If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абсолютно вярно .. и по интересното е, че много хора не схващат, че интересите на държавата и интересите на хората са в колизия .. държавата контролира инфлацията, а в същото време държавата има интерес от инфлация ... трябват механизми за контрол на инфлацията подвласни на обществото, а не на държавата
Инфлацията е добра когато е контролирана и в определени граници. Точно без такъв контрол се влиза в депресии и се спира развитието.
Обществото е съставено от поне 80% идиоти, те не могат да си контролират личните финанси ти искаш да контролират инфлацията.
Инфлацията не е добре за никой, освен за държавата.
абсолютно вярно .. и по интересното е, че много хора не схващат, че интересите на държавата и интересите на хората са в колизия .. държавата контролира инфлацията, а в същото време държавата има интерес от инфлация ... трябват механизми за контрол на инфлацията подвласни на обществото, а не на държавата
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Бях в Одрин. В събота на Лесово чакахме 3 часа и половина да влезем. Бяхме в Едрине Плаза точно до МОЛ-а. Взехме апартамента от БУКИНГ 120 евра. Огромен. Перфектен. Със закуска. Заредих в неделя от Одрин.
Явно заради пазаруващите от Бг са вдигнали цените в Одрин. В Истанбул и Къркларели на Шел цените са по-ниски, ето една снимка:
За имотите нз, но предполгам че заради голямото търсене от арапи и руснаци, цените да са нагоре.
На Малко Търново в неделя чаках 4 часа! На опашката 90% от колите бяха бг, почти всички бяха на пазар, викам им "струва ли си пътя, чакането", викат "струва си". Аз не съм убеден че си струва, но щом ходят там на пазар, нз.
Къде зареди дизел за 2,73? На Шел Къркларели заредих за 25 лири, т.е 2,50 и то от V Power-a.
Бях в Одрин. В събота на Лесово чакахме 3 часа и половина да влезем. Бяхме в Едрине Плаза точно до МОЛ-а. Взехме апартамента от БУКИНГ 120 евра. Огромен. Перфектен. Със закуска. Заредих в неделя от Одрин.
Първо на нас с имотите. За влизането в еврозоната имало изисквания за вдигане на данъците за собствеността - жилища, земи.
Отделно няма да се учудя да вдигнат и корп данък, както е на запад.
На Малко Търново в неделя чаках 4 часа! На опашката 90% от колите бяха бг, почти всички бяха на пазар, викам им "струва ли си пътя, чакането", викат "струва си". Аз не съм убеден че си струва, но щом ходят там на пазар, нз.
Къде зареди дизел за 2,73? На Шел Къркларели заредих за 25 лири, т.е 2,50 и то от V Power-a.
Напрягате модерацията и ще бастисат мненията. Кажете нещо и за имотите там. Чувам, че били тънки. Лесно ли се купуват?
В неделя 09.10. опашката от камиони беше от Одрин до Лесово. Към то 40 км. Огромен износ от Турция и изтока към Европа. Дизел заредих на 2,73, но сега горивата и в Белгия са по-евтини от в България.
И аз не смятам, че тва е дъното. Според мен ноември ще се размаже всичко. Чакам коня на 13к и алтън на 14хх.
Златото под 1500 не го виждам.
Там има и други фактори, които да го държат на определено ниво.
Другото у киреча, коня също!
Само моя кон ще си запази стойността, щот' съм го кръстил Пърпъл!
Дий, Пърпълеее!
Сигурно е така.Какво е нивото на кредитите в Бурунди и в САЩ?Коя икономика е по-развита-на Бурунди или на САЩ?
Толкова ли е трудно да се проумее, че кредитите стимулират потреблението. А като има потребление има и икономически ръст.
Колкото до"въглеродният отпечатък "това е една голяма лъжа, за да измъкват парите на хората и да ги усвояват едни добри чичковци и лелички, за да се борят с"климатичните промени ".
Контролът на емисиите също контролира индустриите на вражески държави
Даа бе, даа бе, ясно е, че ще има отскоци, но като цяло тренда засега е надолу.
Има още вода да глътне преди да обърне.
Аз поне така ги виждам и съответно такава стратегия съм си изградил.
Ти ако смяташ, че са ударили дъното и пътят към светлото бъдеще е открит - действай!
И аз не смятам, че тва е дъното. Според мен ноември ще се размаже всичко. Чакам коня на 13к и алтън на 14хх.
Коментар