч и коуч
      си имам едно наум

добре, че се отказа от имотиту
      препоръка е

Коментар

• Безработицата в Германия се увеличава повече от очакваното - Investor.bg

Да ги чекаме ли гастарите обратно или да ги не чекаме? Туй е сега въпросът!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Как позна къде съм заложил. Март 2019 заложих 35К еуро на точно на насдак.Казах го още тогава.Който си мисли че си измислям да пита Лева.А сп500 е по 2,98.
          Пардон, моя грешка, бъркам те с този лузър:

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

аз съм купил когато SP500 беше 3040. Сега е 4660.Спадовете са временни и не ме притесняват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не и ако е инвестирал в насдак, с&п, конове, тото 2 и търкащи се билетчета
            Мисля, че е време да се подготвим за влизане в борсите. Черните лебеди са се вдигнали и ще долетят всеки момент. Паниката ще трае седмици наред. Ластика е опънат яко, а ножицата е разкрачена докрай. Скоро ще видим кой плува без гащи.

Коментар

Може, ама ти заложи на СП500. Хазартно-зависимите вечно гледат колко дават за печелившото число от рулетката, а не това на което за заложили.
              Как позна къде съм заложил. Март 2019 заложих 35К еуро на точно на насдак.Казах го още тогава.Който си мисли че си измислям да пита Лева.А сп500 е по 2,98.

Коментар

И хляба и сиренето и яйцата са по 2,5.Инфлация му викат.
                Ми нал туй думам от толкоз лета.

Заплатите скачат, пенсиите скачат, яйцата и сиренето скачат, имотите също. И ако имаш вноска в обезценяващи се левчета СЪС СИГУРНОСТ ПЕЧЕЛИШ! Хиляда лева през 2015-а са изглеждали голяма вноска, сега е обикновен разход. 1000 евро месечно сега може да ти се виждат много, след време ще са пари за семки!

Коментар

Nasdaq e нарастнал 4,66 пъти без дивидентите
                  Може, ама ти заложи на СП500. Хазартно-зависимите вечно гледат колко дават за печелившото число от рулетката, а не това на което за заложили.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4212659[/ATTACH]

кой прИмоция чакАл,
                    яко се е преебал
                    И хляба и сиренето и яйцата са по 2,5.Инфлация му викат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Nasdaq e нарастнал 4,66 пъти без дивидентите

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4212659[/ATTACH]

кой прИмоция чакАл,
                        яко се е преебал
                        препоръка е

Коментар

• От 2015 досега, жилищата в София са поскъпнали 2.5 ПЪТИ:
                          Click image for larger version

Name:	II 24.jpg
Views:	1
Size:	54.4 КБ
ID:	4212659

кой прИмоция чакАл,
                          яко се е преебал

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4212636[/ATTACH]

Как ли ще се отрази тази новина на търсенето на големи кашони от хладилници?
                            Не знам за кашони, но деЦките определено ще станат ХИТ ном. 1.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	II24.jpg
Views:	1
Size:	35.8 КБ
ID:	4212636

Как ли ще се отрази тази новина на търсенето на големи кашони от хладилници?

Коментар

• https://fakti.bg/imoti/915385-ruse-i...ofia-i-plovdiv
                                Русе изпревари София и Пловдив

• жилища-
                                • цени-
                                • нси
                                С над 13% са поскъпнали жилищата в крайдунавския град

С 3.4% са поскъпнали жилищата в България през второто спрямо първото тримесечие на текущата година, сочат данните на Националния статистически институт (НСИ). На годишна база поскъпването е 15.1%.

Данните показват, че София и Пловдив отстъпват първото място на Русе. В крайдунавския град увеличението на цената на квадратен метър жилищна площ е 13.2%. На второ място по темп на поскъпване е Пловдив – 5.3%. Това не е изненада, като се има предвид интензивното строителство, на което градът е свидетел през последните години. Третото място е за столицата. В София темпът на увеличение се забавя до 2.9% на тримесечна база.

Интересна тенденция за столицата е, че там новите имоти поскъпват по-бързо от старите.

===2079===

Аман вече от такива новини!!!

Коментар

Working...
                                X