Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Казах, че независимо какъв е пазара съм с нагласа да купувам през 2025. Имам пари, а и до 2 г. ще ми трябва още един апартамент.Last edited by X_Y; 01.12.2024, 16:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Е как ще ни радва изключеително като заради това основно има инфлация?! Радва ги тия, които не са на твърда заплата, само че за 70% от хората, това изобщо не е добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Те спадовете може и да дойдат , но ако продължат повече от 10-20г с по 2-3 % годишно , ще ги чакаш ли ?
Има ли смисъл да се съобразяваш с тях .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Тя че не започва сега не започва, започна преди 35 години и ще продължи на подскоци много след нас
Въпроса е че катерушката на различните пазара ще се движи с различни темпове
А БГ пазара ми се вижда най кофти катерушката от всички
ще са нужни още 2-3 поколения преди да почнем да заглаждаме наклона на катерушката.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Нещо кеша ми стана много и затова. 2025 съм с нагласа да купувам независимо от пазара.
Иначе мисля, че спадовете тепърва ще идват...
]
Има ли смисъл да се съобразяваш с тях .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нема ли да чакаш 30% тните отстъпки???
Какво стана с Лаконика дето много точно познаваше пазара и продаде на върха 2022-ра та да играе форкс с имоти???
Иначе мисля, че спадовете тепърва ще идват...
https://www.segabg.com/hot/category-...cyalata-strana
- 1 like
Коментар
-
Не съм ходил по огледи, нито съм звънял по обяви, че нямам никакво време (само обяви разглеждам).
Ти какво ще продаваш?
Прави ми впечатление, че брокерите почнаха редовно да ми звънят и да си предлагат стоката. Явно почнаха да им намаляват сделките. Даже и тук във форума се появиха разни представящи се за брокери - явно нямат много работа.
Какво стана с Лаконика дето много точно познаваше пазара и продаде на върха 2022-ра та да играе форкс с имоти???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не се подлъгвай
катерушката сега започва
Въпроса е че катерушката на различните пазара ще се движи с различни темпове
А БГ пазара ми се вижда най кофти катерушката от всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
язък,
на гершен ментор попадна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тия броят ли се?
https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D
https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D
П.С за 12 год даже са поскъпнали с 50%
Говорехме си за незавършени сгради в Банско, не за кочини до път в средата на нищото. Нито е незавършено, нито е в Банско.Last edited by X_Y; 01.12.2024, 10:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЗабелязвате ли че изчезнаха понижителите - Предадоха се и последните
Сигурен признак че трябва да се продава
катерушката сега започвапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ех горкия Кольо!
на гершен ментор попаднаLast edited by ratten; 01.12.2024, 00:06.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така е,
въпросът е човек да успее да извлече максимум от ситуацията - като това може да коства доста допълнителни средства.
в последните години хайпа в големите градове е такъв, че сума хора с по 20-30-50К спестени си казват "дай да си взема една къщичка на село, едно студио на морето или едно студио до планината" - това доведе до едно съживяване на тези пазарни ниши, НО за готови и пуснати в експлоатация жилища/къщи.
съфорумци купиха на морето (тънко), под планината (тънко), из селата (тънко) - после вече се усети повишението и в тези пазарни ниши.
та ако се ползва текущия прозорец може да се реализра добра печалба (или поне да се избият разходите за довършването), но трябва да се действа и да се пусне в експлоатация, иначе има хиени обикалят и търсят недовършени, но те искат да приберат маржа...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар