Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Кольо, що не си гледаш деЦката? Знаеш ли колко банскалии има в София с 5+ имоти? За мен лично ще е добре да има магистрала, но тук ще правим града град-държава и за българи ще има строг визов режим. Ще висите по 3 часа на границата и ще се откажете да идвате. Банско скоро ще си има летище, а аз се замисля дали да не свържа Банско и Балчик през летищата. 45мин в посока.
Хубави неща си написал,ама внимавай какво си пожелаваш,ако всичко това стане Банско ще стане втория Слънчак.Тогава имотите ти ще струват толкова колкото разпродават ония във фалиралия морски комплекс.
Бил си в Холандия имаш претенции че си видял свят,ама се държиш като някой селяк дето не е излизал от селото си.
Най скъпите локални са тия дето няма много построено и са с лимитирани откъм поток туристи,къде с цени,къде с други бариери.
Виж Монако,Алпите,що там не го направят панаир,както ти искаш да е в Банско.
Хем искаш да е скъпо,ама искаш да го направиш на сергия,да има гмеж и стригане ,това са две взаимоиизключващи се неща.
Коментар
-
Аз днес сложих 3бр. климатици. Тук в Банско кипи усилена подготовка за зимния сезон. Някои точат ножиците за стригане, други ще пасуват ножиците и направо ще преминат към щавене. Гледам софианци инвестират яко да оправят пътя до Банско та да са си като на Боровец (сутрин да идват да карат и вечер да се връщат в София). Тая обаче според мен няма да я бъде. Ще си плащат като попове по 300лв на нощувка или ще трябва да се примирят с Боровец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Щом има имоти е богат това не сме го измислили ние.Не знам в коя нормална държава богатите ги галят като котенца с данъци за жълти стотинки?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеОт повече от година и половина България няма стабилно правителство.
Четири поредни Народни Събрания започват работа от първия си ден в предизборен режим.
Никой няма да вдига данъци на НИ скоро.
Още по-малко в някакъв форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Паднал покрив, изпочупени прозорци..... Има ги във всеки град .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В тоя цитат се съдържа цялата същност на банската простотия която омаскари градчето.Щавене,стригане,тая нямало да стане и така нататък
София е столицата и ако от столицата решат че нещо ще стане ще стане .
Банско е провинция ,така че и да се напъваш капиталите са в София те командват.
Ако някой иска и магистрала ще построиLast edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 21:21.
- 1 like
Коментар
-
Какви са критериите за НЕОБИТАЕМО жилище? Крушките ли трябва да светят или водата да тече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
айде не почвай и ти с необитаемите жилища
кое жилище е необитаемо, от там да започнем
ако имам 2 апартамента вила и къща на село
където да прекарвам по 2-3 седмици, останалото време необитаеми ли са
ако плащам целогодишно такси за входа и поддръжка + данък смет, необитаеми ли са
ааа и без това съм изнервен днес...
Коментар
-
Аз днес сложих 3бр. климатици. Тук в Банско кипи усилена подготовка за зимния сезон. Някои точат ножиците за стригане, други ще пасуват ножиците и направо ще преминат към щавене. Гледам софианци инвестират яко да оправят пътя до Банско та да са си като на Боровец (сутрин да идват да карат и вечер да се връщат в София). Тая обаче според мен няма да я бъде. Ще си плащат като попове по 300лв на нощувка или ще трябва да се примирят с Боровец.
София е столицата и ако от столицата решат че нещо ще стане ще стане .
Банско е провинция ,така че и да се напъваш капиталите са в София те командват.
Ако някой иска и магистрала ще построи
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
недей бърза
на пазарът си има ред
търсене - предлагане, достъп до финансиране, психология на тълпата, макро рамка, производство, и тн и тн
НИ е тромав пазар... нещо оживлението в последно време даже е прекалено.
офертната цена е последното, което гледам точно в този момент
чакаш ли беъртрапа да грабнеш нещо?
аз мисля да пасувамLast edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеНе мога да разбера огромният спор относно данъците на основно и на допълнителни празни жилища. Българина е умен и находчив, мислите ли, че няма да има варианти за законни форми?:-))) Не познавам колега рентиер с над 3-5 имота, който ги отдава като ФЛ.
Хората се дразнят защото са натрупали имоти с идеята да не работят,ок но на Запад човек с имоти се счита не за богат, а за неприлично богат.Смята се не колко имота имаш,а колко струват,това е от там жокер не ти трябва за да си в час че минеш ли в категорията богаташ почват огромните данъци.Това е народа иска да живее с високи цени на жилища но не и да плаща за данъци.
Аз ли съм виновен или кой че тези неща бавничко си прокарват път към нас и вместо тия дето ни плюят за данъците да станат като мъже и да кажат,пичове ок ние сме баровци нека да въведат справедливи данъци,ще плащаме и няма да мрънкаме,те скачат като девици.
Човек с пари,който има и култура не се сърди че трябва да плаща много,дори го прие а за нещо хубаво,тука се навиваме с евтин алкохол,купуваме скапания кашкавал на промоция имаме имоти дето струват милиони левове но искаме да плащаме данъци като преди 10 години.
Това е ,и още един път да кажа не аз ,не някой друг,това ще дойде ОТ ВЪН!
И за финал накрая ще се види кой колко е богат ако може да ПОДДЪРЖА плащайки тези увеличени ставки.
Сега е лесно
Коментар
Коментар