IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение

Ти първо посочи ЕДИН хубав ресторант в Мюнхен със софийски цени. Или "на брега на боденското езеро", дето уж живееш.

пп Познай къде е ТОВА

А ТОВА:
    [ATTACH=CONFIG]n4064981[/ATTACH]
    джонка, да не си посмял повече да ми хвалиш швабистан.
    а българия, най-добре изобщо не я споменавай.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

А на кого са тези сгради? Защо не са довършени?
      На някой "инвеститор". "Качествено ново строителство".

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
        21 Век, София, столица на държава от ЕС, РАЙОН ЛОЗЕНЕЦ:

https://clubz.bg/136712

Ратко, някоя маломерка в тези сгради да ти се намира?

ПС: Не ви ли е поне малко срам повишителите като видите подобни кадри?
        А на кого са тези сгради? Защо не са довършени?

Коментар

Хайде намери ми - незаконни сгради без разрешение за ползване, самонанесли се тумби които крадат от съседните кооперации, глутници бездомни кучета и тонове боклуци натрупани там, докато институциите бездействат (сега май са се задействали, след като дадоха репортаж по нова). Намери ми такова място в немско.
          Е го де е във Френско
          Thousands of migrants are camping out in the forests of Northern France waiting to jump in boats and illegally cross the English Channel

Коментар

• Да се върнем на темата.То само индийски сериали не бяха обсъждани тук
            Анкета с 50г история на Галъп в УС.Добър ли е момента за купуване на къща ?
            А тук нашенските брокерази и други пишман "инвеститори" ни казват,че цените само щели да летят и сега БАШ е момента за купуване на обор.

https://news.gallup.com/poll/505901/...ew-depths.aspx

Last edited by petrg5s; 17.05.2023, 11:43.

Коментар

Хайде намери ми - незаконни сгради без разрешение за ползване, самонанесли се тумби които крадат от съседните кооперации, глутници бездомни кучета и тонове боклуци натрупани там, докато институциите бездействат (сега май са се задействали, след като дадоха репортаж по нова). Намери ми такова място в немско.
              Ти първо посочи ЕДИН хубав ресторант в Мюнхен със софийски цени. Или "на брега на боденското езеро", дето уж живееш.

пп Познай къде е ТОВА

А ТОВА:
              Click image for larger version

Name:	Berlin.jpg
Views:	1
Size:	23.5 КБ
ID:	4064981
              Last edited by NIBO; 17.05.2023, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

като го гледам, само му викат лозенец, най-вероятно си е месността вец цимеоново.
                ай да не търся сега за гета по швабистан

Коментар

като го гледам, само му викат лозенец, най-вероятно си е месността вец цимеоново.
                  ай да не търся сега за гета по швабистан
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Колкото и да е смешно БЪЛГАРИЯ имаше най-добро развитие след демоНкрадцията именно при КОМУНИСТИТЕ(2005-2009) и въпреки това ги свалихме. И в ЕС ни приеха, и визите махнаха да мое си веем дирника, и данъка намалиха на 10%, и близо 10% ръст на БВП имахме, и 10 МИЛИАРДА инвестиции годишно
                    курнела пак иска да прави данъка прогресивен
                    препоръка е

Коментар

Хахаха все едно гледаш Индия
                      Това нищо не е даже.Снимките скриват много от "екстрите"
                      Last edited by petrg5s; 17.05.2023, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

А сега и както масово се индексират наеми с темповете на инфлацията.... оиде джонката е у ряката... изгорЕ

Нормално е да се индексират цените заедно с инфлацията, щом всеки по веригата (от строител до майстор до мебелист) го е направил вече. Няма как да не е същото и за наемателите. Ето, освобождава ми се една широка двустайка лятото, миналата година го отдадох за седмица на 1000 евра с подземно паркомясто. Един бърз латекс, ако изобщо има нужда, и го пускам за 1200 евро. Гарантирам, че пак ще се отдаде моментално.
                        Има наистина оферти за двустайни в този рейндж. Цели 8!

1 - 8 от общо 8 обяви - Дава под наем
                        Резултат от Вашето търсене на:
                        Вид имот: 2-СТАЕН,

Цена: от 1100 EUR до 1200 EUR, Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 1154 euro
                        Средна цена на кв.м: 13.45 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...e_se_zadurjat/

В точно твоя квартал, ако не се качват, аз нямам вина, никога не съм избирал кварталите в, които точно ти инвестираш.
                          Че има минимално покачване на наемите е така, но ти си писал че растат с процента на инфлацията. Кажи в кой квартал са се дигнали с 30% наемите за последните 2 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848

Лордче, пак си почнал отрано. В кой квартал наемите са се качили съобразно инфлацията през последните няколко години?
                            https://www.capital.bg/biznes/imoti/...e_se_zadurjat/

В точно твоя квартал, ако не се качват, аз нямам вина, никога не съм избирал кварталите в, които точно ти инвестираш.

Коментар

• 21 Век, София, столица на държава от ЕС, РАЙОН ЛОЗЕНЕЦ:

Last edited by ejonny2376; 17.05.2023, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, ти вярно си въобразяваш, че данъците в Германия са по-ниски от тези в България? Смях. Данъците в в Германия, не в %, в пъти са по-високи от тези в България.
                                еми бетерчо и аз от де да знаем за данъците в швабистан
                                ний на инфото от джонката разчитаме
                                а то било съвсем друго положението.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X