Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Какви райски кътчета в Созопол? Там всичките отходни води се заустват директно в морето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеТова мога да преживея, но да ми цъфнете на плажчето не могаПосмъртно няма да дам никакви координати във форума
Трай си там възхвалявай Гърция, нека ходят да свинят там. Притрябвали са ти в Созопол.Last edited by X_Y; 12.02.2023, 23:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеТова мога да преживея, но да ми цъфнете на плажчето не могаПосмъртно няма да дам никакви координати във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз, само панеляка да си продам, ще отида не до Катар, а ще обиколя цяла Азия...хахаха.а , ако си продам всички имоти, три пъти Екватора не ми мърда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Екстра, асфалтирайте драги, може и за озеленяване да се погрижите, сложете по един нагревател във водата и сте топ дестинация за балъци!Last edited by X_Y; 12.02.2023, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Чакам напразно аз пример за райско плажче между чукарите на юг от града.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Язък ти за хвалбите, отново ще си помислим, че са само голи лъжи!!!
- 1 like
Коментар
-
Язък ти за хвалбите, отново ще си помислим, че са само голи лъжи!!!
https://youtu.be/1uNWAdqglPc
#Къде-е-плажа
Last edited by Chio; 12.02.2023, 22:11.
- 1 like
Коментар
-
И къде са точно тези райски кътчета, достъпни за трета възраст? (С респект, не влагам нищо).
Дайте линк в Гугъл, всички се ориентираме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изготвям финансови проекти. В края на миналата година успях да отида за месец в Катар 2022.Last edited by X_Y; 12.02.2023, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
И още как!
Тук при нас масово се реновират вилите. Наскоро събирахме пари за да преасфалтираме улицата. Оказа се, че и двама известни политици са в махалата, но според мен това не е за хвалба.
Почистихме боклуците по плажната алея и говорих с общината да ни дадат няколко контейнера за смет за да ги сложим покрай плажната ивица. Чужденците при нас са доста, поне 30% са. Основно немци, но има англичани, руснаци, белгиец, холандци, швейцарци, че и финландци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Съжалявам, но това никога няма да направя
Коментар
-
Аха, още един като Доганя решил да си загражда плажа, който бил за всички.Last edited by ВълчоМечков; 12.02.2023, 22:03.
Коментар
Коментар