Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНалазвайте, инвестори:
[ATTACH=CONFIG]n4124740[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от svejk Разгледай мнениеС Пожелателното мислене (биещо към вманиачаване) на понижителите е едно,но реалността е съвсем друга - читавите имоти в София много често не стигат публичните обяви, а ако все пак стигнат, заминават на същия ден и дори не можеш да се вредиш за оглед. Доскоро в Лозенец имаше коптори за тотален ремонт на първи етаж на що-годе "сгодни" цени, но от няколко месеца и те изчезнаха. В друг голям областен град, където следя пазара, положението е подобно с малката разлика, че там хубавите имоти заминават за седмица.
Специално се регистрирах, за да споделя своето виждане.
Какво доказва това ? Изобщо казва ли нещо ??
В цял свят е така.Читавите имоти не се пускат на масовката.
А колко са читави в БГ вече е друг въпрос.В държава без ред и където цари безаконие ,такива просто няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от svejk Разгледай мнениеСледя периодично темата от няколко години, а по-сериозен поглед над пазара на НИ имам от 3 години и за жалост все още съм на перона на чакащите. На мнение съм, че имотите в България са силно надценени, но не вярвам, че ще претърпят радикални корекции близките няколко години. Не и стойностните имоти. Пожелателното мислене (биещо към вманиачаване) на понижителите е едно, но реалността е съвсем друга - читавите имоти в София много често не стигат публичните обяви, а ако все пак стигнат, заминават на същия ден и дори не можеш да се вредиш за оглед. Доскоро в Лозенец имаше коптори за тотален ремонт на първи етаж на що-годе "сгодни" цени, но от няколко месеца и те изчезнаха. В друг голям областен град, където следя пазара, положението е подобно с малката разлика, че там хубавите имоти заминават за седмица.
Специално се регистрирах, за да споделя своето виждане.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от svejk Разгледай мнениеСледя периодично темата от няколко години, а по-сериозен поглед над пазара на НИ имам от 3 години и за жалост все още съм на перона на чакащите. На мнение съм, че имотите в България са силно надценени, но не вярвам, че ще претърпят радикални корекции близките няколко години. Не и стойностните имоти. Пожелателното мислене (биещо към вманиачаване) на понижителите е едно, но реалността е съвсем друга - читавите имоти в София много често не стигат публичните обяви, а ако все пак стигнат, заминават на същия ден и дори не можеш да се вредиш за оглед. Доскоро в Лозенец имаше коптори за тотален ремонт на първи етаж на що-годе "сгодни" цени, но от няколко месеца и те изчезнаха. В друг голям областен град, където следя пазара, положението е подобно с малката разлика, че там хубавите имоти заминават за седмица.
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...69320630593214
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64845898658968
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...69633810364781
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66573027885786
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...68025088021465
Абсолютно непродаваеми на обявените цени, стоят с месеци и дори години. Пазарните цени са мнооого далеч от очакванията на продавачите. А че все още офертите са малко се дължи на безумната лихвена политика в България и на некадърността/невъзможността на хората в БГ да влагат парите си в друго освен в имот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Следя периодично темата от няколко години, а по-сериозен поглед над пазара на НИ имам от 3 години и за жалост все още съм на перона на чакащите. На мнение съм, че имотите в България са силно надценени, но не вярвам, че ще претърпят радикални корекции близките няколко години. Не и стойностните имоти. Пожелателното мислене (биещо към вманиачаване) на понижителите е едно, но реалността е съвсем друга - читавите имоти в София много често не стигат публичните обяви, а ако все пак стигнат, заминават на същия ден и дори не можеш да се вредиш за оглед. Доскоро в Лозенец имаше коптори за тотален ремонт на първи етаж на що-годе "сгодни" цени, но от няколко месеца и те изчезнаха. В друг голям областен град, където следя пазара, положението е подобно с малката разлика, че там хубавите имоти заминават за седмица.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
единя гледал в тубата за къща на бали, другия, разбрал, неразбрал, сложил една рисунка и той
и вече са специалисти и обират плюсове
имат по един и от мен, де
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти защо не купиш една хубава, голяма кола (втора употеба, автоматик) и да си бръмчите из България?
По планински хотели, по Северното черноморие, ще купувате изгодна храна на местна почва, ще си свъркате и ще ви е хубаво,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Историята е показала ,че рано или късно народа излиза и не подбира .
Концентрацията на богаттство ,когато удари тавана ,удря тия дето са се ояли .
Дреме му на оня вънка ,кой какво бил постигнал ,ама чакай малко да ти обясня ...така ще свърши всичко .
Мерки ,налози ,в цял свят ги почват с наеми , с ограничения ,защото няма как да се построят повече жилища ,защото населението расте с по-бързи темпове,затова решението е да се наложи с мерки ,част от натрупаните имоти да се махнат ,да се наложат такива рестрикции че да се продава ,наемите да са ниски и достъпни и наемателя да има права като собственика .Натам отиваме и който не е разбрал да е разбрал .
У нас в София маса народ купи гаражи и паркоместа ,ама сега общината ще удари и тях с огромни строежи на паркинги да си лапа от там
По планински хотели, по Северното черноморие, ще купувате изгодна храна на местна почва, ще си свъркате и ще ви е хубаво,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВ момента са на пангара тези купили след пандемията. Да видим ще им излезе ли късмета, или ще ги потопи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...ni-ponizheniya
ЕЦБ няма да започне следващата година с лихвени понижения !!
Лоша работа !препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Петърчо, ходил съм в Бали, в голямата си част много прилича на Столипиново
А защо изпращаш картинки вместо реални снимки, един бог знае..
и вече са специалисти и обират плюсове
имат по един и от мен, депрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар