Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Вие ИТ,тата ще гърбите за всички -така е по новата доктрина за света -секторите с висока добавена стойност ще генерират обществени блага и пари за тези от по-ниска добавена стойност-затова сектори и като земеделие ,култура и други се дотират но парите идват от секторите на технологиите ,така че не се улисвай във форума ,ами бачкай да не изпуснеш някой код или да го объркаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така съм съгласен. Естествено, че трябва да се осигури жилище за всяко дете, щото под наем не си е работа.
Но взех за пример днешната статия за турчина, който купил трето жилище,а имал едно дете.Тоя е малко вероятно да е някой ,печелещ огромни доходи, а по-скоро мизерства,той и семейството му и всичко изкарано го влагат в имоти.Е това мислене не мога да го разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеХич не се коси.
Като си пуснахме първоначално обявате за наем имаше около 20-30 обаждания/контакни за деня.
За хубавия имот ще има винаги наематели. От мен да го помниш.
Всички блеете, че има свръхпредлагане във Варна. Има, на боклуци. Хубавия имот си намира хората.
Коментар
-
Бонка нищо не е предвидила -ledosvetlenie беше най-точен -Бонка е бита карта в прогнозите -Путин и спука рахата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеУхахаха, доживях да видя в икономически форум как се "промотира" мисленето ден за ден, че утре знае ли се. И като гледам май се предава по наследство. Както при брачедите. Вземеш лев - харчиш. И така си върви с поколения, като никой не иска да се "нагърби" за своите деца и внуци. Чисти егоисти.Мечти за войни, апокалипсис и кризи с молитви за зануляване на имащите - градили с поколения и перспектива, стъпка по стъпка. Майко мила, що завист има по тая Земя.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз съм купил на високи, на ниски, от ЧСИ, скъпо, за без пари, както е дошло.
Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.
Коментар
-
От догодина се почва ,явно си купил на високите цени и се ядосваш .Винаги има купувачи купили на високите и такива на ниските цени -пазар ,какво да го правиш.
Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Поколенията се редуват - градивни, консумативни и деградивни. И после пак от начало. Във всяка фаза, може да има повече от едно поколение, но следващите ще се движат в посочения тренд.
Коментар
-
С теб съм на равно. Може и аз да съм направил някъде. Не е важно да го направиш, а да го отгледаш и възпиташ
Ей сега за празниците ще изпратя на детето в Испания подаръци ,след това живи и здрави ще мина и да се видим ,така че мисли му годинките си минават ,а има и риск да тръгнеш да правиш ,както един приятел чакаха,чакаха и сега и инвитро не могат да направят ,дефекти някъде има по трасето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТия скапани тухларници дали ще се окажат баси желязната инвестиция?
Акции на технологични гиганти ударно потъват, индекси се сриват, биткойни и криптоси се отичат в канала, на скапаните първобитни тухли(дето няма никакви технологии в тях) нито войни, нито земетресения, нито презастрояване, нито демографски кризи могат да им мръднат цените... каква е тази простотия и аз не мога да си я обясня...
- 1 like
Коментар
-
Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
Коментар
-
Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар