If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошо седларов, лошо!
Направих едни прости сметки на ексела с данни от отчетите и като гледам,
голямата сграда на Цариградско едва ли може да се продаде повече от 20-21 мил. лв.(оптимистично )
което пък прави собствен капитал на акция от -0,32 ст
Ето ви и сметките, щото форумните разбирачи явно немогат да си ги сметнат :http://filespot.us/f6a26
Но пък тукa сичките сте бфб милионери, така че едва ли болка за умиране
Алоооо,цифровия,това не можа ли да го напишеш малко по-рано днес,знаеш ли как се назобих...
Лошо седларов, лошо!
Направих едни прости сметки на ексела с данни от отчетите и като гледам,
голямата сграда на Цариградско едва ли може да се продаде повече от 20-21 мил. лв.(оптимистично )
което пък прави собствен капитал на акция от -0,32 ст
Ето ви и сметките, щото форумните разбирачи явно немогат да си ги сметнат :http://filespot.us/f6a26
Но пък тукa сичките сте бфб милионери, така че едва ли болка за умиране
е па ти щото знаеш дали съм чертала и съм проучвала
ако не ми беше досаждал в скайпа да питаш,нямаше да ти чертая,пък в края на края от алчност задавай въпросите си към инвестиционния си посредник
ВМЕСТО ДА КЛЕПАШ
Аз нищо незнам, просто го постнах малко по-надолу.
Постнатото не бе писано от мен.
За досаждания дали на лични или скайпове няма да навлизам в спор, няма смисъл от такова ниво.
За алчността - не мисля, че има алтруисти на който и да е пазар.
Живи и здрави и успех!
ВМЕСТО ДА ЛОВИШ ШАРАНИ!
+1
Особено ако до вчера е чертала графики до 1000 % ръст и проучвания до тия нива колко е обема.
е па ти щото знаеш дали съм чертала и съм проучвала
ако не ми беше досаждал в скайпа да питаш,нямаше да ти чертая,пък в края на края от алчност задавай въпросите си към инвестиционния си посредник
ВМЕСТО ДА КЛЕПАШ
Цветанов вече с полицейско досие
09.07.2013 · by Светът днес · in България. ·
484714_567363429973444_682266484_nВзеха му отпечатъци и ДНК проба по наредба, подписана от него
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в регистъра на бандитите. Бившият МВР шеф вчера е бил в столичната полиция, където му е направена полицейска регистрация заради повдигнатото му обвинение, научи „Преса“ от информирани. От СДВР отказаха коментар.
В процедурата с Цветанов няма нищо необичайно. МВР е длъжно да снеме личните данни на обвиняемите за умишлени престъпления, а Цветанов е такъв от 12 юни. Тогава му бе повдигнато обвинение по делото за незаконно подслушване за неупражнен контрол над подчинените му – бившите шефове на СДОТО Камен Костов, Цветан Иванов и Сергей Кацаров и шефа на отдел в дирекцията Радко Димитров, станал известен като Отвертката. Повдигнатото обвинение на Цветанов е и повод да му бъде отнето и разрешителното за оръжие.
1011476_4460890138820_891729766_nИзискването да се прави полицейска регистрация на лицата, които са привлечени като обвиняеми за извършени умишлени престъпления е записано в Наредба №Iз-701 от 17 март 2011 г., подписана от самия Цветанов като вицепремиер и министър на вътрешните работи. Съгласно документа в регистъра се вписват личните данни на лицето – имената, ЕГН, адрес, дата и място на раждане, гражданство, пол, прякор, особени белези, татуировки и други. Изготвя се и снимка в три пози – десен профил, анфас и ляв три четвърти профил. Снемат се пръстови отпечатъци върху Европейска дактилоскопна карта и се вземат проби от устната кухина за изготвяне на ДНК профил. Регистрацията се сваля служебно или след мотивирано писмено искане на регистрирания. Според закона за МВР това става в случаите, когато е извършена в нарушение на закона, наказателното производство е прекратено или има оправдателна присъда.
Викат го пак в сряда, за да го обвинят
Бившият МВР шеф е получил призовка да се яви в столичното следствие в сряда. Дали обвинение ще му бъде повдигнато, е под въпрос, защото засега няма произнасяне дали следователите ще бъдат отведени от разследването, както поиска Цветанов. В петък той и защитникът му се явиха в следствието и поискаха отвод, защото преди няколко дни те се опитали да разпитат Менков по делото на Цветанов. Така те искали да лишат адвоката от възможността да защитава
повереника си.
„Не коментирам полицейски регистрации и отнемане на оръжия“, лаконичен бе защитникът му Менко Менков.
(в. Преса, печатно издание, брой 184 (535) от 9 юли 2013)
Коментар