If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Луди колкото щеш, лошото е ако на някой му дотрябва имот...требе да чака. Под наем. Става ама да е като мен, не да е със семейство и малки деца. Под наем, айде утре навънка, сменяй, прегласяй...ето и аз ще метна два куфара в колата и ще сменя квартирара в Пловдив. Ще се продава имота след месец. Ама аз съм лесен, но за семейна група не е много ок. Свързано с разправии и много промени. Така ли е?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Впрочем отворената отсечка мездра-ботевград е пълна скръб откъм равност на настилката. Иначе наистина Враца е супер, но пак си е дълбока провинция. Не бих живял там каквото и да ми дадеш. Личен избор.
И аз, но имам колеги и приятели които се хвалят. Че Врачани са непукисти, на никиго не правиш впечатление кой си, каква кола караш и тем подобни. Не съм живял там, малък град е, но върви добре. А и имоти гледам се харчат.
Аз също не бих живял, простачор колкото щеш. Но може да са толерантни към другите ако не им хапеш интереса.
А и не съм минавал още по ,,новата" отсечка към Ботевград, знам че докато я правеха не можех да се движа от тирове към София от Плевен. Излизаха на Горни Дъбник и надолу за Луковит и София, ужас беше.
Да, така е. Казвам го, защото и във Враца има имоти на тези нива. Но тогава се мръщеха на Младост - София за 1300€. И то Януари 2017. След още 7 години ще гледат наистина само Враца. Ако оправят пътя до Сф както трябва си е оферта Враца. Чист въздух, добре върви градчето. Задружни и особени хора са врачанЕ, не допускат чуждо влияние. Болници му строят още. Средна заплата по-добра от Пловдив. По-добре от Монтана в пъти.
Впрочем отворената отсечка мездра-ботевград е пълна скръб откъм равност на настилката. Иначе наистина Враца е супер, но пак си е дълбока провинция. Не бих живял там каквото и да ми дадеш. Личен избор.
Оказва се, че имам много актуално инфо за Враца. Перфектен център, стара сграда, за тотален ремонт: 900-950 евра.
1300 евра би могло да е да е топ център в добро състояние.
Да, така е. Казвам го, защото и във Враца има имоти на тези нива. Но тогава се мръщеха на Младост - София за 1300€. И то Януари 2017. След още 7 години ще гледат наистина само Враца. Ако оправят пътя до Сф както трябва си е оферта Враца. Чист въздух, добре върви градчето. Задружни и особени хора са врачанЕ, не допускат чуждо влияние. Болници му строят още. Средна заплата по-добра от Пловдив. По-добре от Монтана в пъти.
Той пак добре щото тук имаше един немски ханджия дето се хвалеше че имал 4 цифрен в левове
Хахаха, той оня беше неописуем...декларираше пред немската държава 8К€ годишен доход и се хвалеше с това, избягвал данъци. Хахаха, а с 500€ караше море в Италия по 10 дена ядейки и пиейки на корем. Ти не ги знаеш тези хватки, нито аз! И квартирата му в Драгалевци за 100 лева...оня беше измислил парите.
Коментар