Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Новина за перона на Сточна гара! Апартаментът до мен, 100 кв грубо, и Кавръка го знае, и Купата, и други мои познати и приятели от форумните участници е продаден за 400К€ след офертна цена от юни за 450К€ - Докторска градина район. Бабата почина, това го знам, но не очаквах че ще се появи млас българин който прави ремонт. И като го попитах сподели че иска да прави офис. Те тук няма да му се получи, на 2-ри етаж без съгласието на живеещите офис ще види през крив макарон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Всички сме сбъркали някъде.
Истината е,че това което той е направил е печелившо за него,който го е послушал е спечелил .
Относно имотите,да не е познал,както и аз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Байлоре в момента сме те сложили на залог ,на колко процента повишение на вноската банката ще ти пререже гърлото със заема.
Залагаме извън темата,на колко ще издържиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Каврък кажи Бертрам сбърка ли 2017-та че ще гръмне балона или не сбърка
Истината е,че това което той е направил е печелившо за него,който го е послушал е спечелил .
Относно имотите,да не е познал,както и аз.
- 1 like
Коментар
-
Байлоре в момента сме те сложили на залог ,на колко процента повишение на вноската банката ще ти пререже гърлото със заема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Темата не го интересува само 15г.
А, и той имал къде да живее, той и Накавръка има....при мама в центъра на София, на 3,7км. от него де....
Коментар
-
Имаше тук един редовно разправяше: Магнит е тая тема магнит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Темата не го интересува само 15г.
А, и той имал къде да живее, той и Накавръка има....при мама в центъра на София, на 3,7км. от него де....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2017-та казах, че ми е скъпо..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И що да се консултирам със специалист, след като аз пиша в темата само отвреме навреме.
Вие в тази тема сте вманиачените по тухли и цимент, и от десетилетия с имотите лягате и с имотите ставате...
И накрая изпуснахте собствения си влак...
Ненормалното е когато 15г следиш тема дето не те интересува
- 5 Харесвания
Коментар
-
Баси колко трябва да му е безсмислен живота на някой та да дреме по цял ден в тема за имоти без въобще да го интересуват
Момче консултирай се със специалист, че ме притесняваш
- 5 Харесвания
Коментар
-
Баси колко трябва да му е безсмислен живота на някой та да дреме по цял ден в тема за имоти без въобще да го интересуват
Момче консултирай се със специалист, че ме притесняваш
Вие в тази тема сте вманиачените по тухли и цимент, и от десетилетия с имотите лягате и с имотите ставате...
И накрая изпуснахте собствения си влак...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2017-та казах, че ми е скъпо и няма да свърши добре, а не че ще се пукне утре
айде малко по-сериозно, че това вече на тролене изби твоето
края на 2019-та началото на 2020-та очавах пук, а като дойде ковида мислех, че няма да се размине вече, е разминаха го с няколко трилиона и стана още по-грозно (никой не се радва на инфлацията вече)
а за 2017-та са интерпретации точно като за златото на 1900$ (нещо, което на никого не съм препоръчвал) ... явно някаква форма на автопсихотерапия е това, но ми е непонятно защо..
не ми отговаряй .. няма смисъл да спамим темата с обсесията ти кой какво бил казал...Last edited by 6000; 17.10.2022, 23:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мани го Кавъков той и след 5 срива няма да купи
Кажи позна ли че предстои срив 2017-та или Не позна и моля те спести ни оправданията със стадото, извънземните и международното положение вече ги четохме
айде малко по-сериозно, че това вече на тролене изби твоето
края на 2019-та началото на 2020-та очавах пук, а като дойде ковида мислех, че няма да се размине вече, е разминаха го с няколко трилиона и стана още по-грозно (никой не се радва на инфлацията вече)
а за 2017-та са интерпретации точно като за златото на 1900$ (нещо, което на никого не съм препоръчвал) ... явно някаква форма на автопсихотерапия е това, но ми е непонятно защо..
не ми отговаряй .. няма смисъл да спамим темата с обсесията ти кой какво бил казал...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар