IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ти май играеш на случаен принцип
    ASML-ла го купих, когато започна търговската война за чипове..иначе съм на ETF-и и добивни компании ...засега...

Коментар

Oще не си почерпил дето те открехнах за ANAU.Ako почерпиш ще те открехна и на други тарикатлъци.
      Още тогава ти писах, че вече имам бройки, просто ме поощри да добавя още. Нямам против да се почерпим..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
        Ти май играеш на случаен принцип

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
          Некой се е помайтапил

Коментар

Oще не си почерпил дето те открехнах за ANAU.Ako почерпиш ще те открехна и на други тарикатлъци.
            Охоо, ше почерпи!

Тоя... дето скача на 300 гущера като невидял....

(всъщност много е вероятно да не е виждал толкова накуп никога досега)!?
            Last edited by RUBLA; 09.11.2024, 16:33. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.

Точно така, освен това има включени и прилични джобни за съботна дискотечка, както и режийни за биричка през седмицата.

Коментар

За моя гараж ми предлагат 160К евра. Щото е и магазин може би. Отрезах ги като краставици.
                Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
                Last edited by RUBLA; 09.11.2024, 11:43. Причина: Спазвайте добрия тон!
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8

Коментар

ANAU e скочило с с 39% , а ти си утроил за година.Посмали малко.Не че 39% е зле.
                    Като пие две гроздови и почват да му привиждат.И ASML е -19% последния месец,но важно е,че Ганчо е в играта

Коментар

ANAU e скочило с с 39% , а ти си утроил за година.Посмали малко.Не че 39% е зле.

Коментар

300$ за ден е добре.И за седмица не е зле.Ама това тяхното за година ли е?
                        Николайчо е от няколко седмици на капиталови пазари.Пита момчето по форумите кои акции да купува и се впусна в своята NYSE авантюра,която както брокеразлъка му, ще завърши с кататастрофа.Радомиркия главанак май има от 4-5 месеца.Това им е първа печалба от борси в живота и не може да им затвориш устите Не си правят сметка обаче, че е виртуална,а те много бързо се изпарявят.
                        Късмета на новобранеца е причина за огромния адреналинен шок,който изпитват и двамата в момента хахах
                        Last edited by danetha; 09.11.2024, 09:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

С Николайчо имат някви къси пари в SXR8 и за 300$ печалба се радваха като малки деца в темата за NYSE.
                          Кога са виждали толкова пари,как няма да се радват
                          300$ за ден е добре.И за седмица не е зле.Ама това тяхното за година ли е?

Коментар

От какво са тия 300 Долара .Да не е от атерата?
                            С Николайчо имат някви къси пари в SXR8 и за 300$ печалба се радваха като малки деца в темата за NYSE.
                            Кога са виждали толкова пари,как няма да се радват
                            Last edited by danetha; 09.11.2024, 05:56.

Коментар

Много си прав, те за моя апарт в супер центъра на Бургас, един полуидиот ми предложи 90 000€, като доводите му бяха,че някаква луда отрязала коланите на дърветата и те щели да порастат накриво и затова да съм се отървал от апарта в даунтауна, хахаха, пратих го за гъби....
                              Аз, тия хора не мога да ги разбера, те как си мислят, че сме ги придобили, без години проучване тези имоти и разузнаване, те си мислят, че виж, режи, па яж..
                              Мислят, нищо не мислят естествено. Рупат и когато видят че някой имот е ценен и гледат някой да им го подари ако може.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не, не съм. Защото когато и да е във времето в този район апарта се продава с гаража комплект. Безценно е при интерес за покупка.
                                След 10 години, може да те молят да им го продадеш тънко за 300 000€

Коментар

Working...
                                X