IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земеделска земя в Добруджа!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си губете времето тук, има достатъчно информация по Вашия въпрос в специализираната преса и няколко сайта специализирали изцяло върху сделките със земеделски земи, арендни и наемни отношения и пр.и пр. Аз Ви препоръчвам напр. сайта www.zemi.bg , има доволно количество информация, а и агенции, които ще Ви помогнат да си изберете нещо подходящо....., но наемането на голям масив ( напр. м/у 100 и 200 или повече дка) земя за работа си е мъчно начинание....подгответе се за доста разтакаване и празни обещания, което си е нормално за БГ ситуация
    Last edited by mario22; 03.02.2011, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      3 съседни парцела по 50дка 3-та категория обработваеми площи в Каварненското землище
      Предложи цена ,ако искаш да стане сделка
      700 лв. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от cvetelinabg Разгледай мнение
        Здравейте. Търся под наем голям масив или няколко парцела в един район, на който да отглеждам люцерна. Без значение в коя част на България е. Важното да е наистина голям масив. Ако някой може да помогне, моля пишете ми на: cvetelinabg@abv.bg или тел: 0889846946
        3 съседни парцела по 50дка 3-та категория обработваеми площи в Каварненското землище
        Предложи цена ,ако искаш да стане сделка
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Търся под наем голям парцел за отглеждане на люцерна

Здравейте. Търся под наем голям масив или няколко парцела в един район, на който да отглеждам люцерна. Без значение в коя част на България е. Важното да е наистина голям масив. Ако някой може да помогне, моля пишете ми на: cvetelinabg@abv.bg или тел: 0889846946

Коментар

• я виж за какви цени става дума в офертите тук

Първоначално изпратено от butch+shipanski
            аз съм североизточна България и мога да ти кажа, че ценат на земята тук далеч още не е 300 лева
            е как да не е , я виж за какви цени става дума в офертите тук :

www.bgnivi.com
            купува продава НИВИ и ГОРИ >>> www.bgnivi.com

Коментар

• Земеделска земя в Добруджа!

само лудите спекуланти купуват просто
              щото кубинците не са маймуни с банани и са чували за реституция
              освен това над 4 мил мигранти само чакат кастро да опъне петалата че да се върнат с доларчета от флорида и да си вземат обратно бащинията
              а ти си ... тинейджър с 5 бона отгоре и си мислиш че света се върти около ... ти
              затова те съветвам малко да се ограничиш с форума и псевдонимите си за да не се излагаш
              ама като ти гледам позициите скоро сам ще замлъкнеш
              освен ако не намериш начин да виеш във форума

Коментар

Pichove, ako iskate zemiq - zemedelska v Dobrudja ili parceli s/bez kashtichka to obadete mi se. Moze i do moreto da vi nameria ako imate kinti i to na prilichni tseni, bati vi milev velchev se e metnal da stroi kurortni selishta okolo albensko. Shte vi sadeistvam sreshto skromen comission, mezdu drugoto ELANA masovo hvarliat pari za zemedelska zemia.

Коментар

Аре, кажи ги ти като ги знаеш. Ти като шопът "Не знам как е, ама и така не е!"
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Императореееее, пак си назад бе човече
                    Има едни неща за Куба дето явно не ги знаеш ама то само това ли не знаеш...
                    по-добре ходи ги изпии тия няколко хилядарки че да не са зян
                    поне тук ще ги похарчищ и някой по-умен ще знае какво да ги направи

Коментар

Да, бе... ако някой знае къде човекът може да се свърже с евентуални продавачи...
                      Мале-мале, колегите, един тип подсети ме за супервъзможност - да си купи човек подходящ терен в... Куба!!! За няколко хилядарки зелени пари можеш да си купиш къща с градина на морският бряг. А Кастро като умре най-накрая и Куба приключи с комунизмът, нали се сещате американците колко ще се ръсят за подобни райски парцелчета?

Коментар

• земята

Не ми е ясно всички с връзки и познанства и табели по площадите ли купуват земя? Няма ли някой специализиран сайт или вестник (било и по региони)? Изобщо ако реша да търся земя (обещавам да не подбивам/вдигам цените) как трябва да процедирам?

Коментар

• земята

Pich, za kvo ti e taia zemia, trudno se namirat gilemi partseli s dobra kategoria na zemiata, vse pak ima.

Коментар

• земята

Za 1000 kg/dka corn ti triabvat: 25 kg N (azot)=75 kg amonieva selitra + okolo 230 do 360 kubika voda + obrabotki v zavisimost ot agrotehnologiata okolo 20 lv (v litri nafta bez amortizacii zaplati idr. )+ semena ot 5 do 10 lv . V momenta cenata e okolo 150 lv/t .

Коментар

Аз ли? Или те ли? Както и да е - моят адрес е в темата на Мила, а и всеки имейл можеш да го свалиш директно от изказването на въпросния форумджия...

Коментар

• земята

AZ SQSTO ISKAM DA ZAKUPQ ZEMQ. DAI KOORDINATI DA SE RAZBEREM

Коментар

Working...
                                X