Не си губете времето тук, има достатъчно информация по Вашия въпрос в специализираната преса и няколко сайта специализирали изцяло върху сделките със земеделски земи, арендни и наемни отношения и пр.и пр. Аз Ви препоръчвам напр. сайта www.zemi.bg , има доволно количество информация, а и агенции, които ще Ви помогнат да си изберете нещо подходящо....., но наемането на голям масив ( напр. м/у 100 и 200 или повече дка) земя за работа си е мъчно начинание....подгответе се за доста разтакаване и празни обещания, което си е нормално за БГ ситуация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земеделска земя в Добруджа!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение3 съседни парцела по 50дка 3-та категория обработваеми площи в Каварненското землище
Предложи цена ,ако искаш да стане сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cvetelinabg Разгледай мнениеЗдравейте. Търся под наем голям масив или няколко парцела в един район, на който да отглеждам люцерна. Без значение в коя част на България е. Важното да е наистина голям масив. Ако някой може да помогне, моля пишете ми на: cvetelinabg@abv.bg или тел: 0889846946
Предложи цена ,ако искаш да стане сделкаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Търся под наем голям парцел за отглеждане на люцерна
Здравейте. Търся под наем голям масив или няколко парцела в един район, на който да отглеждам люцерна. Без значение в коя част на България е. Важното да е наистина голям масив. Ако някой може да помогне, моля пишете ми на: cvetelinabg@abv.bg или тел: 0889846946
Коментар
-
я виж за какви цени става дума в офертите тук
Първоначално изпратено от butch+shipanskiаз съм североизточна България и мога да ти кажа, че ценат на земята тук далеч още не е 300 лева
www.bgnivi.comкупува продава НИВИ и ГОРИ >>> www.bgnivi.com
Коментар
-
само лудите спекуланти купуват просто
щото кубинците не са маймуни с банани и са чували за реституция
освен това над 4 мил мигранти само чакат кастро да опъне петалата че да се върнат с доларчета от флорида и да си вземат обратно бащинията
а ти си ... тинейджър с 5 бона отгоре и си мислиш че света се върти около ... ти
затова те съветвам малко да се ограничиш с форума и псевдонимите си за да не се излагаш
ама като ти гледам позициите скоро сам ще замлъкнеш
освен ако не намериш начин да виеш във форума
Коментар
-
Zlatna Ribka
Pichove, ako iskate zemiq - zemedelska v Dobrudja ili parceli s/bez kashtichka to obadete mi se. Moze i do moreto da vi nameria ako imate kinti i to na prilichni tseni, bati vi milev velchev se e metnal da stroi kurortni selishta okolo albensko. Shte vi sadeistvam sreshto skromen comission, mezdu drugoto ELANA masovo hvarliat pari za zemedelska zemia.
Коментар
-
Да, бе... ако някой знае къде човекът може да се свърже с евентуални продавачи...
Мале-мале, колегите, един тип подсети ме за супервъзможност - да си купи човек подходящ терен в... Куба!!! За няколко хилядарки зелени пари можеш да си купиш къща с градина на морският бряг. А Кастро като умре най-накрая и Куба приключи с комунизмът, нали се сещате американците колко ще се ръсят за подобни райски парцелчета?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Купувач
земята
Не ми е ясно всички с връзки и познанства и табели по площадите ли купуват земя? Няма ли някой специализиран сайт или вестник (било и по региони)? Изобщо ако реша да търся земя (обещавам да не подбивам/вдигам цените) как трябва да процедирам?
Коментар
-
Zlatna Ribka
земята
Pich, za kvo ti e taia zemia, trudno se namirat gilemi partseli s dobra kategoria na zemiata, vse pak ima.
Коментар
-
Hristo.
земята
Za 1000 kg/dka corn ti triabvat: 25 kg N (azot)=75 kg amonieva selitra + okolo 230 do 360 kubika voda + obrabotki v zavisimost ot agrotehnologiata okolo 20 lv (v litri nafta bez amortizacii zaplati idr. )+ semena ot 5 do 10 lv . V momenta cenata e okolo 150 lv/t .
Коментар
-
NIKOQ
земята
AZ SQSTO ISKAM DA ZAKUPQ ZEMQ. DAI KOORDINATI DA SE RAZBEREM
Коментар
Коментар