If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къв бизнес? Тая год бяха най-големите цръвули. Имам познати, които държаха ресторанти и бяха се хванали за главата. Отвън само гледат менюто и изчезват - скъпо им идва вече. Аз лично съм виждал 8 немеца с 8 бири и 2 чинии пържени картофки. С цръвули бизнес не се прави!
Имаше пандемия. От днес паднаха всички ограничения. Нека сме оптимисти. Бизнесът ще се завърне.
Къв бизнес? Тая год бяха най-големите цръвули. Имам познати, които държаха ресторанти и бяха се хванали за главата. Отвън само гледат менюто и изчезват - скъпо им идва вече. Аз лично съм виждал 8 немеца с 8 бири и 2 чинии пържени картофки. С цръвули бизнес не се прави!
ако прочетеш статията,
нещо което асистентчето, запълващо свободните часове на студентите, не е направило,
е видно, че проблемите са свързани предимно с управлението.
Хмм кило мандарини 1,07 евра, а Бейлиса 8,99. Има още накъде да ги вдигат тук.
В БГ Бейлиса е 25 кинта и нагоре.
Тук имаше обаче един брокер-песимист, който ми цитира разни фалшиви статистики, според които сме били задминали Рим, а в София било "в пъти" по-евтино от немско. Къде е евтинията, къде?
Абсолютно всичко е значително по-евтино отколкото в БГ.
С какъв ръст на заплатите ми се хвалите? Немските заплати са тройни и четворни, а всичко е по-евтино.
Хмм кило мандарини 1,07 евра, а Бейлиса 8,99. Има още накъде да ги вдигат тук.
Екстра Предколедното суровакане на наемателите започва от утре
Рекордни цени на наемите в София
Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна
През октомври цените за покупка и за наемане на апартамент в София отбелязват исторически рекорди. Забелязва се изненадващ ръст на наемите, които дълго време стояха без промяна. Наемането на двустаен апартамент в момента струва средно 780 лв., а тристаен - 1100 лв.
Никога в историята наемите не са били толкова високи
Коментар