Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Общ комин 110? Не трябва да е така, трябва да е на всеки отделен, иначе няма спиране. Придобивка на новото строителство предполагам - икономия на квадратура и средства. Питахте ли за вентилатор на комина (пасивен?) - да дърпа отгоре. Те трябва да са задължителни - на последния етаж съм и се чуват клапите постоянно като връща заради вятъра предполагам. А въздуховода е градена тухла, повече от 110 със сигурност
Коментар
-
Въпреки, че не е нужно да го правя, от уважение ше поясня, че считам за крайно неподходящо споделянето на каквато и да е лична информация.
Сравнението с Банско е единствено като подходяща илюстрация до какво води прекомерно предлагане. И там за заключени стотици милиони, а не могат да се продадат дори на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
За кухнята казвам. В бянята миризлаци няма.
Освен това комини никой не прави. Пускат едно Ф110 за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТук някой знае ли някой какъв е проблемът?
Това стои от години:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...mao&f1=3&fe7=1
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеЕ как така пушеци в банята!? Това е въздуховод, а не комин, там се включват само санитарните. Някой да не е направил великата простотия да набие там аспиратора от кухнята?
Освен това комини никой не прави. Пускат едно Ф110 за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз не знам какво му има, но като гледам аспирацията в банята е с тръба Ф110, сигурно и в кухнята и така. Ако е така пушеците и миризмите от комшиите са при теб и никакви извесни възвратни клапи не помагат. При мен е така и запушвам аспиратора с гумена тапа Ф110. Всеки път като го използвам са качва и го включвам. Мъка.
Ще ти таковам и великите архитекти и великите строители като не могат една вентилация да ти направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТук някой знае ли някой какъв е проблемът?
Това стои от години:
Ще ти таковам и великите архитекти и великите строители като не могат една вентилация да ти направят.Last edited by vikhunter; 28.01.2023, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
700К в лева от началото на 12.2022 е с лихва 3.94.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Банките може би не, но фирмите да. Лихвата по кредити в левове над милион е както следва:
- Октомври 22 - 2.42%
- Ноември 22 - 2.65%
- Декември 22 - 3.07%
До два месеца най-вероятно фирмите ще изсмучат евтиния ресурс в лева.
- 1 like
Коментар
-
При тази връзка депозити - кредити се опасявам, че няма да е скоро и няма да е с много. Едва ли банките могат да прехвърлят депозити в евро и през майките да ги паркират в евро в ЕЦБ. Така хипозираха в статия на Капитал, но не съм убеден че просто така може да прехвърлят капитали от местните банки. И докато кредитирането им носи 3% като включим разните такси, защо да вдигат лихвите и да губят клиенти? С вдигане на цени конкуренцията е трудна.
- Октомври 22 - 2.42%
- Ноември 22 - 2.65%
- Декември 22 - 3.07%
До два месеца най-вероятно фирмите ще изсмучат евтиния ресурс в лева.
Коментар
-
Тук някой знае ли някой какъв е проблемът?
Това стои от години:
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...dvizhimi-imoti
Защо Уорън Бъфет не купува недвижими имоти? Има разлика между покупката на недвижим имот и инвестицията в недвижим имот
Дългосрочната инвестиционна стратегия на Уорън Бъфет се оказа успешна при практически всички пазарни условия през последните няколко десетилетия – рецесия, висока инфлация и дефлация. Ако има нещо, което е направило Бъфет един от най-успешните инвеститори в историята, това е неговият ангажимент към тази стратегия, пише Yahoo Finance.
Безброй нови инвестиционни техники и алгоритми се появиха и изчезнаха през годините, но Бъфет поддържа сравнително простата си стратегия за избиране на солидни компании и фокусиране върху дългосрочен растеж. Същевременно той успява да игнорира прогнозите и анализите, които довеждат повечето инвеститори до паника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Да. На мен ми харесва ама от посолствата с които съм говорила не го искат. За останалите два и двата са в стари сгради. Този в ЕПК-то се отдава и продава непрекъснато, та не му знам проблема. Веднъж някой ми каза ,че го отдавала някаква рускиня, но само това съм чула и повече не съм се интересувала. Например и кулата на ъгъла на Кюри и Д. Цанков, също не я харесват.Last edited by better; 28.01.2023, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Говорим за европейска столица, колкото и проблеми да има тя, пак няма да остане празно и незаселено никога тук. Нека не сравняваме София с имоти в горно нанадолнище с 2000 пенсионера местно население.
Да те питам, ти имоти в София имаш ли? Че много хора, които даже не живеят тук (нито някога са купували/продавали), коментират какво било и падам от смях.
Сравнението с Банско е единствено като подходяща илюстрация до какво води прекомерно предлагане. И там за заключени стотици милиони, а не могат да се продадат дори на загуба.Last edited by Chio; 28.01.2023, 21:06.
Коментар
Коментар