IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Аз го виждам като изчистване на имота от задълженията. Тоест, фондът е задлъжнял яко, и сега продава имота си на яка цена на дружество, което ще го придобие. Акционерите го гризват дебелия, защото за тях нищо не остава, а новото дружество си има супер имот без задължения. Sweet!
    И аз тъй го виждам и затуй ще стискам и отвреме навреме може и да си купувам.

Коментар

• Остава да вкараме и Боровец в сметките. Но аз не смея да разсъждавам поради посочените от Пончо причини.

Коментар

• Аз го виждам като изчистване на имота от задълженията. Тоест, фондът е задлъжнял яко, и сега продава имота си на яка цена на дружество, което ще го придобие. Акционерите го гризват дебелия, защото за тях нищо не остава, а новото дружество си има супер имот без задължения. Sweet!
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Още на ОСА Генчев обясняваше как в общи линии няма да го дадат директно, а с посредник. Е ей го на - финансиране слънце, Ганчев да взима пример от Генчев. Каква излиза тя или греша - Юник прибира наема, който вероятно може да се окаже достатъчен да си плащат вноските и след някоя и друга година с наемите са си го платили, риск в общи линии нулев, абе приказка...Моля ако греша някой да ме обори, нямам препоръки!
          Аз вече три пъти го чета и се чудя - в крайна сметка Юник задължени ли са да придобият собствеността накрая и да платят 23млн евро или имат опция да го направят? Защото ако е само опция и не са задължени това е уникална измама и прецакване на акционерите!

Коментар

• Още на ОСА Генчев обясняваше как в общи линии няма да го дадат директно, а с посредник. Е ей го на - финансиране слънце, Ганчев да взима пример от Генчев. Каква излиза тя или греша - Юник прибира наема, който вероятно може да се окаже достатъчен да си плащат вноските и след някоя и друга година с наемите са си го платили, риск в общи линии нулев, абе приказка...Моля ако греша някой да ме обори, нямам препоръки!

Коментар

• Значи след 10г. точно ще си изплати задълженията към ОББ фондът... Тоест, с лихвите май пак няма да му стигнат парите...
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
                Само дето на второ четене не виждам как акционерите ще спечелят нещо в от тази "врътка" ... освен ако Юни Пропъртис не упражнят опцията за придобиване. То това ако стане явно пазарната цена на сградата ще е далеч по-голяма.
                Абе Бате Весо пак си показа как се правят нещата
                Не се опитвай да разсъждаваш, че сега ще дойдат ония с гумата!

Коментар

• Само дето на второ четене не виждам как акционерите ще спечелят нещо в от тази "врътка" ... освен ако Юни Пропъртис не упражнят опцията за придобиване. То това ако стане явно пазарната цена на сградата ще е далеч по-голяма.
                  Абе Бате Весо пак си показа как се правят нещата

Коментар

• Като се замисля и под 30 ст. не продавам! Ако питате защо няма да ви кажа, защото в Инвестор-а разсъжденията вече са забранени. Тука може само да се скандира без мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      http://www.investor.bg/files/bulleti...97c0bbff81.pdf

Чудото! Вадете елките и стискайте палци!
                      Ти да видиш!

Коментар

• Под 20 ст. не продавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Не е .
                          Просто ни е обхванала една безнадеждна апатия.....
                          пп С тези 20 % ръст дето се появиха, ни остана само апатията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            Тихо у форумо вече е забранено да се коментира!
                            Не е .
                            Просто ни е обхванала една безнадеждна апатия.....

Коментар

• http://www.investor.bg/files/bulleti...97c0bbff81.pdf

Чудото! Вадете елките и стискайте палци!

Коментар

• Тихо у форумо вече е забранено да се коментира!

Коментар

Working...
                                X