IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Е ти каза, че било кайма, няма как да знам като не съм бил там. Още по-лошо сега ще се поболея от яд че не съм намазал от безплатното смляно месо от бут в кауфланд. Или беше безплатно само за теб?
    Не в Кауфланд ,във Фантастико ,в Кауфланд пазарувам плодове и зеленчуци

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не беше кайма ,а смляно месо от свински бут ,правиш ли разликата или да ти дам джокер ?
      Е ти каза, че било кайма, няма как да знам като не съм бил там. Още по-лошо сега ще се поболея от яд че не съм намазал от безплатното смляно месо от бут в кауфланд. Или беше безплатно само за теб?

Коментар

Ех цял ден рефрешвам форума да измъкна от някъде половин кило кайма на аванта и пак не стана.
        Не беше кайма ,а смляно месо от свински бут ,правиш ли разликата или да ти дам джокер ?

Коментар

• Задава се данъчна тесла за имотите в големите градове

На всеки две години общините ще актуализират данъчните оценки с пазарните цени, а с тях и данък сгради

Истинска данъчна тесла за собствениците на имоти в големите градове са одобрените в понеделник от правителството изменения в Закона за местните данъци и такси. Според тези промени на всеки две години общинските съвети ще актуализират данъчните оценки на недвижимите имоти с индекса на цените им, който се определя от НСИ. Това неминуемо ще доведе до скок на данък сгради за старите жилища, дори и общините да не предприемат вдигане на ставките.

Най-силно ще се увеличат налозите на старото строителство в столицата и големите градове, където по данни на НСИ за последните 10 години имотите са поскъпнали с 50%. В централните градски части и някои квартали с добра инфраструктура и голямо търсене, поскъпването е още по-голямо.

https://www.flagman.bg/article/306705

Коментар

Другия път ще ти изпратя снимка на вайбъра да я качиш вместо мен ,сниман с киселите краставчики ,и каймата бонус ,по друга схема ги взех ,сега не мога да кажа каква ,че всички ще се юрнат на кьоравото
            Ех цял ден рефрешвам форума да измъкна от някъде половин кило кайма на аванта и пак не стана.

Коментар

Другия път ще ти изпратя снимка на вайбъра да я качиш вместо мен ,сниман с киселите краставчики ,и каймата бонус ,по друга схема ги взех ,сега не мога да кажа каква ,че всички ще се юрнат на кьоравото
              Каврък, и на тоз ли писа?

https://m.dnevnik.bg/intervju/2023/1...i_kompleksi_v/

Коментар

• А Доктора да се ориентира в бизнес обстановката още от рано.
                Нека отвори кабинет по психологична помощ и лечение на пациенти страдащи от стрес/депресия/самоубийствени мисли, породени от финансови загуби в недвижимите имоти.
                Може да рекламира при Тонкин,от там ще има много клиенти също
                Last edited by petrg5s; 07.11.2023, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ееех, защо не са ти направили една снимка на опашката барабар с всички пенсионери...

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
                    Да не станат догодина сметките криви - взел си обор с най-ефтино качество за да му капе, а после ще трябва той да му докапва и налива като се вдигнат лихвите и сметките!
                    А който не може да плаща удвоената и утроена ипотека,ще трябва да се мести в децката

И след 4-5г и спад 70% ,баш на дъното ще рухнат психически и ще продават.Тогава и Кавръка ще ги награби и ще им изкупи оборите.
                    Те го бъзикат 10год ,но който се смее последен,най-добре се смее !
                    Last edited by petrg5s; 07.11.2023, 16:47.

Коментар

Оня ден ходих до Фантастико ,прибрах се с един стек кисели краставички безплатни + половин кило безплатно ми дадоха кайма ,имали рожден ден ,това е ,комунизма е жив
                      Ееех, защо не са ти направили една снимка на опашката барабар с всички пенсионери...

Коментар

• А бе нека да вдигнат данъците и лихвите пък да видим дали ще паднат само с 5% .
                        То реално вече са паднали поне 10% но няма да го признаят.Ще видим дали миришештите на зла гад обори ще ги продават за 200к Еуро.
                        Да не станат догодина сметките криви - взел си обор с най-ефтино качество за да му капе, а после ще трябва той да му докапва и налива като се вдигнат лихвите и сметките!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кокорчо е пич, само с един удар прати брокерази, строители и ресторантьори в нокдаун.

П. С само за пенсионерите ми е кофти, че няма да им даде коледни добавки.
                          Еми те пенсионерите все мрънкаха, че 50 лв. не били пари...

А без 'ич! По-добре ли е?

Следващата коледа ще знаят вече какво да говорят.

Коментар

и от двете по малко
                            Значи -10% на етажа след още две години?

Коментар

Ти мръвката ли ще ядеш или зелето?
                              и от двете по малко

Коментар

Това са средни числа ,ей не се научихте един ще яде зеле ,друг само мръвката иначе и двамата ядат свинско със зеле ,така и с дискаунтите средно 4.5% но в Охайо минус 15%, в Калифорния 3% нещо такова
                                Ти мръвката ли ще ядеш или зелето?

Коментар

Working...
                                X