IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Нема ли да чакаш 30% тните отстъпки???

Какво стана с Лаконика дето много точно познаваше пазара и продаде на върха 2022-ра та да играе форкс с имоти???
    Даже си беше сложил аватар с божиите очи от пещерата проходна, демек много познал, че като продал той на върха през 22-ра, моментално почва спада...накрая утече у канала. Бота 156 също пишеше за връх през 2018г. Той пише по-принцип големи дивотии, ама поне няма претенции на голям познавач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Казах, че независимо какъв е пазара съм с нагласа да купувам през 2025. Имам пари, а и до 2 г. ще ми трябва още един апартамент.
      Значи от 1 януари вдигаме цените.
      Last edited by X_Y; 01.12.2024, 16:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Е как ще ни радва изключеително като заради това основно има инфлация?! Радва ги тия, които не са на твърда заплата, само че за 70% от хората, това изобщо не е добре.
        Каквито и да бяха нашите лихви, инфлацията щеше да е същата. Ние сме в борд към еврото, затова печатането на пари там неминуемо води до повишаване на цените и тук. Наивно е да се мисли, че лихвите на българските банки се отразяват на цените на бензина, пшеницата, цигарите, автомобилите, газта или дрехите.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Те спадовете може и да дойдат , но ако продължат повече от 10-20г с по 2-3 % годишно , ще ги чакаш ли ?
          Има ли смисъл да се съобразяваш с тях .
          Казах, че независимо какъв е пазара съм с нагласа да купувам през 2025. Имам пари, а и до 2 г. ще ми трябва още един апартамент.

Коментар

Тя че не започва сега не започва, започна преди 35 години и ще продължи на подскоци много след нас

Въпроса е че катерушката на различните пазара ще се движи с различни темпове

А БГ пазара ми се вижда най кофти катерушката от всички
            при нас всичко е драматично
            ще са нужни още 2-3 поколения преди да почнем да заглаждаме наклона на катерушката.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Нещо кеша ми стана много и затова. 2025 съм с нагласа да купувам независимо от пазара.

Иначе мисля, че спадовете тепърва ще идват...

]
              Те спадовете може и да дойдат , но ако продължат повече от 10-20г с по 2-3 % годишно , ще ги чакаш ли ?
              Има ли смисъл да се съобразяваш с тях .

Коментар

Какво стана с Лаконика дето много точно познаваше пазара и продаде на върха 2022-ра та да играе форкс с имоти???
                Нещо кеша ми стана много и затова. 2025 съм с нагласа да купувам независимо от пазара.

Иначе мисля, че спадовете тепърва ще идват...

https://www.segabg.com/hot/category-...cyalata-strana

Коментар

Не съм ходил по огледи, нито съм звънял по обяви, че нямам никакво време (само обяви разглеждам).
                  Ти какво ще продаваш?
                  Прави ми впечатление, че брокерите почнаха редовно да ми звънят и да си предлагат стоката. Явно почнаха да им намаляват сделките. Даже и тук във форума се появиха разни представящи се за брокери - явно нямат много работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не се подлъгвай
                    катерушката сега започва
                    Тя че не започва сега не започва, започна преди 35 години и ще продължи на подскоци много след нас

Въпроса е че катерушката на различните пазара ще се движи с различни темпове

А БГ пазара ми се вижда най кофти катерушката от всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

язък,
                      на гершен ментор попадна
                      Факт. Антииндикатор си е отвсякъде, а е симпатично момчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тия броят ли се?

https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D

https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D

П.С за 12 год даже са поскъпнали с 50%
                        Не знам това в Банско ли е? Или е по средата на някаква нива в нищото? Бетерчо от къде изкарваш тия алткойнове на НИ?

Говорехме си за незавършени сгради в Банско, не за кочини до път в средата на нищото. Нито е незавършено, нито е в Банско.
                        Last edited by X_Y; 01.12.2024, 10:10.

Коментар

Забелязвате ли че изчезнаха понижителите - Предадоха се и последните

Сигурен признак че трябва да се продава
                          не се подлъгвай
                          катерушката сега започва
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ех горкия Кольо!
                            язък,
                            на гершен ментор попадна
                            Last edited by ratten; 01.12.2024, 00:06.
                            препоръка е

Коментар

• Забелязвате ли че изчезнаха понижителите - Предадоха се и последните

Сигурен признак че трябва да се продава

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

така е,
                                въпросът е човек да успее да извлече максимум от ситуацията - като това може да коства доста допълнителни средства.

в последните години хайпа в големите градове е такъв, че сума хора с по 20-30-50К спестени си казват "дай да си взема една къщичка на село, едно студио на морето или едно студио до планината" - това доведе до едно съживяване на тези пазарни ниши, НО за готови и пуснати в експлоатация жилища/къщи.

съфорумци купиха на морето (тънко), под планината (тънко), из селата (тънко) - после вече се усети повишението и в тези пазарни ниши.

та ако се ползва текущия прозорец може да се реализра добра печалба (или поне да се избият разходите за довършването), но трябва да се действа и да се пусне в експлоатация, иначе има хиени обикалят и търсят недовършени, но те искат да приберат маржа...
                                Ех горкия Кольо!

Коментар

Working...
                                X