Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, ти сигурен ли си, че може да мине сделка пред нотариус за 100лв на апарт за 150к Е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лордчето нали ти е другар и е сила от администрацията
накарай го да види колко ддс съм внесъл за миналият месец
не ми се влиза в подробности, но по-добре недей, че още ще страдаш...
двайте за имотите
желязото пада - цените на грубият строеж кога?
Коментар
-
да му се невиди!
не знаех, че може да се съчетае, полезно, приятно и благотворителност към държаватазащото не иска данъци за земята
до кога и как ще видим, но е добре.
все едно да вземеш 5 маломерки и общината освен, че не ти взима данък сгради и смет да ти плаща консумативите, че си пуснал наематели
как ти се струва?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
е чак пък за толкова? Достатъчно се е набутал с прехвърлянето на Мадара. Важното е, че вече е минал пътя на покупката на имот и вече не можем да го бъзикаме, че не е купувал никога.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
да му се невиди!
не знаех, че може да се съчетае, полезно, приятно и благотворителност към държавата
Коментар
-
е чак пък за толкова? Достатъчно се е набутал с прехвърлянето на Мадара. Важното е, че вече е минал пътя на покупката на имот и вече не можем да го бъзикаме, че не е купувал никога.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Е то, че се иска гръб е ясно, нали все някой трябва да дава парите. Щом има кой да дава купувай ЗЗ и не го мисли много. Щом е дал вчера, ще даде и утре.
накарай го да види колко ддс съм внесъл за миналият месец
не ми се влиза в подробности, но по-добре недей, че още ще страдаш...
двайте за имотите
желязото пада - цените на грубият строеж кога?
Коментар
-
отклоняваме се от темата за ЖНИ, но понеже виждам, че сън не те лови да ти отговоря :
Какво разбираш под куха фирма? Май хал хабер си нямаш кое и как се субсидира и контролира в земеделието (за биото веднъж в годината идват на крака да ги водиш по нивите и да видят и снимат има ли ги насажденията и тн.). Европата не е точно благотворително дружество.
Отделно от това наемът, когато от едната страна стои фл, а от другата еоод пак на същото фл - конфликт на интереси няма, а даже напротив - нисък наем е полза за държавата, защото не е разход на дружеството и един хубав ден , когато има печалба няма да яде от тази печалба- та държавата да си получи данък печалба. Да не говорим, че големите арендатори масово сключват договори в натура (кг зърно на декар), което си е съвсем таш.к работа, но те така си го играят. Друг въпрос е, че първоначалната инвестиция в ДМА ще компенсира относително дълго време приходите и печалбата (дай боже да я има) ще е след някоя и друга годинка.
Купи си земя, регистрирай си фирма и действай... ама се иска работа и гръб, а не само чаткане по клавиатурата и гледане в паницата на другия.
Елементарно е и сигурно
Категорията на земята ако е 7-9 е в плюс, когато се променя предназначение. Сега с тази мода по ФЕЦ централи относително големи парцели в пряка близост до инфраструктурата на даден оператор на такива централи стават много апетитна хапка. Не съм казал, че ще продам всичко, но винаги е добре да има човек екзит стратегия ако реши, че му трябват пари. Ако не аз децата със сигурност ще продават и предвид на факта, че ЗЗ не се произвежда - няма да е на загуба.
не съм се напечелил от земеделие, а по-скоро съчетавам хоби с инвестиране в недвижими имоти (ЗЗ) - накрая ще се окаже, че съм купувал докато повишителите продавате тихомълком... здраве да е
хайде сипи си едно и се успокой
не знаех, че може да се съчетае, полезно, приятно и благотворителност към държаватапрепоръка е
Коментар
-
ааа, ама ти за мадарата ли
аз реших, че са му прехвърлили тоя, дето обитава
Коментар
-
отклоняваме се от темата за ЖНИ, но понеже виждам, че сън не те лови да ти отговоря :
Какво разбираш под куха фирма? Май хал хабер си нямаш кое и как се субсидира и контролира в земеделието (за биото веднъж в годината идват на крака да ги водиш по нивите и да видят и снимат има ли ги насажденията и тн.). Европата не е точно благотворително дружество.
Отделно от това наемът, когато от едната страна стои фл, а от другата еоод пак на същото фл - конфликт на интереси няма, а даже напротив - нисък наем е полза за държавата, защото не е разход на дружеството и един хубав ден , когато има печалба няма да яде от тази печалба- та държавата да си получи данък печалба. Да не говорим, че големите арендатори масово сключват договори в натура (кг зърно на декар), което си е съвсем таш.к работа, но те така си го играят. Друг въпрос е, че първоначалната инвестиция в ДМА ще компенсира относително дълго време приходите и печалбата (дай боже да я има) ще е след някоя и друга годинка.
Купи си земя, регистрирай си фирма и действай... ама се иска работа и гръб, а не само чаткане по клавиатурата и гледане в паницата на другия.
Елементарно е и сигурно
Категорията на земята ако е 7-9 е в плюс, когато се променя предназначение. Сега с тази мода по ФЕЦ централи относително големи парцели в пряка близост до инфраструктурата на даден оператор на такива централи стават много апетитна хапка. Не съм казал, че ще продам всичко, но винаги е добре да има човек екзит стратегия ако реши, че му трябват пари. Ако не аз децата със сигурност ще продават и предвид на факта, че ЗЗ не се произвежда - няма да е на загуба.
не съм се напечелил от земеделие, а по-скоро съчетавам хоби с инвестиране в недвижими имоти (ЗЗ) - накрая ще се окаже, че съм купувал докато повишителите продавате тихомълком... здраве да е
Коментар
-
тц, собственик е вече, при това с доходност от наем с която никой не може да го бие, не ти коньове, не ти акции. На 100 вложени пари само от 1/6 от първия наем е изплатил вложеното.
аз реших, че са му прехвърлили тоя, дето обитавапрепоръка е
Коментар
-
и сега? вече не може ли да го бъзикаме?
Коментар
-
като отвори дума за кухите договори, може ли да попитам, каква е врътката, че физическото лице БИ купува ЗЗ 9та кат. и я отдава под наем на собствената си куха фирма за 10лв/дка за година? Субсидийка ли точи въпросното лице? питам защото и аз замислях подобна схема.
Елементарно е и сигурно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За да се застаховат от спад.
Коментар
Коментар