If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато ме нямаше тия 20 тина дни балоняка изпуснал още въздух....
Този апартамент е много, много скъп. Не стига, че е на Северното Черноморие, а е и далеч от плажа. В презастроена зона, а самия той не е хубав. Не струва повече от 80000 евро, поне според мен.
Докато ме нямаше тия 20 тина дни балоняка изпуснал още въздух....
Цената иглежда ниска, но си има причини. Уж е 156м2 а всъщност терасата влиза с доста квадрати. Тристаен апартамент обзаведен на базово ниво, с включено паркомясто. Но е мезонет, напиеш се на терасата, оттам банята и в леглото, защото ако тръгнеш надолу може да се потрошиш. Имам роднини и приятели, които са го правили, с последствия. Ето, това не им харесвам на мезонетите.
Плажовете огромни и няма почти никой, портокали, нар, лимони, мандарини по дърветата, всичко е био, децата карат велосипеди в 23 часа без да се притесняват от наркомани. С две думи руснаците са влюбени в прекрасната природа и не искат да чуват за бг, като казват, че дори бг освен лошия климат е и много скъпо, за полупка и издръжка.
Ще се сетиш
Същата работа е и с оборите.Нула разлика.Балонизирана до безобразие грозотия без никакво покритие
Колко ли жалко съществувание трябва да водиш, че да отидеш на почивка и вместо да се забавляваш със семейството си, да злобееш срещу родния туризъм...
Много тъжно.
Заблудил си се нещо, върнах се, и се "наслаждавам" на кочината, за съжаление....Откога показването на действителността е "злобеене"? На теб ако ти харесва кочина, на мен (и на нормалните хора) не им харесва.
Хихии още едно мнение от Румънец, гледайте за какво става на въпрос. Гледайте какво значи бг туРизъм:
Първоначално, моето мнение щеше да е добро, но в последния ден на настаняване, приятелят ми се натрови с храна след тази закуска, която пропуснах, за да мога да поспя малко повече. Когато се опитах да се оплача на управителя Джорджи Ярослав или нещо подобно, той каза, че е твърде чувствителен, което е неприемливо. и бих искал да се оплача чрез резервация
Сега отварям букинг и гледам ко става на Златни. Адмирал също пуснали 20%, но според мен трябва да пуснат поне 50%, за да се хване някой глупак. Ето едно мнение на румънец от вчера:
Аве бетонни глави, нали всичко по лайноморието беше заето още пролетта бре? Нали трябваше да се резервира сега, защото лятото нямаше да има места, а цените (лятото) щели да се качат?
Кво става? 25 юни е, а спокойно може резервираш, при това с 20% отстъпка.
Коментар