Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ха-ха.
Бонбонке, я ни кажи, ти въобще имаш ли диплома по нещо?Last edited by nradev1111; 06.02.2024, 17:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
остави лордчето и тия с ипотеките
кажи, ти какво направи в това време
и защо чак сега, на връх балоня в акциите, допусна накавръчко да се наиграе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Кажи в кой университет преподаваш, за да не стъпвам никога там.
--------------
След като си толкова образована по икономическите науки,
посочи кое от следните три твърдения е вярното:
- в близко бъдеще България няма да влезе в еврозоната
- България няма как да бъде приета в еврозоната при текущото съотношение лев-евро
- рано или късно левът ще се наложи да бъде девалвиран спрямо еврото за да бъдат балансирани дефицитите по търговския ни баланс
Ако отговориш правилно, ще ни докажеш дали дипломите ти са само на хартия, или не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Ужас. Това е пиков сигнал за неспособност за реална реализация на пазара на труда и липса на реално ценени умения и способности. Нивото на университетите е пагубно. Има 10-15 (в света), които са читави. Я кажи в кои международни журнали си публикувал и колко цитирания имаш. Какъв ти е h-index-а в google scholar.
Силно се надявам да не преподаваш нищо дори косвено свързано с икономика, защото като ти чета коментарите ти обягват и най-базови концепции.
The Dunning–Kruger effect is a cognitive bias in which people with limited competence in a particular domain overestimate their abilities
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Сменяял съм и не е безплатно
Отделно отнема много време без гаранция за успех.
Имайки предвид какви ги пишеш, много се съмнявам да си минавал през такава процедура.
отделно тук уговорката е,че статута ще си го сменя купувачът
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
статут сменял ли си - аз да (не е най-бързата процедура)
отделно тук говорим за земя на главен път, но с приятната (за смяна на статута) 9-та категория + смяната на статута ще е за сметка на купувача.
айде със здраве
ПП не е трудно да сметнеш разликата, когато знаеш за колко си купил и знаеш за колко (евентуално) ще продадеш
отделно имам още 80 декара с подобна локация, които обаче ще си ги пазя за пенсия.
Отделно отнема много време без гаранция за успех.
Имайки предвид какви ги пишеш, много се съмнявам да си минавал през такава процедура.Last edited by kinyalo; 06.02.2024, 15:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
То така се сменя статут, какви са тези детски фанатазии?
Ти не беше ли на около 50?
Чак и печалбата си сметнал...
отделно тук говорим за земя на главен път, но с приятната (за смяна на статута) 9-та категория + смяната на статута ще е за сметка на купувача.
айде със здраве
ПП не е трудно да сметнеш разликата, когато знаеш за колко си купил и знаеш за колко (евентуално) ще продадеш
отделно имам още 80 декара с подобна локация, които обаче ще си ги пазя за пенсия.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
питаш какво аз съм направил - мисля че знаете - купувам 'пустеещи стърнища' както се изказва лордчетооказа се, че там доходността е по-добра от жилищните имоти ако си изиграеш картите правилно. нива купена по стотинки квадратния метър в момента я глася за левчета (смяна на статут вдига цената по 10) - скромни 30 декара - ако нещата ми се развият по план останалата земя 200+ декара ще ми стане с отрицателна средна цена
... ако не стане ще си я работя и ще си разкаравам магарето по нивите
по линия на кавръчето - той си чете и си преценява и не е коректно някой да му допуска или не при положение, че парите са си негови
не се е наиграл, защото не е скочил с двата крака, а напротив чете и учи материята. Няма по-здравословен старт в инвестициите от това да купиш на висок пазар - не защото няма загуби, а защото ще натрупа опит + има много сух барут. За него е добре пазарът да върне едни 30-40%, за да може да си изгради портфейла и отделно от това да види кое как става, а не да издумка всичкото кеш в едно нещо, че това е светият грал на инвестирането.
Ти не беше ли на около 50?
Чак и печалбата си сметнал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имам. Четири. Даже преподавам в университет. Някакво друго лично инфо да ти трЕбЕ?
Ти научи ли разликата между широки пари и пари в обръщение? А между търговски баланс и платежен?
Силно се надявам да не преподаваш нищо дори косвено свързано с икономика, защото като ти чета коментарите ти обягват и най-базови концепции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Купуваш но с чии пари?!
това са неудобни въпроси към голям форумен инвеститорпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
питаш какво аз съм направил - мисля че знаете - купувам 'пустеещи стърнища' както се изказва лордчетооказа се, че там доходността е по-добра от жилищните имоти ако си изиграеш картите правилно. нива купена по стотинки квадратния метър в момента я глася за левчета (смяна на статут вдига цената по 10) - скромни 30 декара - ако нещата ми се развият по план останалата земя 200+ декара ще ми стане с отрицателна средна цена
по линия на кавръчето - той си чете и си преценява и не е коректно някой да му допуска или не при положение, че парите са си негови
не се е наиграл, защото не е скочил с двата крака, а напротив чете и учи материята. Няма по-здравословен старт в инвестициите от това да купиш на висок пазар - не защото няма загуби, а защото ще натрупа опит + има много сух барут. За него е добре пазарът да върне едни 30-40%, за да може да си изгради портфейла и отделно от това да види кое как става, а не да издумка всичкото кеш в едно нещо, че това е светият грал на инвестирането.
- 1 like
Коментар
-
остави лордчето и тия с ипотеките
кажи, ти какво направи в това време
и защо чак сега, на връх балоня в акциите, допусна накавръчко да се наиграеоказа се, че там доходността е по-добра от жилищните имоти ако си изиграеш картите правилно. нива купена по стотинки квадратния метър в момента я глася за левчета (смяна на статут вдига цената по 10) - скромни 30 декара - ако нещата ми се развият по план останалата земя 200+ декара ще ми стане с отрицателна средна цена
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
той ако можеше да го разбере, на първо място нямаше да го прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Берти ,ако премахнеш от писането си "аз съм последна инстанция и вс което казвам е 100% вярно" би си направил страшна услуга!препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар