Първоначално изпратено от Meandmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бонка нищо не е предвидила -ledosvetlenie беше най-точен -Бонка е бита карта в прогнозите -Путин и спука рахата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеУхахаха, доживях да видя в икономически форум как се "промотира" мисленето ден за ден, че утре знае ли се. И като гледам май се предава по наследство. Както при брачедите. Вземеш лев - харчиш. И така си върви с поколения, като никой не иска да се "нагърби" за своите деца и внуци. Чисти егоисти.Мечти за войни, апокалипсис и кризи с молитви за зануляване на имащите - градили с поколения и перспектива, стъпка по стъпка. Майко мила, що завист има по тая Земя.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз съм купил на високи, на ниски, от ЧСИ, скъпо, за без пари, както е дошло.
Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.
Коментар
-
От догодина се почва ,явно си купил на високите цени и се ядосваш .Винаги има купувачи купили на високите и такива на ниските цени -пазар ,какво да го правиш.
Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Поколенията се редуват - градивни, консумативни и деградивни. И после пак от начало. Във всяка фаза, може да има повече от едно поколение, но следващите ще се движат в посочения тренд.
Коментар
-
С теб съм на равно. Може и аз да съм направил някъде. Не е важно да го направиш, а да го отгледаш и възпиташ
Ей сега за празниците ще изпратя на детето в Испания подаръци ,след това живи и здрави ще мина и да се видим ,така че мисли му годинките си минават ,а има и риск да тръгнеш да правиш ,както един приятел чакаха,чакаха и сега и инвитро не могат да направят ,дефекти някъде има по трасето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТия скапани тухларници дали ще се окажат баси желязната инвестиция?
Акции на технологични гиганти ударно потъват, индекси се сриват, биткойни и криптоси се отичат в канала, на скапаните първобитни тухли(дето няма никакви технологии в тях) нито войни, нито земетресения, нито презастрояване, нито демографски кризи могат да им мръднат цените... каква е тази простотия и аз не мога да си я обясня...
- 1 like
Коментар
-
Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
Коментар
-
Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не виждам аз ,тия от горе са виждащите ,дъщеря ми не я споменвай ,понеже ти даже и деца нямаш ,като направиш 1 поне може да кажеш че си станал човек ,ама като гледам коментара ти явно не си .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Не ме карай да чета назад. Ти и останалите папагали предвиждахте спад до 70 процента.
Къде ти е спада? 20,30,50,70 процента. КЪДЕ Е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Стават реалност като се вдигнат данъците. България е данъчен рай.Засега.Ама при тоя демографски срив и повишаващи се пенсии, все по-малко ще стават тия,които ще плащат данъци и осигуровки. Така че неизбежно ще се вдигнат данъците на останалите.
Коментар
Коментар