Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Oще не си почерпил дето те открехнах за ANAU.Ako почерпиш ще те открехна и на други тарикатлъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Oще не си почерпил дето те открехнах за ANAU.Ako почерпиш ще те открехна и на други тарикатлъци.
Тоя... дето скача на 300 гущера като невидял....
(всъщност много е вероятно да не е виждал толкова накуп никога досега)!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
Точно така, освен това има включени и прилични джобни за съботна дискотечка, както и режийни за биричка през седмицата.
- 1 like
Коментар
-
За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеANAU e скочило с с 39% , а ти си утроил за година.Посмали малко.Не че 39% е зле.
- 2 Харесвания
Коментар
-
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8Посмали малко.Не че 39% е зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение300$ за ден е добре.И за седмица не е зле.Ама това тяхното за година ли е?Не си правят сметка обаче, че е виртуална,а те много бързо се изпарявят.
Късмета на новобранеца е причина за огромния адреналинен шок,който изпитват и двамата в момента хахахLast edited by danetha; 09.11.2024, 09:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С Николайчо имат някви къси пари в SXR8 и за 300$ печалба се радваха като малки деца в темата за NYSE.
Кога са виждали толкова пари,как няма да се радват
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеОт какво са тия 300 Долара .Да не е от атерата?
Кога са виждали толкова пари,как няма да се радватLast edited by danetha; 09.11.2024, 05:56.
- 1 like
Коментар
-
Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не, не съм. Защото когато и да е във времето в този район апарта се продава с гаража комплект. Безценно е при интерес за покупка.
Коментар
Коментар