Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеДобре ги сапунисваш ти. Мисля, че трябва да им нашепваш по настоятелно да разкарват софийските имоти и да купуват къщи по селата.
В много случай,пътя им до работно място е по-бърз от твоя, който се придвижваш вътре в претъпкания "град" гето.
Но както казах,няма смисъл да откриваме топлата вода.Тя отдавна е открита от едни много по-умни хора от нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то едно да е да кажеш " Ей го на - гадно, а моето супер", но са големи нови строежи из целия град. Говорим за сгради 10+ етажа, комплекси от по няколко блока - въобще мащаб сътворен, за да отговори на тръсенето от българиския 'инвеститор'
всъщност инвеститорите са тези, които строят и печелят.
ако е за купуване за живеене да кажеш капризи - ОК, но когато е за под наем на удобно място (до гара примерно)...ганьо от стара загора ще си каже " идеалка от тук на влака или автобуса и съм топ"
много площ, а хората са същия брой
Помниш ли проектите за небостъргачи ? Не само турските в Папура , аи преди това имаше Испански и т.н..... Знаеш ли колко жилища бяха продадени в Уинслоу Гарденс по новому Елизиум преди да развеят байряка ?
Дори и сегашните най-брутални измамници замразиха проектите без актуализация на цените и купилите ще пият по една вода....
В огромна заблуда си че строителите ще настроят НЕПРОДАДЕНИ жилища и после ще ги продават на примоция щото нема кой да ги купи....Проект НЕ СЕ започва без да е достатъчно продаден. на тъмно зелено..Тва за малките , а за тези със стотин апарти ще има приключения....
Всичко което ти описвам показва , че няма да има свръхпредлагане на готово с АКТ 16.... Няма откъде да дойде или поне не в степен така че да прелее и срути пазара.
Много площ СТАВАЩА и ЖЕЛАНА за обитаване няма и няма и да има. На всяко ново ще се отписва старо неподдържано. Как си представяш , че ще изглежда 100 годишна панелка с да речем 100 апарта в която се обитават 10 ?. Защо не се обитават грохналите къщи по селата ? Колко Волги или поскоро Запорожци и Вартбурги срещаш по пътищата ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Добре ги сапунисваш ти. Мисля, че трябва да им нашепваш по настоятелно да разкарват софийските имоти и да купуват къщи по селата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ратко, те някои колеги го играха тва хоро, знаеш ли как съм вил като чакал от смях, слушайки неволите селски. Хора израснали с телефон и клавиатура в ръцете, не пипали лопата, решават след няколко клипчета, че могат да поддържат къща и градина.
Ей го и Берти - били им селски имоти. Ми те тея селски имоти за да стават за нещо искат поддръжка. А ако са по педантични хората и една камара пари, че да заприличат на нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мои приятели дадоха доста пари да купят и ремонтират, а други да строят селски имоти, защото могат да смятат и усетиха,че няма смисъл да си дават парите за кутийка облепена с люкс изолация и панели, която някой да ги сапунисва, че им продава на себестойност (а то със 100% горница)
тоя ковид и хоум офис много неща промениха за много хора и малко поразчупиха представите им за хубаво и лошо и не на последно място интернета, че го има вече почти навсякъде (без села в дерета)
аз примерно като съм на село си бачкам с мобилния на а1 и не усещам разликата, че съм на къра вместо в офиса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Защо трябва да откриваме топлата вода?
На Запад раята и бачкаторите живеят в "града",а по-богатите извън него в разни къщи с райграси,градини и дървета.
Всеки според акъла и възможностите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаме един съсед, точно е айти. и реши зимата в студа да си вземе нещата и да иде да работи от едно село до пазарджик.
да покаже на семейството, че селската къща е топ.
едвам изкарал първата нощ, увит с одеала и още по тъмно се обадил на жена си да го евакоира.
та ми е интересно да чета мненията на бъртрам за айтитата в селски къщи
И аз като тебе, чакам да пълня колекцията с истории. Тея мойте значи са по-корави. Ходят за ден-два уикендите като е хубаво времето, но направят една камара снимки, ще кажеш, че постоянно са там.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ей го и Берти - били им селски имоти. Ми те тея селски имоти за да стават за нещо искат поддръжка. А ако са по педантични хората и една камара пари, че да заприличат на нещо.
мои приятели дадоха доста пари да купят и ремонтират, а други да строят селски имоти, защото могат да смятат и усетиха,че няма смисъл да си дават парите за кутийка облепена с люкс изолация и панели, която някой да ги сапунисва, че им продава на себестойност (а то със 100% горница)
тоя ковид и хоум офис много неща промениха за много хора и малко поразчупиха представите им за хубаво и лошо и не на последно място интернета, че го има вече почти навсякъде (без села в дерета)
аз примерно като съм на село си бачкам с мобилния на а1 и не усещам разликата, че съм на къра вместо в офиса.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаме един съсед, точно е айти. и реши зимата в студа да си вземе нещата и да иде да работи от едно село до пазарджик.
едвам изкарал първата нощ, увит с одеала и още по тъмно се обадил на жена си да го евакоира.
та ми е интересно да чета мненията на бъртрам за айтитата в селски къщи
трябва да си много зле, че да се докараш като този който описа
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕй го и Берти - били им селски имоти. Ми те тея селски имоти за да стават за нещо искат поддръжка. А ако са по педантични хората и една камара пари, че да заприличат на нещо.
На Запад раята и бачкаторите живеят в "града",а по-богатите извън него в разни къщи с райграси,градини и дървета.
Всеки според акъла и възможностите
Коментар
-
Ратко, те някои колеги го играха тва хоро, знаеш ли как съм вил като чакал от смях, слушайки неволите селски. Хора израснали с телефон и клавиатура в ръцете, не пипали лопата, решават след няколко клипчета, че могат да поддържат къща и градина.
Ей го и Берти - били им селски имоти. Ми те тея селски имоти за да стават за нещо искат поддръжка. А ако са по педантични хората и една камара пари, че да заприличат на нещо.
едвам изкарал първата нощ, увит с одеала и още по тъмно се обадил на жена си да го евакуира.
та ми е интересно да чета мненията на бъртрам за айтитата в селски къщиLast edited by ratten; 26.09.2023, 22:38.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=bertram;n4115544]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ц - ползват ги като летни къщи сега, когато децата са присъствено
никой не е казал, че като си земеш селска къща трябва да си там нон стоп и да завъдиш овце, кози,прасета и кокошки
а другото време из небето ли се реят?или са на квартири. пък може и да гостуват на родителите си.
не знам на коя бира си, но ставаш много смешен
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепонякога се чудя, обмисляш ли си изказванията
или трупаш брой "компетентни" мнения
та точно айтитата са най-слабо пригодни за живот на село
ще се намръзнат 2-3 зими, ще се научат, че за лекар и училище се ходи на 50-70-100км с колата
заведения - само хоримага с местните интелектуалци
- 1 like
Коментар
Коментар