Първоначално изпратено от Иво Орозов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеНякой да има инфо кой продава и купува?да го поогледа, да не би да са почнали да го чистят или нещо от сорта.
Не е препоръка за покупко-продажба на акции на фонда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнениеИдеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
Е, видях датата естествено. Аз пък помислих, че пуска новината, за да се види, че има актовете. Но при този "търг" може и да ги няма.Наистина е показателна.
И околните сгради нямат нищо общо с бъдещо заселване. Известно време бяха красиви на входа на София - само Пиза и Титаник. Сега станаха повечко, а Титаник е покрит с прах и пуст. Продължавам да недоумявам. Да не би да има конструктивен дефект? Този изложбен или какъвто е център работи вече много активно. Със сигурност небостъргачът ще се насели, ако не го владее някой като тези собственици.
Бенчмарк ми бяха симпатични неясно защо, за да отида да има дам някакви пари, колокото и незначителни да са, и очевидно загубата е пълна. Същевременно съм обвързана само с някаква хартийка или запис в компютъра им за стотинки, а не със сграда, която накрая ще падне с парите, хвърлени в нея. Чия е отговорността все пак?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнениеКой продава е въпроса?
Коментар
-
Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
Е, видях датата естествено. Аз пък помислих, че пуска новината, за да се види, че има актовете. Но при този "търг" може и да ги няма.Наистина е показателна.
И околните сгради нямат нищо общо с бъдещо заселване. Известно време бяха красиви на входа на София - само Пиза и Титаник. Сега станаха повечко, а Титаник е покрит с прах и пуст. Продължавам да недоумявам. Да не би да има конструктивен дефект? Този изложбен или какъвто е център работи вече много активно. Със сигурност небостъргачът ще се насели, ако не го владее някой като тези собственици.
Бенчмарк ми бяха симпатични неясно защо, за да отида да има дам някакви пари, колокото и незначителни да са, и очевидно загубата е пълна. Същевременно съм обвързана само с някаква хартийка или запис в компютъра им за стотинки, а не със сграда, която накрая ще падне с парите, хвърлени в нея. Чия е отговорността все пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеФорт Нокс, Перхоменко, като минавам в района ще снимам инфо табелата по ЗУТ и ще я постна|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар