If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
браво, бе. кога се научи, докато търкаше билетчета от еврофутбол ли
Билетчета никога не съм търкал, бъркаш футболните залози с на черепа лотариите. Аз играех онлайн най- вече в западните букмейкъри( глобет, спортинг бет, бет 365, бетфеър борсата, пинакъл....) От поне 5 години съм приключил с хазарта- букитата имат един отдел наречен за благозвучие " мениджмънт на клиентите" и като те преценят че има вариант да печелиш дългосрочно ти лимитират залозите( при мен до 3 евро на залог) с което ти обезсмислят занимавката. Преди като играех само пинакъла не си ограничаваха играчите, сега не знам как е
Хахаха, интелигентни неудачници, непознали тренда на имоти, зовящи се професУри, спрямо инвеститори в кв. Младост, които ги бият в пъти с инвестициите с минимум 500 000лв. напред от тези смешни философи...хахаха
Че, тя дограмата е най-лесна за монтиране! Ти сериозно ли? Повикай ме и ще ти я монтирам напълно безплатно, ей така от лорда във всичките ти панеляци, обещавам
Монтирана е навсякъде- кьомерлинг- стандарт за пасивни къщи с троен стъклопакет( бяло,бяло, ка).
Имаш предвид, че може би не е бил правилния тайминг на Бонвивана! Едва ли, на Бонвивана, на Дюри и на Лева, тайминга е бил учудващо точен. Моят, през 2002г. Може да не ти се е сторил такъв за покупка на къща в Редута за 34000$. Навярно сега е по-евтина от 340 000 $. Може би, но едва ли...
напротив бонвивана е разумен инвеститор.
твоето е съсобственост плюс дребно за лично ползване,което не е сравнимо въобще с горецитираните участници.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Че, тя дограмата е най-лесна за монтиране! Ти сериозно ли? Повикай ме и ще ти я монтирам напълно безплатно, ей така от лорда във всичките ти панеляци, обещавам
+1
с правилен тайминг и можене става много добре.
купуваш когато е изгодно, пасуваш, когато лудите лудуват
Имаш предвид, че може би не е бил правилния тайминг на Бонвивана! Едва ли, на Бонвивана, на Дюри и на Лева, тайминга е бил учудващо точен. Моят, през 2002г. Може да не ти се е сторил такъв за покупка на къща в Редута за 34000$. Навярно сега е по-евтина от 340 000 $. Може би, но едва ли...
Коментар