If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.
Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
Накрая ми рева на рамото.
Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.
Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))
Хмм, зависи, кой държавен, кой частен и кой за себе си сектор ....
Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...
Ама, ти не си нито един от тях нали, само ги познаваш
В бг-то само най-смотаните са в часния сектор.
След като държавата ти дава пари без нищо да правиш, трябва да си много тъп да стоиш часния сектор да те гърчат от сутрин до здрач.
Хмм, зависи, кой държавен, кой частен и кой за себе си сектор ....
Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...
Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...
Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
Със здраве да го ползваш и отдаваш!!! Помислих, че е в Бургас и там търсиш гараж. Аз търся гараж там от 4 години. Много се радвам за теб! Щото до скоро беше инвеститор в гаражи. Вече сме почти съседи и много ще се радвам да се видим
Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...
Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
Ай, как си се набутал, ама то и сега има руски оферти по 800Е/кв по тия кОмплекси,
След руснак и бандарлък, ама нейсе.
Няма паркинг за тебе запазен, само бабишок цяло лято.
Таксата е убийствена, от ноември до март няма и куче там, сорри брат.
Другата година Ганьо ще ти каже 25Е такса, мани, мани.
Глей лордчето как мига на парцали, не мой да загрей кво говорим.
От родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.
Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
Накрая ми рева на рамото.
Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.
Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))
И на мен ми е интересно, според понижителите каква е справедливата цена за такъв имот.
ЕДИТ П.С. Бонви, знам че ти си по тоците, но 5000кв прави х 7килова на всеки час за целия месец. По скоро нещо друго е станало, но да, разбрах идеята.
това в комбинация с попуисткото увеличение на доходите в последните 4г доведе до текущата ситуация
въпросът е колко още може да се продължи това помпане на заплати на държавни 20-30, че и 50% (бизнеса иска не иска се съобразява до колкото може) , помпане на ипотечно кредитиране с ръстове 20-30% и всичко това на фона на един 'ръст' с 2-3% на икономиката (при това спорен)... може, но ще трупаме външен дълг, който рано или късно ще ни дръпне към дъното.
Берти, не обръщай внимание на цървулите наоколо,
ама как ги виждаш нещата тая година тъдява ?
Тръмп почна със бутонките, инфлация ще има, сигурно и QE.
Оффф, за последните 40 год, в Бургас лятото винаги е от 1 Юни до 31 Септември, ти отрано ли прескочи за мастика ?
Тука не е Испания или Гърция, стига си мечтаел.
В Гърция и Испания, лятото, може да стане непоносимо за туризъм, това се опитвам да кажа, но надали разбираш....
Това лято може да стане и 12 месеца, 8 от които на 45° С , което ще убие половината туристи
Оффф, за последните 40 год, в Бургас лятото винаги е от 1 Юни до 31 Септември, ти отрано ли прескочи за мастика ?
Тука не е Испания или Гърция, стига си мечтаел.
След картечния рейд на хейтъри, все пак искам да се върнем в темата. Интересно ми е Диска къде е купил, както и понижителите, каква цена си представят за двустаен апартамент в София?
Коментар