IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Аз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи
    Бих добавил да се върне Народния съд,повярвай ми имоти ще има за всички и всички ще са щастливи.
    Давам пример ,Лева може да загуби някои имоти,но със заменки ще получи други,по хубави..може би...въпроса е баланс да има ,ето виж Пачангата ,дал 120 лева ,за две кила кашкавал,буца сирене и два суджука...
    Ама я виж какво казва ,Приятел му ги бил продал...
    Такива приятели аз нямам,а и да имам мигом разваляме приятелството ,продаде ли ми на такива цени ,край...
    Ако не са Ви ясни нещата надолу към Пиротска е стария еврейски квартал и там ще Ви обяснят как трябва да бъде ..

Коментар

Вия двамата заподозрени Вълчо Мечков и Булгариян Лев, как смятате? Един разкошен в живота си БЕТЕР, нормално ли е да си мисли, че тръгва спад на имотите? При положение, че той за нищо на света няма дй продаде?
      Спад при имотите ще ИМА. (някога) Това ще стане защото всички (с изключение на бетерчо и берджо, защото те никога няма да останат без пари) ще тръгнат да продават имотите си, когато дойде гоУемото МЯУ. Така ще стане според мен.

Коментар

• Обобщението е ясно: Никога никой боклук не може да пребори тухлите!

Коментар

• Вия двамата заподозрени Вълчо Мечков и Булгариян Лев, как смятате? Един разкошен в живота си БЕТЕР, нормално ли е да си мисли, че тръгва спад на имотите? При положение, че той за нищо на света няма дй продаде?

Коментар

Аз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи
            Щото нищо нямат или имат някой наследствен имот или повече даже, тоест това ги прави имотни, но е голям gap-a и незаменим цифрово и за гарсониера в голям град, камо ли София, а подобни имоти стават пасив. Затова, Лордиевич!
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
              Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си

цитат: "

Основната причина повечето хора да живеят с родители си са разходите, свързани с домакинството, които не успяват да покрият сами. Изненадата идва от факта, че 57% от жените и 16% от мъжете признават, че им харесва да бъдат „гледани от мама”. 11% от мъжете признават, че ще изпитват носталгия по дома и липсата на родителите им ще е много осезателна, затова не напускат дома си. 56% от запитаните са късметлиите, за които все още се готви специално, а майките на повече от половината „големи деца” продължават да се грижат за мръсните им дрехи. На 18% от хората родителите все още дори приготвят обяд за работа."

=========2029=========2029============

Мдаааммм.... Интересно колко % от индивидите от мъжки пол НАД 40 години живеят с майките си?? И как се отразява това на имотния пазар, дали спомага за спада в цените на имотите или няма отражение? Лично мое мнение е, че индивидите от мъжки пол които живеят при родител е силно казано че са мъже. (интересно как проявяват мъжките си качества в сами в детските стаи прегръщайки старите плюшени мечета)

Виждайки този тренд на повищаваща се заетост на детските стаи, строителите по-лесно биха продавали на зелен, ако проектират жилищата с поне една или две детски стаи. Също така трябва да помислят и за отделна баня/тоалетна за да не стават конфузни ситуации между майките и приятелките на синовете като в долния клип:

Поздрав за всички участници в темата с изпълнението на песента "Мамин Кольо":

Last edited by ВълчоМечков; 19.11.2022, 00:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Темата явно се изчерпа и триенето е повсеместно. Мисля за момента да пасувам. Модерацията е много стриктна, а на мен не ми се мерят приказките с шублер. Също не върви и да повтарям едно и също като папагал. Пишете ме офф.
                Хора без усет като някои от футболните съдии назначават дузпи. Така е навсякъде, приятелю!
                Но в инвестициите има истина, груба е някак си и ако е дискусия е неподвластна на интереса да бъдем цензурирани и то за нищо. В грубия език са се учили доста хора, без обиди разбира се.
                Last edited by bulgarian lev; 19.11.2022, 00:24.

Коментар

• Аз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

От тука нататък има една приказка ...Да си жив и здрав да си ги ползваш,но ще ти кажа и нещо друго,мисля е време да се отделиш от имотната идея и да поемеш по един друг път .....казва се радостта на Живота ...ако ме разбираш правилно...
                    Така и правя. Днес за първи път казах на една колежка кака че материалните неща някак си започнаха да не ме интересуват. А тя се позасмя. Но и се съгласи, човек трябва да мисли и за това да работи и наслаждава на живота. Може да е останало малко. Говоря като лекар и виждам кво се случва. Правилно, Каврък, пълно право имаш.
                    Last edited by bulgarian lev; 19.11.2022, 00:19.

Коментар

• Темата явно се изчерпа и триенето е повсеместно. Мисля за момента да пасувам. Модерацията е много стриктна, а на мен не ми се мерят приказките с шублер. Също не върви и да повтарям едно и също като папагал. Пишете ме офф.

Коментар

• Високите цени и нарасналата несигурност водят до охлаждане на имотния пазар (imoti.net)

цитат: "Въпреки отдръпването на част от купувачите търсене все още има, а предлагането е недостатъчно и немалка част от търсенето остава незадоволено. "

Ръстът на цените в София се забавя

Средната цена на жилищата в София през третото тримесечие на база реално сключени сделки по данни на Bulgarian Properties е 1470 евро на кв.м. спрямо 1425 евро на кв.м. през второто тримесечие и 1200 евро на кв.м. година по-рано.

========2029========2029========2029========

Амааа... Ние чекахме спад, а не мижаво забавяне на РЪСТ!!! Е оти ручахме жабетата сурови?!!!
                        По всичко личи, че нема да мръдна от деЦката поне още 6 години, НО я че си чекам спадОТ от -40%. Той нема начин да не дойде все некогиш.

Язък, таа година нема да има спад, Амааа за догдина язе пак че прогнозирам още 1-2 спада (може па да уцелим, бердже рече МЯУ-то е близо)
                        А и не се знае, може я бомба да падне у Бургас, я земетресение да ударе, я некой нов вирус да измори собствениците на имоти.(да можеше да измислят вирус който да мори само собствениците на повече от 1/2 имот... ехеее),
                        Само покачването на лихвите че оправи работата. (седам да пиша по един имейл на Лагард, на ФЕД, на Урсула, на ЕЦБ, на Байдън, на Путин,на Курнелия, на бат Боко, на папата и на св. Петър. (се некой от тех че се сети за нас ПРОСТИЯ народ де гние из деЦките)
                        Last edited by ВълчоМечков; 18.11.2022, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

С това домашно производство много се спекулира,основно по направление цена,а какво е ,и кой какво е забъркал или купил от някъде на ниска цена и бута за домашно е друг въпрос.
                          Има една фирма в България няма да и казвам името ,тя внася абсолютно всичко ,което може да се сетиш за ХВП,там има прахове ,слагат и кашкавала ухае на мляко,ама вътре мляко няма,познавам едни други ,обикалят ,изкупуват ,махат етикети,на ти домашно на двойна цена ,това е ...
                          Ники пак на ангро говориш , производителя е приятел , няма това онова !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въпроса е тия дето нямат кредите и гледат целия сеир на двата отбора ?! Днес взех за домочадието домашно производство , две кила кашкавалец , килце сирене и 3 домашни суджука -телешки ,свиня и микс . 120 паре ! Сещаш ли се , по старому 12 лева ....
                            С това домашно производство много се спекулира,основно по направление цена,а какво е ,и кой какво е забъркал или купил от някъде на ниска цена и бута за домашно е друг въпрос.
                            Има една фирма в България няма да и казвам името ,тя внася абсолютно всичко ,което може да се сетиш за ХВП,там има прахове ,слагат и кашкавала ухае на мляко,ама вътре мляко няма,познавам едни други ,обикалят ,изкупуват ,махат етикети,на ти домашно на двойна цена ,това е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въпроса е тия дето нямат кредите и гледат целия сеир на двата отбора ?! Днес взех за домочадието домашно производство , две кила кашкавалец , килце сирене и 3 домашни суджука -телешки ,свиня и микс . 120 паре ! Сещаш ли се , по старому 12 лева ....
                              Два отбора е твърде идеална представа. Има хора, които теглили по 200 000лв. кредити за собствено жилище, но има и такива, които са теглили подобна сума за 6-то на брой жилище. Въпросът е кой бил притеснен? Според понижителите.
                              А, има и хора със спестени пари, които за нищо на света няма да ползват и 1лв. привлечен ресурс, докато инфлацията им е изпапкала половината спестявания. Разни хора, разни идеали

Коментар

Така е, който не мисли, че ще падат цените на жилищата, да се счита за обида и клевета!
                                Това е малко.

Коментар

Working...
                                X