IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ама ти в мазето ли си?
    Хахаха, приземен етаж се води с прозорци, баня и тоалетна. Всички екстри. Пералня, сушилна и миялна, на една ръка разстояние. Долното ниво на прозорца, ми е на нивото на пъпа ми Горното, на 5см. над главата ми. Това удовлетворява ли твоето любопитство?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Нямам по-мощна. Иначе, ако имах, щях да я снимам и да я пратя на segato.

ПП В момента едва издържа на 18° С в тези студове в приземната бърлога.
      Ако се кача горе тези градуси да ги постигна, не ми мърдат два чувала с пелети. Стана ми ясно, защо всички баровци строящи нови къщи, се отказват от мазета. Едно мазе струва 50 бона минимум. Аз имам 70м2 мазета само в Редута.
      Ама ти в мазето ли си?

Коментар

Ами, изслушай го и ти бе мой, не е 3 минути, час и половина е...
        Какво да слушам някъФ брокераз, да не съм луд?

Коментар

Ако се кача горе тези градуси да ги постигна, не ми мърдат два чувала с пелети. Стана ми ясно, защо всички баровци строящи нови къщи, се отказват от мазета. Едно мазе струва 50 бона минимум. Аз имам 70м2 мазета само в Редута.
          А мЕзета имаш ли?

Коментар

• ПРОДАВА СЕ - Разделяме се с пишманската къща, 140К Е, Радомирско

https://www.youtube.com/watch?v=ZlUvVugIKAc

Къщи до 75К Е в Бургаско -

https://www.youtube.com/watch?v=Fn1tmNaEnAE

Коментар

20 години???? Ти въобще не си в час!!!!! Преди 20 години, имота който купихме, струваше точно ТРИ ПЪТИ по-малко от преди 15 години. Сега струва десеторно на преди 20 години!
              мисля, че амг-то е брейн дед поне от 20 години
              препоръка е

Коментар

с копие до радев
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А печка по -мощна от 750 вата купи ли си?

Last edited by Bailor; 14.01.2024, 21:42.

Коментар

20 години???? Ти въобще не си в час!!!!! Преди 20 години, имота който купихме, струваше точно ТРИ ПЪТИ по-малко от преди 15 години. Сега струва десеторно на преди 20 години!
                    А печка по -мощна от 750 вата купи ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ?
                      Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.

Коментар

Аз не искам никакви пари за панела ми, поради простата причина, че аз имоти не продавам. Вие не сте изгледали и 5 минути от въпросния подкаст, а вече сте с готови тези и мнения,....интересно...
                        https://www.investor.bg/a/566-novini...i-proekti-v-es
                        Вместо да гледаш някакви глупаци, прочети това!
                        Пазарът на труда в България се подобрява за работодателите, тъй като чуждестранни компании се изтеглят от страната и това улеснява намирането на кадри, казва Костадин Йорданов...
                        Сега какво следва с мечтите на повишителите не е труден въпрос и на 3 ракии може да си отговориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти нормален ли си брЯ? Как може да слушаш заинтересовано лице, на което единствената цел е да вземе комисион?
                          Ами, изслушай го и ти бе мой, не е 3 минути, час и половина е...

Коментар

Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ?
                            Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
                            Аз не искам никакви пари за панела ми, поради простата причина, че аз имоти не продавам. Вие не сте изгледали и 5 минути от въпросния подкаст, а вече сте с готови тези и мнения,....интересно...

Коментар

Със сигурност не е по-добър от Атина а и кой нормален чужденец ще избере София пред градове в Западна Европа, ако може да избира в ЕС?
                              Скопие, Тирана или Белград звучат зловещо за живот не мисля че ще ги посетя в близките 20г. София също е зловеща, мръсен въздух, разбити сгради, изглежда като Ивицата Газа след бомбардировки когато кацаш на летище София.Но хотелите и около центъра става за няколко дни живот, но всичко останало е леш.
                              Със сигурност въздухът в Атина е много по-зле от София. От май до септември там не се диша, а като погледнеш от акропола зелено въобще не виждаш. Правилно схващаш, че София вече надскочи балканските столици и трябва да се сравнява с градовете в Западна Европа. Още е далеч от Прага, но е пред Неапол например.
                              Last edited by X_Y; 14.01.2024, 21:17.

Коментар

Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
                                Ти нормален ли си брЯ? Как може да слушаш заинтересовано лице, на което единствената цел е да вземе комисион?

Коментар

Working...
                                X