IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Миналото питане съм пропуснал, glory.
    Аз и колегата бяхме и продадохме, защото ги бяхме взели по-ниско.
    Засега не мисля да продавам на под 0.06.
    Даже слагам оферти купува.
    то е малко неудобно, ама като си казал А, кажи и Б... доколкото е възможно

Коментар

• Миналото питане съм пропуснал, glory.
      Аз и колегата бяхме и продадохме, защото ги бяхме взели по-ниско.
      Засега не мисля да продавам на под 0.06.
      Даже слагам оферти купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
        Някой да има инфо кой продава и купува?
        Преди 2 седмици и аз зададох този въпрос, но отговор не последва.От това си правя извода, че не е някой от дребните инвеститори, които са от форума. За последния месец минаха около 1 400 000, от тях на 3 пакета малко повече от 1 милион. На въпроса кой продава - сигурно някой, който няма повече търпение. Кой купува - някой, който има инфо . Имам малко и ги държа по-скоро от инат. Моля ако някой от държачите на хартии има път към " Ски - скокчето" - да го поогледа, да не би да са почнали да го чистят или нещо от сорта.
        Не е препоръка за покупко-продажба на акции на фонда.

Коментар

• Някой да има инфо кой продава и купува?

Коментар

• Ти му казваш "Ски скокчето", а някои други "Титаник".
            Имам доста бройки и надежда, че както и да се казва тази сграда все някога ще стане добра сделка с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнение
              Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.

Е, видях датата естествено. Аз пък помислих, че пуска новината, за да се види, че има актовете. Но при този "търг" може и да ги няма. Наистина е показателна.

И околните сгради нямат нищо общо с бъдещо заселване. Известно време бяха красиви на входа на София - само Пиза и Титаник. Сега станаха повечко, а Титаник е покрит с прах и пуст. Продължавам да недоумявам. Да не би да има конструктивен дефект? Този изложбен или какъвто е център работи вече много активно. Със сигурност небостъргачът ще се насели, ако не го владее някой като тези собственици.

Бенчмарк ми бяха симпатични неясно защо, за да отида да има дам някакви пари, колокото и незначителни да са, и очевидно загубата е пълна. Същевременно съм обвързана само с някаква хартийка или запис в компютъра им за стотинки, а не със сграда, която накрая ще падне с парите, хвърлени в нея. Чия е отговорността все пак?
              Какво е Титаник?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнение
                Кой продава е въпроса?
                Със същата сила виси и кой купува?

Коментар

• Тук въпросът е кой е имал такъв едър пакет (едва ли някой дребен като нас) и защо го е продал?
                  Кой продава е въпроса?

Коментар

• След като няма да разпределят дивидент за миналата година остава да е нещо друго . А дано ....
                    Не е препоръка за покупко-продажба на акции на фонда

Коментар

• Не лош обем, хвърли някой едни пари, ще видим защо.

Коментар

• фонд имоти

- е, липсата на отговор за мен е пак отговор

Коментар

• Я да си признай кой пълни тук, моля

Коментар

• Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.

Е, видях датата естествено. Аз пък помислих, че пуска новината, за да се види, че има актовете. Но при този "търг" може и да ги няма. Наистина е показателна.

И околните сгради нямат нищо общо с бъдещо заселване. Известно време бяха красиви на входа на София - само Пиза и Титаник. Сега станаха повечко, а Титаник е покрит с прах и пуст. Продължавам да недоумявам. Да не би да има конструктивен дефект? Този изложбен или какъвто е център работи вече много активно. Със сигурност небостъргачът ще се насели, ако не го владее някой като тези собственици.

Бенчмарк ми бяха симпатични неясно защо, за да отида да има дам някакви пари, колокото и незначителни да са, и очевидно загубата е пълна. Същевременно съм обвързана само с някаква хартийка или запис в компютъра им за стотинки, а не със сграда, която накрая ще падне с парите, хвърлени в нея. Чия е отговорността все пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                              Ами мечката играе при съседите, ще дойде и при нас... Бях постнал линк, че БРЕФ имаха покупко-продажба на недвижимост в БизнесПарка на Рошко на цена 850 евро със ДДС, Кулата ще се пълни с наематели. Ние сме на ред

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Форт Нокс, Перхоменко, като минавам в района ще снимам инфо табелата по ЗУТ и ще я постна
                                http://www.skyscrapercity.com/showth...54781&page=131
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X