IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
    Хич не се коси.
    Като си пуснахме първоначално обявате за наем имаше около 20-30 обаждания/контакни за деня.
    За хубавия имот ще има винаги наематели. От мен да го помниш.
    Всички блеете, че има свръхпредлагане във Варна. Има, на боклуци. Хубавия имот си намира хората.
    Дай да го видим тоя имот къде е на ква цена?

Коментар

• Този показател е интересен да го следим -
      20:30 AUD Building Approvals (MoM) (Sep) -7.0% 28.1%

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Бонка нищо не е предвидила -ledosvetlenie беше най-точен -Бонка е бита карта в прогнозите -Путин и спука рахата
        Аз също съм предвидил, щом съм купил 2019 та и 2020 та. Тоз ledosvetlenie купил ли е, щото ако не е купил кел файда, че е предвидил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
          Ухахаха, доживях да видя в икономически форум как се "промотира" мисленето ден за ден, че утре знае ли се. И като гледам май се предава по наследство. Както при брачедите. Вземеш лев - харчиш. И така си върви с поколения, като никой не иска да се "нагърби" за своите деца и внуци. Чисти егоисти. Мечти за войни, апокалипсис и кризи с молитви за зануляване на имащите - градили с поколения и перспектива, стъпка по стъпка. Майко мила, що завист има по тая Земя.
          Не е трудно и да градиш, да оставиш и да се забавляваш. Но трябва вяра в семейството, добър съпруг/га, отглеждане и възпитание на децата. Който ги няма, няма и друга мисъл в главата освен бело, к****и и живот ден за ден. Или апокалиптипни прогнози - доста разпространена мастурбация на мозъка.

Коментар

Аз съм купил на високи, на ниски, от ЧСИ, скъпо, за без пари, както е дошло.
            Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
            Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.
            Купил си предимно на високите от страх -не съжалявай ,много народ се подлъга

Коментар

От догодина се почва ,явно си купил на високите цени и се ядосваш .Винаги има купувачи купили на високите и такива на ниските цени -пазар ,какво да го правиш.
              Аз съм купил на високи, на ниски, от ЧСИ, скъпо, за без пари, както е дошло.
              Нямам един лев кредит, лизинг, заем. Мен не ме мисли.
              Можеше да имаш дом, а нямаш. Жалко за теб, но не заблуждавай и не лъжи, гнусно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Поколенията се редуват - градивни, консумативни и деградивни. И после пак от начало. Във всяка фаза, може да има повече от едно поколение, но следващите ще се движат в посочения тренд.
                "Градивността"е много относително понятие.Ако всяко поколение получи добро образование и се научи на труд,ще има добър стандарт на живот, дори и да не е много богато.

Коментар

С теб съм на равно. Може и аз да съм направил някъде. Не е важно да го направиш, а да го отгледаш и възпиташ
                  А,да бе ,направил си ти ама друг път -на твоите години вече бях баща ,така че не се ослушвай -останеш ли без деца с годините се превръщаш в егоистичен ,стар дебил ,заложено си е биологично и в мъжете и жените -имам такива познати ,станаха дебели ,кръвно рано,рано ,само плющят и пият като прасета са .
                  Ей сега за празниците ще изпратя на детето в Испания подаръци ,след това живи и здрави ще мина и да се видим ,така че мисли му годинките си минават ,а има и риск да тръгнеш да правиш ,както един приятел чакаха,чакаха и сега и инвитро не могат да направят ,дефекти някъде има по трасето

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Тия скапани тухларници дали ще се окажат баси желязната инвестиция?
                    Акции на технологични гиганти ударно потъват, индекси се сриват, биткойни и криптоси се отичат в канала, на скапаните първобитни тухли(дето няма никакви технологии в тях) нито войни, нито земетресения, нито презастрояване, нито демографски кризи могат да им мръднат цените... каква е тази простотия и аз не мога да си я обясня...
                    Хахаха, ще се усетите, един по-един

Коментар

• aleks262, кое точно не е по темата?

Коментират се високи цени на имоти в Украйна. Казвам, че цените на имотите не падат по време на война?

Темата е "какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?"

Коментар

Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
                        Какво значи хубаво било да са по-високи данъците?За мен е лошо. Недей да ми приписваш все едно искам да се вдигнат данъците. Не,не го искам,но съм реалист и следя демографските процеси. Населението във възрастта 40-64 години е с 900 хиляди повече отколкото това във възрастта до 24 години. Което означава ,че след 20 години ще има с 1 милион по-малко заети.А това са една трета от всички заети.Неизбежно е да се вдигнат данъците иначе държавата ще фалира.

Коментар

Хубаво е да са по-високи данъците, но не забравяй, че в крайна сметка данъците се прехвърлят по веригата и ги отнасят крайните потребители
                          Вие ИТ,тата ще гърбите за всички -така е по новата доктрина за света -секторите с висока добавена стойност ще генерират обществени блага и пари за тези от по-ниска добавена стойност-затова сектори и като земеделие ,култура и други се дотират но парите идват от секторите на технологиите ,така че не се улисвай във форума ,ами бачкай да не изпуснеш някой код или да го объркаш

Коментар

Нищо не виждам аз ,тия от горе са виждащите ,дъщеря ми не я споменвай ,понеже ти даже и деца нямаш ,като направиш 1 поне може да кажеш че си станал човек ,ама като гледам коментара ти явно не си .
                            С теб съм на равно. Може и аз да съм направил някъде. Не е важно да го направиш, а да го отгледаш и възпиташ

Коментар

Не ме карай да чета назад. Ти и останалите папагали предвиждахте спад до 70 процента.
                              Къде ти е спада? 20,30,50,70 процента. КЪДЕ Е?
                              От догодина се почва ,явно си купил на високите цени и се ядосваш .Винаги има купувачи купили на високите и такива на ниските цени -пазар ,какво да го правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Стават реалност като се вдигнат данъците. България е данъчен рай.Засега.Ама при тоя демографски срив и повишаващи се пенсии, все по-малко ще стават тия,които ще плащат данъци и осигуровки. Така че неизбежно ще се вдигнат данъците на останалите.

Коментар

Working...
                                X