Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Аз го виждам като изчистване на имота от задълженията. Тоест, фондът е задлъжнял яко, и сега продава имота си на яка цена на дружество, което ще го придобие. Акционерите го гризват дебелия, защото за тях нищо не остава, а новото дружество си има супер имот без задължения. Sweet!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеОще на ОСА Генчев обясняваше как в общи линии няма да го дадат директно, а с посредник. Е ей го на - финансиране слънце, Ганчев да взима пример от Генчев. Каква излиза тя или греша - Юник прибира наема, който вероятно може да се окаже достатъчен да си плащат вноските и след някоя и друга година с наемите са си го платили, риск в общи линии нулев, абе приказка...Моля ако греша някой да ме обори, нямам препоръки!
Коментар
-
Още на ОСА Генчев обясняваше как в общи линии няма да го дадат директно, а с посредник. Е ей го на - финансиране слънце, Ганчев да взима пример от Генчев. Каква излиза тя или греша - Юник прибира наема, който вероятно може да се окаже достатъчен да си плащат вноските и след някоя и друга година с наемите са си го платили, риск в общи линии нулев, абе приказка...Моля ако греша някой да ме обори, нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеСамо дето на второ четене не виждам как акционерите ще спечелят нещо в от тази "врътка" ... освен ако Юни Пропъртис не упражнят опцията за придобиване. То това ако стане явно пазарната цена на сградата ще е далеч по-голяма.
Абе Бате Весо пак си показа как се правят нещата
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе е .
Просто ни е обхванала една безнадеждна апатия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТихо у форумо вече е забранено да се коментира!
Просто ни е обхванала една безнадеждна апатия.....
Коментар
Коментар