Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа купуваш имот в чужбина, без да си гражданин на съответната страна, е наивно да не кажа глупаво. Дори да имаш гражданство, ако не принадлежиш към държавотворния им етнос, също е риск. Изключение сащ и канада, но и там са под въпрос нещата в последно време.
Гърция е особено рискова.
И отделно управлението на имот от дистанция е изключително трудно. Камо ли ако имота е в чужбина. Толкова много хора се набиха в Кавала, Халкидики и Солун, но с високите данъци и таксите за управление, не им излиза сметката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТук има хора, които откровено лъжат. Бетър е един от тези, които съзнателно лъжат.
Коментар
-
Да купуваш имот в чужбина, без да си гражданин на съответната страна, е наивно да не кажа глупаво. Дори да имаш гражданство, ако не принадлежиш към държавотворния им етнос, също е риск. Изключение сащ и канада, но и там са под въпрос нещата в последно време.
Гърция е особено рискова.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Не мисля , че преди 9 години сме били в сериозен проблем , че да се спираме там .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Потрябвали са му някого ако е подобен дискаунт. Ние си менкаме имоти между нас, отвън никой не ги иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Значи очакваш големи дискаунти при НИ. Прогноза? Ще видим ли -65% от сегашните нива? Това ще са цени от преди 9 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Значи очакваш големи дискаунти при НИ. Прогноза? Ще видим ли -65% от сегашните нива? Това ще са цени от преди 9 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Едно малко допълненние . Кризата която се задава не е чисто стагфлационна , още по- малко имотна . Кризата е дългова , и има да се плаща 40 - гдишна сметка , за която няма да стигнат всичките активи на земното кълбо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Че то даже не е за първи път. В Торото имах едни 100 гущера и не ми накривиха калпака, ама сега в Револют са бая сериозни сумите.
Спират да търгуват едни американски командитни дружества и ти продават акциите. Ако щеш и на арменския поп се оплачи.
Много са несериозни тези. Сега съм в ИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лордиевич,
Не знам защо постваш тази статия която Поля писа преди месец,два,тука жената ти обяснява това дето и тука дъвчем,лихвите се вдигат ,но не те ще свалят цените директно,цените ще паднат заради кризата която ще докара самата инфлация ,а самите лихви ще са още един камък като разход върху врата на длъжника .
Сам си забиваш пирони в надеждите ,за това че няма да ти пипнат вноската .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПо приницп си прав, ОБАЧЕ... набиването в имоти има смисъл особено сега. Защото:
1. Доказа се, че държавата за един ден може да ти съсипе бизнеса. Я ще затворят цялата страна, включително паркове и планински пътечки, я ще ти вдигнат тока 10000% от солидарност със Зеленски. Това извън нормалната корупция на пожарникари, хеи, данъчни и прочие.
2. Опитал си се да направиш някаква врътка с чужбина. Охооо, ми днеска не можеш да летиш, не можеш да си нагледаш бизнеса, защото не си ваксиниран, защото сме спрели всички полети.
3. Доказа се, че парите и активите, всички вложения в чужбина, могат да ти бъдат откраднати и нямаш никакъв шанс да си ги вземеш. Ще се намери за какво - не пазиш договор за продажба на МПС от преди 12 години, на жена ти бабата има календарче за 2015 г. със снимка на Путин, снимал си се във Фейса да ядеш бисквити "Негърче".....
Буквално оня ден получавам мейл, че автоматично ще ми продадат част от акциите. Няма не искам. Буквално всеки месец се въвеждат нови тесли за свободното движение на капитали, дори в рамките на ЕС.
Какво да правиш кеша?
Всяка една точка е лъжа и свободни съчинения през мирогледа една ватенка.Ами отиваш в любимата ти русия,люлката на демокрацията и живееш спокойно .
Наистина понякога се чудя откъде падат тези хора.То бива,бива,бива глупости....
А това болднатото,може би е най-глупавото нещо което съм чувал последните няколко месеца хахаха
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХАХАХАХАХАХАХА
Защото, ако очакваме вноските по кредитите ни да се покачат с около 10-15% и е факт, че това още не се случва, то онова, което вече се случва в магазина, в бензиностанцията, в заведенията, в аптеките и навсякъде другаде, където ходим, е абсолютно реално покачване. И то не е 10%. Много повече е, каквото и да твърди родната национална статистика.
https://sdelkisimoti.bg/blog/2022/08...VRnwDNq1PdU33A
Не знам защо постваш тази статия която Поля писа преди месец,два,тука жената ти обяснява това дето и тука дъвчем,лихвите се вдигат ,но не те ще свалят цените директно,цените ще паднат заради кризата която ще докара самата инфлация ,а самите лихви ще са още един камък като разход върху врата на длъжника .
Сам си забиваш пирони в надеждите ,за това че няма да ти пипнат вноската .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар