Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В относителен смисъл - да. В абсолютен - не. Щом за кръстовището на ГМ Димитров искат 3к или за панелка в Младост 2к, това тук е 5 пъти по-добро.
Иначе, реално това струва 1500 а боклуците 800.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, аз залагам, че до 2923-та справката ще мине 19000€. Много си скромен?
Знам, че като държавен служител, пледираш да ви се намалят заплатите с 20-30%, за да се върже бюджета. 1900 не те ли устройват добре в Люлин 5 или Обеля2? Виж, как бизнесмените арчат по 3500 за квартали, недостъпни за трайчовци...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Хора, 3500е/кв в БГ го смятате за нормално ли?
Това не струва и 50% от обявеното !
Иначе, реално това струва 1500 а боклуците 800.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Глупости говориш. Точно преди месец с твоя съгражданка пациентка с липсваща информация в епикризата я издирих и се свързах с дъщеря и - момиче на 20 години има и сестра. Майката е на 43 с рак на гърдата и с метастази навсякъде, тройно негативен тумор. Казах на момичетата да им пратя липсващоата информация и да дойдат задължително да се изследват и двете за фамилен тип карцином (тройно негативния обикновено е с висок риск и germ line мутации...трябва да се провери за риск за момичетата - за яйчници и гърда в по-късен етап от живота им.
Полакс, уважавам те. И ти си негативистичен тип и прибързано се плюнчиш.
Някак не пасва на доктор да раздава квалификации, кой оФца, кой друго.....
Коментар
-
Не, но на фона на 2000евро/кв примерно за Овча купел си е направо оферта. Засега това са цените...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Перфектна оферта викаш .Големи сте шегаджии
И къде ги гледаш тея 2к ? В тоя измислен сайт ги дава 1300.
Даже в овча купел1 ги дава под 1000..
Ето например виж това недоразумение:
https://imot.bg/1c167898328472281Last edited by Traicho_80; 05.05.2023, 23:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Добре, че писа, щото си помислих, че ти си убил другия бездомник във Варна! Вече съм спокоен за теб.
https://www.google.com/amp/s/fakti.b...atel-vav-varna
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Съгласен съм, този район е от малкото ставащи в София. На фона на останалия надценен боклук (като тези Артекси), може би 3500 не е и лоша цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само кратко ще ти обясня, форума е за имоти. Не за метастази. С метастази за ква опрерация ми говориш. Ако е белодробен, меланом, къвто ще да е. Имаш метастаза и може би не само една. Прави се точно това. Взема се тъкан от тумора и се доказва от какво точно първично огнище е. Ако е непостедствено застрашаваща с пробив към атрерия да, отстранява се. И в зависимост от това вече е различно за различните тумори. Търсят се биомаркери при всеки индивид за въздействие. Имунотерапия и други. Точно при авансирали случаи се прави. Но операция? Каква? На първичния тумор? Или на метастазите? Само някои метастази като белодробни, мекотъканни ( каквато е била тази на познатия ти, или в лимфен възел на шията в близост до каротидната артерия), мозъчни особено важно!!! се атакуват с гама терапия и прицелно облъчване. И то пак зависи от какъв тумор са. Има си световни guidelines. Само плещите ангро. Не знаеш всичко както в случая но с оценката си готов. Като ще докладваш слабост или липса на отношение първо се подготви и разучи цялостната ситуация.
Това е престъпно. Не ме интересуват никакви guidelines, гледам на нещата от човешка гледна точка. По чиста случайност е поискано второто мнение, преместен е, операцията е направена успешно, а нещата са били критични и според втория лекар само още 1-2 седмици чакане и е нямало шанс да се оперира, като е било също въпрос на време да пробие артерията.
Не ме разбирай погрешно, съвсем не обобщавам - както виждаш има лекари с голямо Л и го подчертавам отново. Но в България ако не си човек на някой, ако не демонстрираш платежоспособност още от влизането в болницата - гледат на теб като на излишен боклук. За пари са готови да продадат и майчиното си мляко, човешкият живот и страданието на близките са само залог за повече и повече печалби. Единици са хората като този твой колега, отдадени на професията си и именно те носят на гърба си системата.
Коментар
-
Съгласен съм, че ще е скоро. Времето лети, ей я 2039...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тая грамофонна плоча с демографията, искаш ли още през 2006г. от постове на снижители да ти я покажа? Много от тези понижители- "демографи", решиха проблемите с демографията....не са между живите.Last edited by Kris_; 05.05.2023, 23:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеНе, но на фона на 2000евро/кв примерно за Овча купел си е направо оферта. Засега това са цените...
И къде ги гледаш тея 2к в овча купел? В тоя измислен сайт ги дава 1300.
Даже в овча купел1 ги дава под 1000..Last edited by petrg5s; 05.05.2023, 23:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Браво Трайче, прав си че само засега са такива цените, скоро ще потеглят пак здраво нагоре.
Коментар
Коментар