If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, приземен етаж се води с прозорци, баня и тоалетна. Всички екстри. Пералня, сушилна и миялна, на една ръка разстояние. Долното ниво на прозорца, ми е на нивото на пъпа ми Горното, на 5см. над главата ми. Това удовлетворява ли твоето любопитство?
Нямам по-мощна. Иначе, ако имах, щях да я снимам и да я пратя на segato.
ПП В момента едва издържа на 18° С в тези студове в приземната бърлога.
Ако се кача горе тези градуси да ги постигна, не ми мърдат два чувала с пелети. Стана ми ясно, защо всички баровци строящи нови къщи, се отказват от мазета. Едно мазе струва 50 бона минимум. Аз имам 70м2 мазета само в Редута.
Ако се кача горе тези градуси да ги постигна, не ми мърдат два чувала с пелети. Стана ми ясно, защо всички баровци строящи нови къщи, се отказват от мазета. Едно мазе струва 50 бона минимум. Аз имам 70м2 мазета само в Редута.
20 години???? Ти въобще не си в час!!!!! Преди 20 години, имота който купихме, струваше точно ТРИ ПЪТИ по-малко от преди 15 години. Сега струва десеторно на преди 20 години!
20 години???? Ти въобще не си в час!!!!! Преди 20 години, имота който купихме, струваше точно ТРИ ПЪТИ по-малко от преди 15 години. Сега струва десеторно на преди 20 години!
Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ?
Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
Аз не искам никакви пари за панела ми, поради простата причина, че аз имоти не продавам. Вие не сте изгледали и 5 минути от въпросния подкаст, а вече сте с готови тези и мнения,....интересно...
https://www.investor.bg/a/566-novini...i-proekti-v-es
Вместо да гледаш някакви глупаци, прочети това!
Пазарът на труда в България се подобрява за работодателите, тъй като чуждестранни компании се изтеглят от страната и това улеснява намирането на кадри, казва Костадин Йорданов...
Сега какво следва с мечтите на повишителите не е труден въпрос и на 3 ракии може да си отговориш.
Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ? Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
Аз не искам никакви пари за панела ми, поради простата причина, че аз имоти не продавам. Вие не сте изгледали и 5 минути от въпросния подкаст, а вече сте с готови тези и мнения,....интересно...
Със сигурност не е по-добър от Атина а и кой нормален чужденец ще избере София пред градове в Западна Европа, ако може да избира в ЕС?
Скопие, Тирана или Белград звучат зловещо за живот не мисля че ще ги посетя в близките 20г. София също е зловеща, мръсен въздух, разбити сгради, изглежда като Ивицата Газа след бомбардировки когато кацаш на летище София.Но хотелите и около центъра става за няколко дни живот, но всичко останало е леш.
Със сигурност въздухът в Атина е много по-зле от София. От май до септември там не се диша, а като погледнеш от акропола зелено въобще не виждаш. Правилно схващаш, че София вече надскочи балканските столици и трябва да се сравнява с градовете в Западна Европа. Още е далеч от Прага, но е пред Неапол например.
Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
Ти нормален ли си брЯ? Как може да слушаш заинтересовано лице, на което единствената цел е да вземе комисион?
Коментар