Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина;n4049329[B]Имотите ще поскъпват още[/B], защото:
1. Недостиг на парцели за строеж.
2. Поскъпване на строителните материали.
3. Няма майстори-строители /забегнаха за Турция и Европа/
4. Поскъпващите разрешения за строеж във връзка с всякакви антиземетръсни, енергийноефективни и еко стандарти.
5. Увеличеното търсене от чужденци и завръщащи се българи.
6. Увеличаващите се доходи и спестявания на населението.
пп. Аз съм само глашатай на фактите. Не съм аз виновен за високите цени. Не се заяждайте с мен.
Успокоение за чакащите дискаунтите: 2039та не е чак толкова далечна, пък и млад 73 годишен новодомец, няма е изключение от правилото.
до кога?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Успокоение за чакащите дискаунтите: 2039та не е чак толкова далечна, пък и млад 73 годишен новодомец, няма е изключение от правилото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имотите ще поскъпват още, защото:
1. Недостиг на парцели за строеж.
2. Поскъпване на строителните материали.
3. Няма майстори-строители /забегнаха за Турция и Европа/
4. Поскъпващите разрешения за строеж във връзка с всякакви антиземетръсни, енергийноефективни и еко стандарти.
5. Увеличеното търсене от чужденци и завръщащи се българи.
6. Увеличаващите се доходи и спестявания на населението.
7. Увеличените цени на ел. енергията и горивата.
8. Стария сграден фонд ще намалява, нов общински и държавен няма.
9.
10.
пп. Аз съм само глашатай на фактите. Не съм аз виновен за високите цени. Не се заяждайте с мен.
Успокоение за чакащите дискаунтите: 2039та не е чак толкова далечна, пък и млад 73 годишен новодомец, няма е изключение от правилото.Last edited by Конан-Варварина; 09.04.2023, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеОбаче много паднаха цените, толкоз евтино никога не е било. Един гараж 30, 40 к евро, какво му плащаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво му е на тоя гаражLast edited by Конан-Варварина; 09.04.2023, 11:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Един гараж срещу нас го препродават вече 100 пъти. Човек разбира какво е купил едва, след като е паркирал. Интересното е, че този процес изглежда безкраен като числова редица от прости числа.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеОбаче много паднаха цените, толкоз евтино никога не е било. Един гараж 30, 40 к евро, какво му плащаш.
Коментар
-
Това е положението. Чужденците бавно и методично изтласкват българите не само от Черноморието, но и от БГ, което изключително ме радва.
Фактите са си факти и срещу тях можем да чуем само понижителско скимтене.
Преди няколко седмици бях писал за приятел, който мъчи строител за дискаунт, е постигна си го 25%.
Чувам, че на доста строежи им се бави акт 16, на някои по повече от година.
Брокерите упорито продължават да звънят за да ти предложат нещо, което не търсиш. Няколко сгради водещи се лукс седят непродадени, пазара умря....вече не е толкова горещ, колкото беше 21 и 22ва, което си беше следствие от напечатаният кеш и страха от инфлацията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЧужденците налазиха имотите по Черноморието, търсят жилища в Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Созопол
https://www.flagman.bg/article/290922
Фактите са си факти и срещу тях можем да чуем само понижителско скимтене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЧужденците налазиха имотите по Черноморието, търсят жилища в Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Созопол
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чужденците налазиха имотите по Черноморието, търсят жилища в Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Созопол
- 2 Харесвания
Коментар
-
Те не плюят срещу имотите, а само се оптват да свалят цените им, че и те да купят. Само дето не осъзнават, че с писане на глупости и простотии, цените на имотите няма да паднат. Има чудесни примери за упражнения по красноречие още от 2017-та, а цените от тогава са само нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
При тебе на кота 0 ли са? Със самостоятелна външна врата. (вместо магазин)
- 1 like
Коментар
Коментар